Ενέδρα θανάτου στον Μανώλη Καραγιάννη

Το θύμα δέχθηκε πολλές σφαίρες και μεταφέρθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
Ενέδρα θανάτου στον Μανώλη Καραγιάννη

 

Οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Πυροβολισμοί έπεσαν λίγο πριν από τις 10.00 το πρωί της Τετάρτης στο Π. Φάληρο, στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του zougla.gr, τουλάχιστον δύο δράστες (κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις), οι οποίοι επέβαιναν σε μία μοτοσυκλέτα ΚΤΜ και σε ένα παλαιό Alfa Romeo, είχαν στήσει ενέδρα στον γνωστό «νονό» της νύχτας Μανώλη Καραγιάννη, όπως αναφέρουν ανώτερες αστυνομικές πηγές.

Οι δράστες πυροβόλησαν με καλασνίκοφ, κάτι που έγινε εύκολα αντιληπτό από τους πολλούς κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης. Ο Καραγιάννης φέρεται να αντέδρασε χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι τύπου cz και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ενδεχομένως να έχει τραυματίσει έναν από τους δράστες, οι οποίοι διέφυγαν.

Διαβάστε Επίσης  Ζέστη και πολλά μποφόρ το Σαββατοκύριακο

Το θύμα δέχθηκε πολλές σφαίρες και μεταφέρθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών τοποθετώντας το συμβάν στον γενικότερο πόλεμο που έχει ξεσπάσει στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος στην Αττική.

Όπως λένε άλλωστε με νόημα, οι ηγετικές θέσεις της νύχτας έχουν παραμείνει κενές μετά τη δολοφονία Στεφανάκου και πολλοί είναι οι «μνηστήρες» που τις διεκδικούν.

Διαβάστε Επίσης  Επιστρέφει το τρένο στην Πελοπόννησο

Αυτόπτης μάρτυρας: Είδα τέσσερα άτομα

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο zougla.gr ανέφερε ότι είδε τέσσερα άτομα να κινούνται στο σημείο, δύο με μηχανή και δύο με αυτοκίνητο. Ορισμένοι φορούσαν μάσκα κι άλλοι όχι, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο αυτόπτης μάρτυρας είπε ακόμη πως το περιστατικό είχε μεγάλη διάρκεια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *