Γιατί ο έρωτας σας ομορφαίνει!

Γιατί ο έρωτας σας ομορφαίνει!

Γιατί ο έρωτας ομορφαίνει τη γυναίκα; Γιατί την κάνει να μοιάζει με θεά πραγματικά, και όχι επειδή της το λένε οι φίλες της; 

Ποιος είναι ο μηχανισμός εκείνος που κάνει τον έρωτα να είναι το απόλυτο καλλυντικό και το πιο σπουδαίο ελιξίριο ομορφιάς; Μήπως γι αυτό είναι τελικά που ο έρωτας δεν κρύβεται; 


Μήπως η λάμψη που δίνει είναι τόση, που δεν μπορεί να αποδοθεί πουθενά αλλού παρά μόνον στον έρωτα;  Ασφαλώς! Ο έρωτας είναι ο πιο μεγάλος σύμμαχος της γυναικείας (αλλά και της αντρικής ) ομορφιάς! Το κανονίζει η φύση αυτό!

Στην ουσία, όταν είσαι ερωτευμένη, όλος ο οργανισμός μπαίνει σε άλλους ρυθμούς. Ετοιμάζεται για…μεγάλα γεγονότα! Ετοιμάζεται να υποδεχθεί αλλαγές. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο οργανισμός, καταλαβαίνοντας πως είσαι ερωτευμένη, βάζει κυριολεκτικά τα καλά του, για να σου δώσει ένα χεράκι βοηθείας, στο παιχνίδι της γοητείας! Παίρνοντας το σήμα ο εγκέφαλος ότι υπάρχει ερωτική «εμπλοκή», σου ετοιμάζει τα όπλα της κατάκτησης! Λάμψη, υγεία, και δύναμη! Αυτά είναι συγκεκριμένα και μετρήσιμα, δεν είναι ευχές!

Τα μαλλιά σου και τα νύχια σου όταν είσαι ερωτευμένη, γίνονται τουλάχιστον 20% πιο δυνατά και λαμπερά! Ο έρωτας βοηθάει την πρόσληψη και την αφομοίωση ασβεστίου; Ναι! Ο λόγος; Μα, γιατί είσαι ερωτευμένη; Για να μείνεις έγκυος! Αυτό καταλαβαίνει ο οργανισμός, δεν μπορείς να του αλλάξεις μυαλό! Και κρατάει το ασβέστιο, μήπως το χρειαστεί ο νέος οργανισμός!

Το δέρμα σου λάμπει έως και 18% περισσότερο! Και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο έρωτας σου 
αυξάνει την δίψα! Οπότε παίρνεις περισσότερο νερό! Ενυδατώνεσαι καλύτερα, λάμπεις από υγεία!
Κατά την περίοδο που είσαι ερωτευμένη, χάνεις έως και 5 φορές πιο εύκολα βάρος! Γιατί δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς το φαγητό, από τη μια και από την άλλη γιατί ο μεταβολισμός παίρνει φωτιά . Που λένε «καίγομαι»; Αυτό! Είναι κυριολεξία. Ο έρωτας μπορεί να σε αδυνατίσει πιο γρήγορα από όλες τις δίαιτες και τα γυμναστήρια του κόσμου!

Όταν είσαι ερωτευμένη, αυξάνεται έως και 7% το μέγεθος του στήθους σου! Γιατί; Πρώτον, είναι απλά ένα φαινόμενο, αλλά πολύ πετυχημένο! Αλλάζει ο τρόπος που περπατάς και προβάλλεις το μπούστο σου. 

Αλλάζει επίσης ο τρόπος που αναπνέεις, αφού παίρνεις πιο βαθιές ανάσες, με αποτέλεσμα το στήθος να ανεβοκατεβαίνει πιο προκλητικά! Αυτό το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο. Αλλά, παίζουν τον ρόλο τους και οι ορμόνες, που παίρνουν φωτιά, δίνοντας έξτρα μέγεθος σε αυτό το ακαταμάχητο σημείο της γυναικείας σου γοητείας.

Πηγή:.oroskopos.tv

Διαβάστε Επίσης  Καλοκαιρινά γυναικολογικά προβλήματα: Χρήσιμες συμβουλές από τον ειδικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *