Σεξ στο νερό: Όλα όσα πρέπει να προσέχετε

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι η ερωτική διάθεση αυξάνεται. Υπάρχει η περίπτωση, ενώ κάνετε διακοπές με το σύντροφό σας να έχετε όρεξη για σεξ μέσα στο νερό. Τι κάνετε σ’ αυτή την περίπτωση; Ενημερωθείτε για τους κινδύνους που εγκυμονεί η ερωτική πράξη στο νερό για να αποφύγετε τυχόν αρνητικές συνέπειες.

Σεξ στη θάλασσα. Σίγουρα θα έχετε ακούσει ότι υπάρχει κίνδυνος να ‘κολλήσετε’ κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Δεν είναι όμως ο μόνος κίνδυνος. Είτε ισχύει είτε όχι, υπάρχουν άλλοι παράγοντες που πρέπει να έχετε κατά νου στην περίπτωση αυτή. Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος για τη γυναίκα φυσικά. Η μόλυνση κι η ανάπτυξη μυκητιάσεων στην ευαίσθητη περιοχή είναι πολύ επίφοβα στη θάλασσα, πόσο μάλλον αν κάνετε σεξ μέσα σ’ αυτή.

Διαβάστε Επίσης  Ποιες είναι οι πιο συχνές αιτίες που χαλάει μια σχέση;

Σεξ στην πισίνα. Κι εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Αν προτίθεστε να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό έχετε υπ’ όψη σας ότι οι πιθανότητες να φύγει είναι πολλές. Επίσης το χλώριο που έχει το νερό της πισίνας δεν είναι ότι καλύτερο για το γυναικείο κόλπο. Ο κίνδυνος μόλυνσης είναι μεγάλος και στην πισίνα.

Σεξ στη μπανιέρα ή το ντους. Μάλλον είναι το πιο ασφαλές μέρος για σεξ στο νερό. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί είναι εύκολο να γλιστρήσετε και δεν θα είναι καθόλου ωραίο εκείνη τη στιγμή.

Διαβάστε Επίσης  7 σημάδια που δείχνουν την απόλυτη δέσμευσή του σε μία σχέση

Να θυμάστε τα εξής:

Μην έχετε την εντύπωση ότι το νερό βοηθάει στη διείσδυση. Αντιθέτως στεγνώνει τον γυναικείο κόλπο.

Η αντισύλληψη χρειάζεται περισσότερη προσοχή, αφού το προφυλακτικό δεν είναι αρκετά ασφαλές στο νερό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *