«9ος Επιδαύριος Δρόμος» – Δηλώστε συμμετοχή

.

«9ος Επιδαύριος Δρόμος» - Δηλώστε συμμετοχή

«9ος Επιδαύριος Δρόμος» – Δηλώστε συμμετοχή

Το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και το Αρχαίο Θέατρο Ασκληπιείου Επιδαύρου αποτελούν δύο από τα σημαντικότερα μνημεία του κόσμου. Βουνά με πλούσια βλάστηση, μια γαλάζια θάλασσα, σμιλευτές πέτρες και κίονες, συνθέτουν το φυσικό κάλλος μιας διαδρομής λουσμένης με Ελληνικό φως, γεμάτη με χρώματα και μυρωδιές, γεμάτη ιστορία και πολιτισμό. Μιας διαδρομής που συνδέει αυτά τα δύο σπάνια μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Αυτή τη μαγική διαδρομή θα διασχίσουν και εφέτος όσοι λάβουν μέρος στον «9ο Επιδαύριο Δρόμο» που διοργανώνουν ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, η Δ.Δ.Ε. Αργολίδας, η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας.





Για 9η συνεχή χρονιά το μοναδικό αυτό γεγονός θα προσελκύσει αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου, αλλά και απλούς πολίτες που αγαπούν το «ευ αγωνίζεσθαι». Ο Επιδαύριος δρόμος ενώνει τον αθλητισμό, με τον πολιτισμό, με την υγεία, με την παράδοση, και φυσικά ενώνει όλους τους ανθρώπους. Όσοι αγαπάτε τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, και τη φύση, μικροί και μεγάλοι, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να λάβετε μέρος σε αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός με παγκόσμια φήμη, αφού υπάρχουν πολλές κατηγορίες για όλους σας και με διαφορετικές αποστάσεις. (Περιπατητών 15 και 7 Km,Τρέξιμο 5 και 15Km καθώς και κατηγορίες μαθητών, Δημοτικού 300 και 600m, Γυμνασίου 800m και Λυκείου 1000m )

Διαβάστε Επίσης  Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πήρε εξιτήριο μετά από 107 ημέρες νοσηλείας!


.

style=”background-color: white; box-sizing: border-box; color: #333333; font-family: “Open Sans”; font-size: 15px;” />



 Δηλώστε συμμετοχή, στο email: epidavriosdromos2015@yandex.com το αργότερο μέχρι και τις 18/06/2018 και ώρα 14.00΄. Την Εκδήλωση συντονίζει και παρουσιάζει ο ηθοποιός Χρήστος Συριώτης. 


Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 24/06/2018. ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 18:30΄. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου Επιδαύρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *