Μείωσε την εμφάνιση φακίδων με φυσικό τρόπο!

Μείωσε την εμφάνιση φακίδων με φυσικό τρόπο!

1. Μπορείς να φτιάξεις ένα μείγμα από 2 κ.σ. χυμό κοπανισμένου κάρδαμου και 1 κ.σ. μέλι. Άπλωσέ το σε καθαρό πανί και τρίψε μ΄ αυτό το πρόσωπό σου καθημερινά.

2. Για σπυράκια ή κηλίδες, που μπορεί να εμφανιστούν στο πρόσωπο: αγόρασε φρέσκο νεροκάρδαμο και κοπάνισε καλά τα φύλλα του, μέχρι να πολτοποιηθούν. Άπλωσε τον χυμό στις προβληματικές περιοχές και άφησέ τον να δράσει για 15 λεπτά κάθε μέρα.

3. Ο φρέσκος χυμός λεμονιού είναι ο πλέον κατάλληλος για την αντιμετώπιση των φακίδων. Δεν χρειάζεται να τρίβεις τη φλούδα του απευθείας στο δέρμα σου. Άπλωσε λίγο χυμό τοπικά στις προβληματικές περιοχές.

Διαβάστε Επίσης  Ενυδατική μαλακτική μάσκα προσώπου

4. Οι φακίδες μπορούν να αντιμετωπιστούν και με τα κατάλληλα συμπληρώματα βιταμινών. Τα άτομα που εμφανίζουν φακίδες, συνήθως, έχουν έλλειψη βιταμίνης C. Όταν υπάρχει έλλειψη αυτής της βιταμίνης, το δέρμα γίνεται ευαίσθητο στον ήλιο, επομένως έχουμε λιγότερη εναπόθεση μελανίνης. Τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη C είναι τα πορτοκάλια, τα σταφύλια, τα μήλα κ.λπ.

5. Η μάσκα προσώπου με κρέμα γάλακτος πιστεύεται ότι κάνει πολύ καλό στην αντιμετώπιση των φακίδων. Μετά τη χρήση της, είναι απαραίτητη η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας.

Διαβάστε Επίσης  Κόλπα για να προλάβετε την εμφάνιση ρυτίδων στο πρόσωπο

6. Ανάμιξε φυσικό χυμό μαϊντανού με ίσες ποσότητες χυμό λεμονιού, χυμό πορτοκαλιού και χυμό κόκκινων σταφυλιών. Εφάρμοσε το μείγμα κάτω από την αγαπημένη σου κρέμα, θα κάνει τις φακίδες αόρατες.

7. Το πλύσιμο του προσώπου με ξινό γάλα είναι, επίσης, μια πολύ ευεργετική θεραπεία για τις φακίδες. Το γαλακτικό οξύ θα παράσχει μια «ευεργετική επίδραση» αποφλοίωσης-απολέπισης, χωρίς να ξηράνει την επιδερμίδα σου.

Πηγή: misswebbie.gr

Αφήστε μια απάντηση