ΚΘΒΕ: Aνoιχτή ακρόαση για γυναίκες και άνδρες ηθοποιούς

ΚΘΒΕ: Aνoιχτή ακρόαση για γυναίκες και άνδρες ηθοποιούς

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος πρόκειται να παρουσιάσει κατά τη χειμερινή περίοδο 2018-2019 τις παραγωγές: «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα;» του Σάιμον Στίβενς σε σκηνοθεσία Ελεάνας Τσίχλη, «Υπέρ Ελλάδος» της Σοφίας Νικολαΐδου σε σκηνοθεσία Πηγής Δημητρακοπούλου και «Πυρκαγιές» του Ουαζντί Μουαουάντ σε σκηνοθεσία Ιώς Βουλγαράκη. Για τον λόγο αυτό οργανώνεται ανοιχτή ακρόαση, που αφορά και στα τρία έργα, τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 στη Θεσσαλονίκη. 

.Καλούνται, επαγγελματίες γυναίκες και άνδρες ηθοποιοί, σκηνικής ηλικίας 15 έως 65 ετών, να αποστείλουν έως την Δευτέρα 11 Ιουνίου, ηλεκτρονικά στο e-mail audition@ntng.gr, βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία, με ΘΕΜΑ «ΑΚΡΟΑΣΗ ΙΟΥΝΙΟΥ – ΓΙΑ 3 ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ».
 
Όσες και όσοι θα επιλεγούν από τον σκηνοθέτη, βάσει του βιογραφικού τους (το οποίο θα έχει κατατεθεί εντός της προθεσμίας) θα ενημερωθούν σχετικά με την ημερομηνία και ώρα της συμμετοχής τους στην ακρόαση αποκλειστικά μέσω e-mail. 

Στην ακρόαση θα ζητηθεί ένας μονόλογος, ένα ποίημα και ένα τραγούδι της επιλογής τους καθώς και άνετα ρούχα πρόβας.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για την ακρόαση, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία. 

.Επαγγελματίας ηθοποιός νοείται όποιος: 

α) είναι απόφοιτος αναγνωρισμένης από το κράτος Δραματικής σχολής, 
β) είναι απόφοιτος Πανεπιστημιακών τμημάτων Θεάτρου, υποκριτικής κατεύθυνσης,
ή γ) έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 200 ημερομίσθια με την ειδικότητα του ηθοποιού.

Διαβάστε Επίσης  Παντζαροσαλάτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *