Παραδόθηκε η σύζυγος του Α. Σώρρα

Παραδόθηκε η σύζυγος του Α. Σώρρα

Μόνος πλέον στο κρησφύγετο  αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμις Σώρρας, αφού η σύζυγός του εμφανίστηκε. 
Για πρώτη φορά από τότε που εκείνη ήταν φοιτήτρια στην Πάτρα κι εκείνος «χτυπιόταν» στα γυμναστήρια για να κατακτήσει στο bodybuilding τον τίτλο του  «mister Πελοπόννησος», ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του ζουν χωριστά.


.

Αφού συμπλήρωσαν 14 μήνες  εξαφανισμένοι από προσώπου Γης ήρθε η δικαστική απόφαση που μειώνει την ποινή τους και άνοιγε στη Βαία Ρουγκλίου το δρόμο προς την ελευθερία.
Μετά τα διαδικαστικά για την εξαγορά της ποινής που υπολειπόταν , το alter ego του Αρτέμι Σώρρα βγήκε από την κρυψώνα του, αφήνοντας μόνο εκεί τον… «κροίσο» να συνεχίζει τα παραληρηματικά του μηνύματα στο διαδίκτυο.
 Μόλις προχθές η Βαία Ρουγκλίου δήλωσε παρούσα στα social media με όλο νόημα στίχους από τα Κρυμμένα Ποιήματα του ΚΠ Καβάφη .
Δείτε την ανάρτησή της :
«Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει να βγει απ’ το σέβας κι από την υποταγή. Aπό τους νόμους μερικούς θα τους φυλάξει,αλλά το περισσότερο θα παραβαίνει και νόμους κ’ έθιμα κι απ’ την παραδεγμένη και την ανεπαρκούσα ευθύτητα θα βγει. Aπό τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί. Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξι. Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί. Έτσι θ’ αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώσι» έγραψε αναφέροντας στην εισαγωγή της τι …διδάχθηκε από τον ποιητή : «Να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και την αντίληψη των πραγμάτων, να  βάζω εγώ τις κατευθύνσεις στο χάρτη μου και ν’ αντιμετωπίζω με περιφρόνηση ανάγκες που δεν έχω και προσπαθούν να μου επιβάλλουν. Να γκρεμίζω για να χτίζω το παράθυρο από το οποίο μπορώ να βλέπω τον κόσμο όπως είναι , όχι όπως μου τον δείχνουν , αφού έχω απαλλαχθεί από τους συμβιβασμούς . Αυτά μου έμαθε ο Καβάφης» έγραψε η σύζυγος του Σώρρα προκαλώντας πλήθος μηνυμάτων από οπαδούς της Ελλήνων Συνέλευσις που έσπευσαν να την καλωσορίσουν.
Δείτε τα μηνύματα:  
Η Βαία Ρουγκλίου  και ο Πατρινός  φαντομάς  είχαν  εξαφανιστεί μαζί  τον Μάρτιο του 2017 όταν καταδικάστηκαν και οι δυο σε φυλάκιση 8 ετών  για τη γνωστή κόντρα τους με τον κουμπάρο τους Φώτη Λεπίδα. Έναν χρόνο μετά, τον περασμένο Μάρτιο , η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο της Πάτρας που μείωσε της ποινής τους από τα 8 στα 3 χρόνια δίνοντας τη δυνατότητα στη σύζυγο  του Αρτέμη Σώρρα  να εξαγοράσει την συγκεκριμένη ποινή και να εγκαταλείψει την κρυψώνα της εξαγοράζοντας  παράλληλα  άλλη μία που βρισκόταν σε εκκρεμότητα . Αντίθετα ο Σώρρας δεν μπορεί να εμφανιστεί καθώς εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα  για την υπόθεση  της εγκληματικής οργάνωσης. Μετά την εξαφάνιση του ζεύγους Σώρρα είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης μέσω της interpol καθώς υπήρχαν υποψίες ότι εγκατέλειψαν τη χώρα.
Διαβάστε Επίσης  ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 30.333 νέες προσλήψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *