Αρχίζει να πλέκει γύρω από μία σειρά φωτάκια. Όταν δείτε το αποτέλεσμα θα το λατρέψετε!

 πλέκει γύρω από μία σειρά φωτάκια

Τι είναι ένα δωμάτιο χωρίς όμορφο φωτισμό ή ένα χαλί που να του δίνει προσωπικότητα; Το καλύτερο είναι ότι αυτή η κατασκευή τα συνδυάζει και τα δύο σε ένα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Θα χρειαστείτε μια σειρά φωτάκια LED. Είναι σημαντικό να είναι LED έτσι ώστε να μην υπερθερμανθούν και προκαλέσουν φωτιά. Επίσης, είναι πολύ καλά για την εξοικονόμηση ενέργειας. Το μήκος τους θα καθορίσει το μέγεθος του χαλιού σας. Οι παρακάτω κατασκευές χρησιμοποιούν φωτάκια μήκους 6 μέτρων και το χαλί βγαίνει με διάμετρο περίπου μισό μέτρο.

Διαβάστε Επίσης  Τι να κάνεις για να μην σπάνε τα νύχια σου


.

Θα χρειαστείτε ακόμη πλαστικό βελονάκι και υφασμάτινο νήμα. Μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε το δικό σας νήμα από παλιές μπλούζες ή να χρησιμοποιήσετε ένα ελαστικό σκοινί.

 πλέκει γύρω από μία σειρά φωτάκια
 πλέκει γύρω από μία σειρά φωτάκια

Στις κατασκευές που είδατε παραπάνω χρησιμοποιήθηκαν άσπρα φωτάκια και νήμα όπως στην αρχική κατασκευή. Μπορείτε όμως να επιλέξετε και άλλα χρώματα αν προτιμάτε κάτι πιο πολύχρωμο.


.

Μπορείτε να διαλέξετε ένα πολύχρωμο νήμα ή ένα νήμα άλλου χρώματος.

Τα παστέλ χρώματα θα ταίριαζαν περισσότερο στο δωμάτιο ενός μωρού, ενώ το πιο πολύχρωμο στιλ θα πήγαινε σε ένα σαλόνι. Φυσικά, εξαρτάται από το γούστο και τις ανάγκες σας!

Διαβάστε Επίσης  Μαγειρίτσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *