Εξαφάνιση 23χρονου φαντάρου: Τι «έδειξαν» οι κάμερες του «Νήσος Ρόδος»

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ
Τι έδειξαν οι κάμερες του πλοίου Οι κάμερες του πλοίου «μίλησαν» και έδειξαν ότι ο φαντάρος στις 05:30 τα ξημερώματα βρισκόταν πάνω στο πλοίο να κάνει βόλτες στο κατάστρωμα.
Εξαφάνιση 23χρονου φαντάρου: Τι «έδειξαν» οι κάμερες του «Νήσος Ρόδος»

 

Νέα σημαντικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την εξαφάνιση του 23χρονου Τάκη Κολλιαδέλη.

Ο νεαρός φαντάρος είναι αγνοούμενος για έκτη ημέρα με την αγωνία της οικογένειάς του να έχει «χτυπήσει» κόκκινο.

Τα ίχνη του 23χρονου χάθηκαν ενώ επέστρεφε με το πλοίο «Νήσος Ρόδος» από τη Χίο όπου υπηρετούσε, στον Πειραιά.

Τι έδειξαν οι κάμερες του πλοίου

Οι κάμερες του πλοίου «μίλησαν» και έδειξαν ότι ο φαντάρος στις 05:30 τα ξημερώματα βρισκόταν πάνω στο πλοίο να κάνει βόλτες στο κατάστρωμα.

Μέχρι σήμερα, οι πληροφορίες ήθελαν τον χρόνο για τον νεαρό στρατιώτη να έχει σταματήσει περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα, οπότε και δόθηκε το τελευταίο στίγμα από το κινητό του ανοιχτά της Τήνου.

Σύμφωνα με το νέο στοιχείο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο νεαρός φαντάρος ήταν ζωντανός μία ώρα πριν το πλοίο «δέσει» στο λιμάνι του Πειραιά.

Διαβάστε Επίσης  Δώρο Πάσχα 2018: Ποιοι δικαιούχοι - Πότε θα πιστωθεί

Οι κάμερες από το γκαράζ δεν τον έχουν εντοπίσει προς το παρόν και έτσι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί το σενάριο που τον ήθελε να επιβιβάζεται σε κάποιο όχημα και να βγαίνει από το πλοίο.

Το Λιμεναρχείο εξετάζει ξανά και ξανά, καρέ καρέ όλες τις κάμερες από τις εξόδους του πλοίου που οδηγούν στο γκαράζ μήπως και τον εντοπίσουν.

Επίσης υπάρχουν καταγγελίες που υποστηρίζουν πως έχουν δει τον Τάκη Κολλιαδέλη στον Πειραιά. Και αυτές εξετάζονται από τις Αρχές οι οποίες παίρνουν καταθέσεις από φαντάρους που υπηρετούσαν μαζί του στη Χίο, καθώς ο 23χρονος φέρεται να είχε διαπληκτιστεί με κάποιον δόκιμο.

Διαβάστε Επίσης  Νέα πύρινα μέτωπα στην Κρήτη

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση