Τι ιδιαίτερο έχει το κάθε ζώδιο και τρώμε καψούρα μαζί του;;

Τι ιδιαίτερο έχει το κάθε ζώδιο και τρώμε καψούρα μαζί του;;

Τι κάνει ο έρωτας; Αυτός είναι η αιτία που έχεις φάει τρελό σκάλωμα μαζί του;

Μπορεί να μετράτε μαζί αρκετά χρόνια ή να τον γνώρισες χθες το βράδυ- και ψάχνεις να βρεις τι είναι αυτό που τον κάνει τόσο ξεχωριστό και έχεις κολλήσει τόσο πολύ μαζί του; Και ενώ σκέφτεσαι την χημιά που έχετε και πόσο τρελαίνεσαι που σκέφτεστε ταυτόχρονα τα ίδια πράγματα.

Η Staxtopouta έρχεται να σου δώσει την απάντηση για όλα τα ερωτηματικά σου.

Διάβασε παρακάτω για να σου λυθούν όλες οι απορίες αφού για μια ακόμη φορά τα άστρα σου ανοίγουν τα μάτια!…

 

 

Κριός: πρόκειται για ένα άντρα με Α κεφαλαίο! Λατρεύει να δείχνει τη δύναμη του, το κουράγιο του και τα ηγετικά του προσόντα. Ως ζώδιο της φωτιάς, έχει από τη φύση του πολύ πάθος μέσα του και έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα, που -γιατί να το κρύψουμε άλλωστε- είναι αυτό που σε έχει κάνει τρελή μαζί του! Άφησε του το χώρο και το χρόνο του για να ηρεμεί όταν το χρειάζεται και θα δεις ότι όταν θα είστε μαζί θα είναι μέσα στην καλή χαρά! 

Ταύρος: ήρεμος και σταθερός, δεν υπάρχει τίποτα που να λατρεύει περισσότερο το αγαπημένο σου Ταυράκι από το να μένει πιστό στη ρουτίνα του. Η φύση του ως ζώδιο της γης μπορεί να σου εξηγήσει το γεγονός ότι απολαμβάνει όσο τίποτα τις απολαύσεις της ζωής και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκτιμήσει όσο τίποτα αν του φτιάξεις ένα φαγητό με τα χεράκια σου. Αυτός ο παραδοσιακός άντρας δεν το έχει καθόλου με τις αλλαγές- ειδικά τις μαζεμένες-αλλά αν-τον αφήσεις και – μπορεί να προχωράει με το ρυθμό του μπορεί και να αλλάξει γνώμη! 

Δίδυμοι: ομιλητικότατος και πολύ επικοινωνιακός ο Δίδυμος λατρεύει να μιλάει! Είναι πολύ περίεργος και τρελαίνεται-με την καλή έννοια- να μαθαίνει καινούργια πράγματα, οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι εκτιμάει κατάλληλα τη γυναίκα που θα βάλει το μυαλουδάκι του να δουλέψει. Ως ζώδιο του αέρα, αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα να μείνει σε μια θέση ή απλά να μην είναι στον κόσμο του οπότε αυτό που σε εξιτάρει είναι η «φευγάτη» του διάθεση και το καλύτερο που έχεις να κάνει στην περίπτωση που την έχεις πατήσει με αυτόν τον άντρα είναι να τον αφήσεις να «πετάξει» από το ένα μέρος στο άλλο με την ελπίδα πώς στο τέλος θα επιστρέψει στη βάση του, δηλαδή εσένα. 

Καρκίνος: ο άντρας αυτός έχει μεγάλο δέσιμο με τη γυναικεία του πλευρά, που σημαίνει απλά ότι είναι πολύ ευαίσθητος και έχει ανάγκη από φροντίδα. Δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα 11 ζώδια-εξωτερίκευσης των συναισθημάτων τους και μπορεί πολύ εύκολα να σε αγαπάει να σου το πει. Θα σε κυνηγήσει, θα σε διεκδικήσει και γενικά θα συμπεριφερθεί σχεδόν όπως εσύ οπότε το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι τι θα έκανες εσύ! Μπορεί να είναι κάποιες φορές με τις ώρες του, αλλά δε νομίζεις ότι αξίζει να κάνεις λίγο τα στραβά μάτια αν σου πει ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του; 

Διαβάστε Επίσης  Η Αφροδίτη στους Ιχθύες από 11 Φεβρουαρίου-Προβλέψεις για τα ζώδια

Λέων: αν αυτό που ψάχνεις είναι να περάσεις καλά, τότε έχεις τον άνθρωπο σου! Τα λιονταράκια λατρεύουν τη διασκέδαση και γενικά αγαπούν τη διασκεδαστική πλευρά της ζωής! Ιδιαίτερα ρομαντικός, ο άντρας που ανήκει στο ζώδιο του Λέων θα σου δείξει με χίλιους τρόπους την αγάπη του και στην προσπάθεια του να σε εντυπωσιάσει θα σε πάει μόνο στα καλύτερα. Πρόσεξε όμως γιατί τίποτα στη ζωή δε χαρίζεται έτσι εύκολα! Χάρισε του την απερίσπαστη προσοχή σου και δείξε ότι θέλεις αυτόν και μόνο αυτόν και όλα θα πάνε τέλεια!

Παρθένος: του αρέσει να ευχαριστεί τη σύντροφο και θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις όλα τα πρακτικά πράγματα από το ταβάνι που θέλει βάψιμο μέχρι τον υπολογιστή σου που έχει ιό, αυτός είναι ο άντρας που θα σου δώσει λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα. Είναι δυνατόν να μη φας κόλλημα μαζί του; Λάτρεις της καθαριότητας και της τάξης, άφησε τον να διαλέξει μόνος του τις κάλτσες τους και το φαγητό που θα φάτε και το δικό σου έργο είναι να τον κάνεις να χαλαρώσει και να ηρεμήσει!

 

Ζυγός: αυτός ο άντρας ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να σε φέρει «στα νερά του». Είναι ρομαντικός και το «έχει» πολύ με τα λόγια, αφού θα σου πει ωραία πράγματα και θα σε ανεβάσει και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα. Βέβαια θα εκτιμήσει να κάνεις και εσύ ακριβώς το ίδιο ενώ αν θέλεις να τον κερδίσει για πάντα δεν έχεις παρά να είσαι ήρεμη και να αποφεύγεις τους καυγάδες αφού τους σιχαίνεται. Άφησε του το χώρο που έχει ανάγκη και θα δεις ότι η προσπάθεια σου θα ανταμειφτεί! 

Σκορπιός: αυτός ο άντρας έχει την τάση να ενδιαφέρεται πολύ για τον εσωτερικό σου κόσμο- χωρίς να σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για τον εξωτερικό σου- και είναι πολύ παθιασμένος με τη ζωή ενώ έχει την τάση να ψάχνει πάντα για τα βαθύτερα και κρυμμένα νοήματα κάτω από την επιφάνεια σε όλα τα πράγματα. Αν και μια κλίση προς τη ζήλια την έχει, από την άλλη αν του αφήσεις το χώρο του θα δεις ότι με το δικό του χρόνο θα σου αποκαλύπτει σιγά-σιγά πολλές κρυφές-για τους υπόλοιπους- πλευρές του εαυτού του! 

Διαβάστε Επίσης  Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις της Εβδομάδας από 15/04/2024 ως και 21/04/2024 για όλα τα ζώδια

Τοξότης: ξένοιαστος και χαλαρός, ο άντρας Τοξότης ξέρει πώς απολαμβάνει τη ζωή! Η αίσθηση του χιούμορ του είναι μοναδική και θα κάνει τα πάντα για να σε κάνει να γελάσεις. Λατρεύει την περιπέτεια, οπότε μην απορήσεις με τον ίδιο σου τον εαυτό αν βρεθείς από εκεί που δε σηκωνόσουν από τον καναπέ με μια βαλίτσα στο χέρι, με προορισμό το άγνωστο! Αν και βγάζει καντήλες όταν ακούει τη λέξη δέσμευση, αν του χαρίσεις άπλετη ελευθερία μπορεί να βρει αυτό που ζητάει στη σταθερή σας σχέση! 

Αιγόκερως: ο Αιγόκερως είναι σταθερός και του αρέσει να προγραμματίζει το μέλλον. Το βασικό όμως είναι ότι πάντα έχει θέσει ένα στόχο στο μυαλό του και αυτό του δίνει τη δύναμη να προσπαθεί. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και συνήθως αυτό ακριβώς που θα σου πει είναι και αυτό που πραγματικά πιστεύει χωρίς φόβο και πάθος! Κάποιες φορές είναι πολύ σοβαρός αλλά ίσως είναι και το ένα χαρακτηριστικό του που σε τρελαίνει επάνω του! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όταν βλέπεις ότι παρασοβαρεύει είναι να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις την ατμόσφαιρα με ένα αστειάκι!

Υδροχόος: είναι έξυπνος και πάντα θα πειραματίζεται στη ζωή του οπότε καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένη γι’ αυτό! Ενδιαφέρεται για όλους αφού η ανθρωπιστική του φύση είναι χαρακτηριστικό του και του αρέσει να περνάει χρόνο με την παρέα του. Μάλλον όλα τα παραπάνω είναι ικανά να σε κάνουν από μόνα τους τρελή για αυτόν τον άντρα. Είναι ενδιαφέρον τύπος και σ’ αρέσει να είσαι γύρω του ενώ το καλύτερο που έχει σαν κάνεις είναι να δεχτείς ότι πολλές φορές θα είναι στον κόσμο του ,όμως μη θίγεσαι όταν συμβαίνει αυτό. Δεν είναι ότι δεν είσαι σημαντική γι’ αυτόν και άρα δε σε παρακολουθεί , είναι απλά ότι έτσι είναι αυτός ο άντρας και καλά θα κάνεις να τον αποδεχτείς. 

Ιχθείς: είναι γλυκός και ονειροπόλος και διαθέτει μια φαντασία που θα μπορούσε να συγκινήσει και την πιο ασυγκίνητη κοπέλα. Αυτός ο άντρας ξέρει πώς θα σε κάνει να τον ερωτευτείς τρελά αλλά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος με τα συναισθήματα σου με την προϋπόθεση ότι διαθέτει και αυτός τέτοια- συναισθήματα- για εσένα. Η καλλιτεχνική του φύση δε θα μπορούσε να σε αφήσει ασυγκίνητη αν και κάποιες φορές έχει την τάση να απομακρύνεται, παρ’ όλα αυτά κάνε ότι μπορείς για να τον φέρεις πίσω στην πραγματικότητα και πιο συγκεκριμένα μέσα στην αγκαλιά σου και θα είστε το τέλειο ζευγάρι! 

http://staxtopouta.gr/2013/02/blog-post_5-5.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *