Τρία μυστικά απο την κουζίνα της μαμάς για να απαλλαγείτε από τις σκασμένες φτέρνες

Οι σκασμένες φτέρνες αποτελούν το νούμερο ένα γυναικείο πρόβλημα ιδίως το καλοκαίρι λόγω της αντιαισθητικής εικόνας που παρουσιάζουν τα πόδια. Υπάρχουν, ωστόσο, τρεις σπιτικές λύσεις, τις οποίες, μπορείτε να ακολουθήσετε για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα: Φυσική κρέμα για απολέπιση 3 κουταλιές χλιαρό μέλι 2 κουταλάκια μαύρη ζάχαρη 1 αυγό Λευκό ξύδι Ρίξετε ένα τέταρτο του φλιτζανιού λευκό ξίδι σε ζεστό νερό. Αφήστε τα πόδια σας για 10-15 λεπτά, κάντε απολέπιση με μια ελαφρόπετρα και απλώστε στη συνέχεια μια ενυδατική κρέμα. Χυμός Λεμόνι Προσθέστε το χυμό λεμονιού σε ζεστό νερό, μουλιάστε τα πόδια σας και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια σκληρή βούρτσα για να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα από τη φτέρνα σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα από χυμό λεμονιού και παπάγια, πουρέ σε μια κόλλα και να πιέσετε στα πόδια σας. Ξεπλύνετε τα πόδια σας και στη συνέχεια ενυδατώστε τα.

Τρία μυστικά απο την κουζίνα της μαμάς για να απαλλαγείτε από τις σκασμένες φτέρνες

Οι σκασμένες φτέρνες αποτελούν το νούμερο ένα γυναικείο πρόβλημα ιδίως το καλοκαίρι λόγω της αντιαισθητικής εικόνας που παρουσιάζουν τα πόδια.

Υπάρχουν, ωστόσο, τρεις σπιτικές λύσεις, τις οποίες,  μπορείτε να ακολουθήσετε για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα:

Φυσική κρέμα για απολέπιση

3 κουταλιές χλιαρό μέλι
2 κουταλάκια μαύρη ζάχαρη
1 αυγό

Λευκό ξύδι

Ρίξετε ένα τέταρτο του φλιτζανιού λευκό ξίδι σε ζεστό νερό. Αφήστε τα πόδια σας για 10-15 λεπτά, κάντε απολέπιση με μια ελαφρόπετρα και απλώστε στη συνέχεια μια ενυδατική κρέμα.

Διαβάστε Επίσης  Μάσκα προσώπου με λεμόνι

Χυμός Λεμόνι

Προσθέστε το χυμό λεμονιού σε ζεστό νερό, μουλιάστε τα πόδια σας και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια σκληρή βούρτσα για να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα από τη φτέρνα σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα από χυμό λεμονιού και παπάγια, πουρέ σε μια κόλλα και να πιέσετε στα πόδια σας. Ξεπλύνετε τα πόδια σας και στη συνέχεια ενυδατώστε τα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *