Το τατουάζ: Η επανασύνδεση Άννας – Αλέξανδρου είναι γεγονός

Το τατουάζ: Η επανασύνδεση Άννας – Αλέξανδρου είναι γεγονός

Ο Αλέξανδρος ανησυχεί για την Άννα, όμως εκείνη φοβάται ότι η συνάντησή τους μπορεί να επηρεάσει το σχέδιο του Τόνυ. Η Βέρα στεναχωριέται για τον Νικόλα, εκείνος όμως της το ξεκόβει και έτσι επαναπροσδιορίζουν τη σχέση τους. Ο Στέφανος κάνει κάποιες κινήσεις που εντυπωσιάζουν και συγκινούν την Όλγα. Η Αμαλία συνεχίζει να ερευνά τις παρασκηνιακές κινήσεις της εταιρείας, ενώ ο Τόνυ της κάνει μια πρόταση που θα αφήσει τη Μαργκώ άφωνη. Η Τατιάνα ανακρίνει τον δολοφόνο της Έμιλυ και τα στοιχεία που προκύπτουν σοκάρουν. Μια απαγωγή ανήλικου κοριτσιού έρχεται να συγκλονίσει την κοινωνία της Αίγινας..



Η αναβάθμιση της Αμαλίας και η έξοδος της Μαργκώ από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, ανατρέπει τις ισορροπίες. Η Βέρα συνειδητοποιεί πως η Τατιάνα ήξερε για την πραγματική ταυτότητα του Νικόλα και παρεξηγείται. Η Ελένη επιστρέφει στο σπίτι και η κρυμμένη ένταση του Ορφέα για το μωρό που χάθηκε δεν θα αργήσει να βγει στην επιφάνεια. Το νησί είναι ανάστατο με την απαγωγή της μικρής Σοφίας και ο Αλέξανδρος ειδοποιεί τον Στέφανο να έχει το νου του για την Αλκυόνη. Ο Νικόλας προσπαθεί να απομακρύνει τη Βέρα από κοντά του, ενώ παράλληλα η Μαργκώ τον «πολιορκεί». Η Άννα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τον Αλέξανδρο να την ακούσει. Η ένταση ανάμεσα σε Ορφέα κι Ελένη φτάνει στα άκρα..


Η επίθεση του Ορφέα στην Ελένη και οι κατηγορίες πως αυτή φταίει που «έχασε» το παιδί, φέρνουν την Ελένη στα όριά της. Μετά από έναν μεγάλο καβγά και ανταλλαγή κατηγοριών ο Ορφέας φεύγει από το σπίτι, ενώ και οι δύο έχουν αποφασίσει να χωρίσουν. Η είδηση αυτή αναστατώνει την οικογένεια Μελά και ο καθένας αντιδρά με τον δικό του τρόπο σ’ αυτή την καινούργια πραγματικότητα. Στα Μετέωρα, ο Στέφανος εκνευρισμένος από την πίεση της Νικόλ, την αποφεύγει και δεν δέχεται να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Την ίδια στιγμή, στο Λονδίνο, η Μαργκώ προσπαθεί να πάρει την Αμαλία με το μέρος της, θέλοντας να έχει πρόσβαση και πληροφορίες από το «στρατόπεδο» του Τόνυ. Ο Νικόλας, φεύγει για άγνωστο προορισμό και η Βέρα είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, καθώς δεν της δίνει καμία πληροφορία για το πού θα πάει και πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που ετοιμάζεται να κάνει. Ο Τόνυ αποφασίζει να πει στην Άννα όλη την αλήθεια για την υπόθεση των όπλων και τον εκβιασμό, αλλά βρίσκεται μπροστά στην απρόσμενη και δυναμική αντίδρασή της, η οποία απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα.


Η Μαρίνα κάνει ένα τελικό ξεκαθάρισμα με τον Αλέξανδρο και του ζητά να αποφασίσει για το πως θα συνεχίσουν. Ο Τόνυ αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στην Άννα και ζητά την κατανόησή της. Ο Νικόλας φεύγει ταξίδι χωρίς να δώσει εξηγήσεις στη Βέρα, που ανησυχεί. Ο Ορφέας επιμένει στον χωρισμό του με την Ελένη. Η Ελπίδα αρχίζει να ψάχνει δουλειά μακριά από τα Μετέωρα, γεγονός που προβληματίζει τον Στέφανο καθώς δεν την εμπιστεύεται. Η Τατιάνα κάνει τα πάντα για να εντοπίσει τους απαγωγείς της μικρής Σοφίας. Ο Στέφανος χωρίζει οριστικά από τη Νικόλ και πλέον φλερτάρει ανοιχτά την Όλγα. Ο Θεοχάρης ομολογεί στην Βέρα πως δεν την έχει ξεπεράσει. Η Άννα ελεύθερη κι αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Αλέξανδρο, τον συναντάει στην παραλία που ξεκίνησαν όλα μεταξύ τους..

Διαβάστε Επίσης  Κονδυλώματα & μυρμηγκιές vs. κρεατοελιές: Δείτε τις διαφορές


.



Ο Αλέξανδρος με την Άννα περνάνε μια ολόκληρη μέρα μέσα στο σπίτι χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς! Η επανασύνδεση τους είναι πια γεγονός! Παράλληλα, η Μαργκώ με τον Στρατηγό ετοιμάζουν σχέδιο για να αμυνθούν ενάντια στον εκβιασμό του Τόνυ. Η Αμαλία καλεί τη Βέρα σε δείπνο και ο Θεοχάρης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Ορφέας είναι έξω φρενών με την Ελένη και της δίνει διορία για να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι. Ο Στέφανος με την Ελπίδα έρχονται σε αντιπαράθεση με αφορμή την μικρή Αλκυόνη. Ο Παύλος μετά από μια κουβέντα με την Ελένη, γίνεται έξαλλος και χειροδικεί εναντίον του Ορφέα! Η Άννα μένει μόνη της στο σπίτι του Αλέξανδρου και την πόρτα χτυπάει… ο Ορφέας!


Ο Άλεξ θα μιλήσει στη Μάρθα γι’ αυτή τη νέα πραγματικότητα στη ζωή του και θα αναγκαστεί να ξεκαθαρίσει με την Μαρίνα. Ο Ορφέας που τριγυρίζει σε έξαλλη κατάσταση στην Αίγινα, λόγω του χωρισμού του με την Ελένη, πέφτει πάνω στην Άννα και το μίσος του γι’ αυτή ξαναφουντώνει, αλλά αυτή τη φορά αποφασίζει να κινηθεί υπόγεια… Στο μεταξύ, στο Λονδίνο, η Μαργκώ εξακολουθεί να κολακεύει την Αμαλία προκειμένου να την πάρει με το μέρος της σ’ αυτό τον ανοιχτό πόλεμο που της έχει κηρύξει πια ο Τόνυ. Η αγωνία της Βέρας για τον εξαφανισμένο Νικόλα κορυφώνεται όταν δέχεται ένα πολύ ανησυχητικό τηλεφώνημα από τον Χάρη. Στα Μετέωρα, η «συμπάθεια» που του Στέφανου για την Όλγα φουντώνει κι ένα πρώτο φιλί αποτελεί τον πρόλογο της δικής τους ερωτικής ιστορίας.

Διαβάστε Επίσης  Γέννησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου!


.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *