Η μάσκα προσώπου με αυγό και λεμόνι

Η μάσκα προσώπου με αυγό και λεμόνι

Η μάσκα προσώπου με αυγό και λεμόνι(για λιπαρή επιδερμίδα και για την ακμή)

Μια μάσκα προσώπου με αυγό έχει καταπληκτικές ιδιότητες. Υπάρχουν μάσκες αυγού για σύσφιξη επιδερμίδας, για θρέψη, για τόνωση, για αντιγήρανση,για ενυδάτωση, κ.τ.λ. Το αυγό είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες γεγονός που το κάνει ένα εξαιρετικό θρεπτικό συστατικό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε συνταγές για να φτιάξετε σπιτική μάσκα προσώπου με αυγό και να προσφέρετε το κάτι παραπάνω στην επιδερμίδα σας.

Διαβάστε Επίσης  Μάσκα με μέλι: Η γλυκιά που κλέβει την παράσταση!


.

Η μάσκα προσώπου με αυγό και λεμόνι
(για λιπαρή επιδερμίδα και για την ακμή)
Συστατικά:
  • 1 ασπράδι αυγού
  • 1 κουταλάκι φυσικός χυμός λεμονιού
Το ασπράδι αυγού βοηθάει στη σμίκρυνση των πόρων της επιδερμίδας και στη παραγωγή περιττού σμήγματος. Θα δώσει στο δέρμα σας μια πιο σφριγηλή υφή και θα το κάνει πιο λείο και απαλό. Το λεμόνι φωτίζει το πρόσωπο, το κάνει πιο λαμπερό, ενώ παράλληλα βοηθάει στην απολέπιση. Η μάσκα αυτή είναι κατάλληλη για λιπαρή επιδερμίδα αλλά και για επιδερμίδα με ακμή.
Ξεχωρίστε 1 ασπράδι αυγού από τον κρόκο του και στη συνέχεια χτυπήστε μέχρι να γίνει αφρώδες. Έπειτα προσθέστε το χυμό λεμονιού και χτυπήστε καλά έως να γίνει ομοιόμορφο μείγμα. Απλώστε στο πρόσωπο και στο λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για 20 με 30 λεπτά. ξεπλύνετε και σκουπίστε καλά. Αν θέλετε, καλό είναι να εφαρμόσετε στο τέλος μια καλή ενυδατική κρέμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Jane Fonda έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί των Καννών με φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας


.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *