Χρυσαφένιες φυσικές ανταύγειες με απλό και φυσικό τρόπο

  • Post category:ΜΑΛΛΙΑ

Πώς θα ανοίξεις τα μαλλιά σου φυσικά εύκολα και γρήγορα

Πώς θα ανοίξεις τα μαλλιά σου φυσικά εύκολα και γρήγορα

Αν θέλεις να αποκτήσεις χρυσαφένιες φυσικές ανταύγειες από τον ήλιο, φέτος το καλοκαίρι αλλά δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις χημικά, μπορείς να το πετύχεις με τον πιο απλό και φυσικό τρόπο.

Το μυστικό είναι το χαμομήλι, το οποίο ναι όντως μπορεί να ξανοίξει τα μαλλιά σου και λειτουργεί σαν φυσικό ξανθιστικό, αρκεί να έχεις λίγη υπομονή.

Διαβάστε Επίσης  Με αυτό το λαχανικό τα μαλλιά σου θα δείχνουν και θα είναι πιο υγιή!

Απλά φρόντισε να φτιάξεις αφέψημα χαμομηλιού (βυθίζοντας φακελάκια σε ζεστό νερό ή βράζοντας αποξηραμένο χαμομήλι και φυσικά μετά θα το στραγγίσεις), άσε το κίτρινο «τσάι χαμομηλιού» να κρυώσει και βάλτο μέσα σε ένα μπουκαλάκι – σπρέι που θα το έχεις μαζί σου στις εξορμήσεις στην παραλία. Ψέκαζε συχνά τα μαλλιά σου με το υγρό και άσε τον ήλιο να κάνει τη δουλειά του.

Φυσικά αυτό μπορείς να το κάνεις και όταν δεν είσαι στην παραλία, αλλά απλά κυκλοφορείς κάτω από τον ήλιο, αν δεν σε ενοχλεί να έχεις wet look.

Διαβάστε Επίσης  Σγουρά μαλλιά: Οι μπούκλες που μας «ταράζουν» τη ζωή

Επίσης στην αγορά θα βρεις και αρκετά ξανθιστικά σπρέι μαλλιών με βάση το χαμομήλι και κάποια από αυτά περιέχουν και ενυδατικά και θρεπτικά στοιχεία (όπως μέλι) που παράλληλα φροντίζουν και προστατεύουν την τρίχα σου.

Αφήστε μια απάντηση