Καθημερινό δεκάλεπτο μασάζ ομορφιάς με κουταλάκια

Καθημερινό δεκάλεπτο μασάζ ομορφιάς με κουταλάκια
Αναπόφευκτα, με τα χρόνια το πρόσωπό μας χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του, λόγω της φυσιολογικής διαδικασίας της γήρανσης. Ωστόσο, αν λάβουμε προληπτικά μέτρα και του εξασφαλίσουμε κάποια ειδική φροντίδα, είναι δυνατό να επιβραδύνουμε τη διαδικασία γήρανσης και, πάνω απ’όλα, να αποτρέψουμε τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.

Αναζητώντας τις καλύτερες συμβουλές για τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης και της σφριγηλότητας του προσώπου, βρήκαμε μια εξαιρετική θεραπεία που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη φροντίδα της ομορφιάς μας με αξιοσημείωτο τρόπο. Περιλαμβάνει ένα μασάζ με κουτάλια ή κουταλάκια…Τι περιλαμβάνει το μασάζ με κουταλάκια;

Η τεχνική του μασάζ με κουταλάκια είναι πολύ απλή και, και  χρειάζονται μόνο δέκα λεπτά τη μέρα. Θα χρειαστείτε μερικά κουταλάκια του τσαγιού, ένα ποτήρι κρύο νερό με παγάκια και ένα μπολ ζεστό ελαιόλαδο, λινέλαιο ή ηλιέλαιο. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη διαδικασία αυτής της εξαιρετικής περιποίησης βήμα προς βήμα.

Βήμα 1. Αφαιρέστε εντελώς όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπό σας, καθαρίστε το όπως συνήθως και, τέλος, απλώστε μια καλή ενυδατική κρέμα. Στο μεταξύ, απολυμάνετε τα κουταλάκια με λίγο οινόπνευμα και βάλτε τα σε ένα ποτήρι με κρύο νερό και πάγο.

Βήμα 2. Ακουμπήστε τα κρύα κουταλάκια στα πάνω σας βλέφαρα και κρατήστε τα εκεί για μερικά δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε αυτό το βήμα πέντε φορές, αλλάζοντας τα κουτάλια κάθε φορά που ζεσταίνονται. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία για τα κάτω βλέφαρα και θα δείτε πώς τα πρησμένα μάτια και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται αισθητά.

Βήμα 3. Έπειτα βάλτε τα κουταλάκια στο ζεστό λάδι και, αφού βεβαιωθείτε ότι δεν θα κάψουν το δέρμα, χρησιμοποιήστε τα για να κάνετε μασάζ στο πρόσωπο, ακολουθώντας με τα κουταλάκια μια ευθεία κάνοντας το μασάζ.

Από τη ρίζα της μύτης προς τους κροτάφους και τις ρίζες των μαλλιών.
Στα βλέφαρα με κυκλική κίνηση από την εσωτερική γωνία προς τα έξω.
Στα μάγουλα από το κάτω μέρος της μύτης και από τη μύτη προς κάθε πλευρά.
Από το πηγούνι προς τα πάνω.
Από τη γραμμή του λαιμού προς το πηγούνι.

Κάθε μία από τις παραπάνω κινήσεις θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον δέκα φορές για κάθε γραμμή.
Όποτε το κουταλάκι σταματήσει να γλιστράει εύκολα, βυθίστε το ξανά στο λάδι.
Μόλις τελειώσετε το μασάζ, πλύντε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό.

Το ιδανικό είναι να κάνετε το μασάζ για δέκα λεπτά, όμως μπορείτε να ξεκινήσετε με λιγότερο χρόνο και σταδιακά να τον αυξήσετε μέχρι να φτάσετε τα δέκα λεπτά. Με σχεδόν μηδενικό κόστος, θα αρχίσετε να βλέπετε αλλαγές από τις πρώτες δέκα μέρες της καθημερινής περιποίησης.Αυτό το απίστευτο μασάζ είναι πολύ αποτελεσματικό για τη διατήρηση της σφριγηλότητας, της λάμψης και της νεανικής όψης του προσώπου για περισσότερο καιρό. Ένα από τα θετικά του είναι ότι κοστίζει πολύ λίγο και μπορεί να γίνει στο σπίτι το πολύ μέσα σε δέκα λεπτά κάθε μέρα. Αυτό το είδος μασάζ θα σας βοηθήσει:

Να αποβάλετε τα περιττά υγρά που κατακρατούνται στους ιστούς.
Να ενισχύσετε την κυκλοφορία του αίματος.
Να απαλλαγείτε από τις συσσωρευμένες τοξίνες.
Να βελτιώσετε την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.
Να καταπολεμήσετε τις ρυτίδες και να συμβάλετε στην πρόληψή τους.
Να αποκαταστήσετε το περίγραμμα και την εκφραστικότητα του προσώπου.

Το σημαντικότερο είναι να υποσχεθείτε στον εαυτό σας να κάνετε το μασάζ καθημερινά, για να δείτε αποτελέσματα. Αν θέλετε, μπορείτε να το κάνετε για δέκα συνεχόμενες μέρες, να ξεκουραστείτε για άλλες δέκα μέρες και έπειτα να ξαναρχίσετε. Ωστόσο, για να έχετε βέλτιστα αποτελέσματα, συνιστάται να κάνετε αυτό το μασάζ μέρος της καθημερινής φροντίδας της ομορφιάς σας, κυρίως αν είστε μια γυναίκα τριάντα ετών και άνω. Η περιποίηση αυτή αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεστε πολλά χρήματα για να αποκτήσετε σφριγηλότερο και νεανικότερο δέρμα. Χρειάζεστε μόνο τη θέληση και την αφοσίωση για την καθημερινή του φροντίδα στο σπίτι.http://www.govastileto.gr

Διαβάστε Επίσης  Αντιρυτιδική φυσική μάσκα ομορφιάς με μήλο

Αφήστε μια απάντηση