Σάκης Ρουβάς: Η απάντησή του για τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της εταιρείας του

Σάκης Ρουβάς: Η απάντησή του για τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της εταιρείας του

Σάκης Ρουβάς: Η απάντησή του για τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της εταιρείας του

Την απάντησή του για την δικαστική διαμάχη με την μέχρι πρότινος συνεργάτιδα εταιρεία του την Progressive PR και τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του έδωσε ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφοντας από την Αυστραλία. 


.


Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ βρισκόταν εκτός Ελλάδος για προγραμματισμένη συναυλία με την Έλλη Κοκκίνου στην Αυστραλία και επιστρέφοντας έστειλε δελτίο Τύπου για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.


Όπως ενημερωθήκαμε τη Δευτέρα, μετά από αίτηση της εταιρείας δημοσίων σχέσεων εξεδόθη σε βάρος της εταιρείας του Σάκη Ρουβά διαταγή πληρωμής δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των τραπεζών και ακολούθως δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί.
Ωστόσο, μέσα από την ανακοίνωσή του ο Σάκης Ρουβάς αναφέρει πως δεν του έχουν επιδοθεί δικόγραφα από την μέχρι πρότινος συνεργάτιδα εταιρεία του, προκειμένου να λάβει γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών, επιμένοντας πως ο ίδιος τόσο σε αυτή όσο και σε κάθε συνεργασία του προσπαθεί να είναι απόλυτα συνεπής και να τηρεί τις υποχρεώσεις του.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:


.

«Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών.


Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου.


Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ.


Αθήνα, 12.6.2018


Σάκης Ρουβάς»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *