Πώς να οργανώσετε το καλύτερο πάρτι γενεθλίων για το μωρό σας!

Πώς να οργανώσετε το καλύτερο πάρτι γενεθλίων για το μωρό σας!

Έχετε ορίσει την ημερομηνία και στείλατε τις πιο αξιολάτρευτες προσκλήσεις πρώτων γενεθλίων.  Οι διακοσμήσεις ταιριάζουν απόλυτα με το θέμα σας και παραγγέλνετε την ανάλογη με το θέμα τούρτα. Όλα είναι έτοιμα μέχρι εκείνη τη στιγμή όταν φτάνουν οι επισκέπτες. Το ερώτημα είναι πώς θα τους διασκεδάσετε μόλις φτάσουν;


.

Επειδή οι περισσότερες γιορτές για τα πρώτα γενέθλια περιλαμβάνουν συγγενείς και φίλους των οποίων η ηλικία κυμαίνεται από νέους μέχρι ηλικιωμένους, μπορεί να θέλετε να σχεδιάσετε μια ποικιλία δραστηριοτήτων έτσι ώστε όλοι να μπορούν να διασκεδάσουν.


1. Soft Play
Ο χώρος για μαλακό παιχνίδι είναι ένα ασφαλές και διασκεδαστικό μέρος για τα μωρά και τα νήπια να μαζευτούν, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά είναι απασχολημένα με παιχνίδια όπως οι μουσικές καρέκλες. Τοποθετήστε ένα μαλακό χαλάκι σε μια γωνιά του δωματίου. Γεμίστε το χώρο με μπάλες χνουδωτές και ζωάκια λούτρινα.
2. Πιάνοντας φυσαλίδες
Όλοι διασκεδάζαμε με τις φυσαλίδες. Δώστε πλαστικά μπουκαλάκια στα μεγάλα παιδιά και αφήστε να παίξουν στον κήπο κάνοντας φυσαλίδες, ενώ τα μικρά προσπαθούν να τις πιάσουν.
3. Χάρτινα κουτιά
Δεν έχει σημασία το παιχνίδι που ήταν μέσα, γιατί τα παιδιά ενδιαφέρονται να παίξουν με το ίδιο το κουτί. Τοποθετήστε μερικά κουτιά από χαρτόνι και αφήστε τα παιδιά να διασκεδάζουν σέρνοντάς τα μέσα ή έξω ή μετατρέποντας τα σε φανταστικά πλοία.
4. Παιχνίδι: Ποιο είναι το μωρό;


.

Πριν από τα γενέθλια, ζητήστε από τους καλεσμένους να στείλουν τις φωτογραφίες τους ως μωρά. Την ημέρα του πάρτι βάλτε τες όλες πάνω σε ένα τραπέζι. Προσθέστε ένα κομμάτι χαρτί κάτω από κάθε φωτογραφία και ζητήστε από τους επισκέπτες να γράψουν το όνομά τους και ποιος υποθέτουν ότι είναι το μωρό της κάθε φωτογραφίας. Απονομή βραβείου στο πρόσωπο με τις πιο σωστές εικασίες.
5. Ώρα για παραμύθι
Πάρτε μερικά αγαπημένα παιδικά βιβλία. Φτιάξτε μια γωνιά ανάγνωσης τοποθετώντας μια καρέκλα στην οποία ένας ενήλικας μπορεί να καθίσει και να διαβάσει στα πιτσιρίκια που κάθονται γύρω του.
Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 51-52-53-54-55-56-57-58-59-60

Αφήστε μια απάντηση