Αλκίνοος Ιωαννίδης: Μια επιπλέον συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής την Τρίτη 26 Ιουνίου

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης παρουσιάζει εφέτος στον Κήπο ένα πλούσιο πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής τέχνης του τραγουδιού.
Αλκίνοος Ιωαννίδης

Αλκίνοος Ιωαννίδης:  στο Μέγαρο Μουσικής την Τρίτη 26 Ιουνίου

Μετά την εξάντληση των εισιτηρίων για τη συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στον Κήπο τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προγραμμάτισε μία επιπλέον συναυλία την Τρίτη 26 Ιουνίου, (9.00 μ.μ.), δίνοντας έτσι μία ακόμη ευκαιρία στο κοινό να εξασφαλίσει εγκαίρως τα εισιτήριά του για αυτή την ξεχωριστή σόλο βραδιά, στην οποία πρωταγωνιστής είναι το τραγούδι.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης παρουσιάζει εφέτος στον Κήπο ένα πλούσιο πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής τέχνης του τραγουδιού. Σαν τροβαδούρος του 21ου αιώνα, περιοδεύει με τις κιθάρες και το λαούτο του από πόλη σε πόλη, μεταφέροντας, μέσα από τη μουσική του, αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που μας αφορούν όλους. Τα τραγούδια του στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, τη μαγεία της συνύπαρξης, τη μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Διαβάστε Επίσης  Εσύ ξέρεις γιατί τσουγγρίζουμε αυγά το Πάσχα; Δες τι ακριβώς συμβολίζει

Το πρόγραμμα έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και στην Ελλάδα κατά καιρούς, τόσο σε μικρούς χώρους, όσο και σε μεγάλα θέατρα, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη.

Αλκίνοος Ιωαννίδης – κλασική και ακουστική κιθάρα, λαούτο, φωνή
Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας – ηχοληψία
Κωνσταντίνος Μαργκάς – φωτισμοί

Συμπαραγωγή

ΜΜΑ και S. HILL – AΘΥΡ Ε.Ε.

Τιμές εισιτηρίων:

Διαβάστε Επίσης  Βάλτε ιονιστές στη γλάστρα σας για καθαρή ατμόσφαιρα και λαμπερό δέρμα

10 € (προπώληση), 12 € (αγορά την ημέρα της συναυλίας)
Είσοδος ελεύθερη σε παιδιά έως 6 ετών

Eισιτήρια:
210 72 82 333, megaron.gr
και σε όλα τα καταστήματα Public

Πληροφορίες:
210 72 82 333

πηγή

Αφήστε μια απάντηση