Το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο. 

Έντονη θλίψη επικρατεί από το πρωί στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών από εκατοντάδες πολίτες, φίλους του Παναθηναϊκού, παλαίμαχους μπασκετμπολίστες, συγγενείς και εργαζόμενους της ΒΙΑΝΕΞ που έχουν μαζευτεί για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο. 

Άφατη είναι η θλίψη κυρίως για τον αδερφό και τον γιο του πρωτοπόρου επιχειρηματία και εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, οι οποίοι εμφανώς συγκινημένοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον πόνο τους και ξέσπασαν σε κλάματα, τη στιγμή που έφθασαν στη Μητρόπολη Αθηνών, λίγο μετά τις 2 για να αποχαιρετήσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο.
Νωρίτερα εκατοντάδες άνθρωποι αποχαιρέτησαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο έναν παθιασμένο παράγοντα και έναν πολύ μεγάλο επιχειρηματία η μικρόσωμη φιγούρα του οποίου νομίζεις ότι περιφέρεται ακόμη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ανάμεσα στα παιδιά του όπως αποκαλούσε τους παίχτες και όχι μόνο.


gian_002

gian_001_2


.

Ήταν πάνω απ’ όλα άνθρωπος, που χωρίς ποτέ να το φωνάξει βοήθησε κόσμο και κοσμάκη, ασχέτως οπαδικών πεποιθήσεων, όποτε χρειάστηκε να το κάνει.
Κι αυτό είναι κάτι που δεν ξεχνιέται εύκολα, ακόμη και σε καιρούς σαν αυτούς που ζούμε, όπου δύσκολα θα δούμε ξανά έναν τέτοιο χαρακτήρα.
Η λέξη «πάθος» ταιριάζει απόλυτα στον εκλιπόντα επιχειρηματία που μαζί με τον αδερφό του Θανάση έχτισαν την μπασκετική αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού. 
Δεν υπολόγισε τίποτε προκειμένου να φτιάξει μια ομάδα που θα μεσουρανούσε, ειδικά τα χρήματα που ξόδεψε για να φέρει τους καλύτερους.
Θα ακολουθήσει το τελευταίο αντίο σε στενό οικογενειακό κύκλο αλλά και μια τεράστια μηχανοκίνητη πομπή που θα συνοδέψει την σωρό του Παύλου Γιαννακόπουλου μέχρι την είσοδο του Α΄ Νεκροταφείου.
Εκεί όπου θα παιχτεί η τελευταία πράξη στον βίο ενός μεγάλου επιχειρηματία και εξέχοντα παράγοντα, που όμως ήταν πάνω απ’ όλα άνθρωπος.


gian_003
gian_004

Διαβάστε Επίσης  Πολλαπλασιασμός τριανταφυλλιάς με μοσχεύματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *