Ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο νοσοκομείο για να βρει ξανά το φως του

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο νοσοκομείο για να βρει ξανά το φως του

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο νοσοκομείο για να βρει ξανά το φως του


.

Τον δικό του γολγοθά συνεχίζει να ανεβαίνει ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη και παραλίγο να του στερήσει την όραση, τώρα υποβάλλεται σε θεραπείες για να την αποκαταστήσει.
«Κάθε μήνα, για έναν χρόνο, θα μου κάνουν μια ένεση μέσα στο μάτι για να μπορέσουν να επαναφέρουν το φως μου» είπε ο showman στην «Espresso» και συνέχισε: «Έγινε η πρώτη ένεση και τώρα κάθε 10 του μηνός θα πηγαίνω στο Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ γι’ αυτόν τον λόγο». 

«Στεναχωρήθηκα πολύ που κάποιοι νόμιζαν ότι εκμεταλλεύομαι το γεγονός για διαφήμιση. Τόσα χρόνια στον χώρο δεν χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά ούτε θα… έπαιζα με το θέμα της υγείας μου» ανέφερε ο Γιάννης Φλωρινιώτης και πρόσθεσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αλεξάνδρα Γκούντα που με βοήθησε στο πρόβλημα υγείας μου, αλλά και ψυχολογικά. Εκανε πράγματα για μένα σαν να ήμουν δικός της άνθρωπος».


.Τα προβλήματα υγείας όμως φαίνεται να μην έχουν τελειωμό για τον αγαπημένο καλλιτέχνη: «Σε λίγο θα μπω σε άλλο νοσοκομείο για τη βουβωνοκήλη μου, γιατί χρειάζεται επειγόντως χειρουργείο. Γι’ αυτό και ακύρωσα κάποιες εμφανίσεις μου, για να δώσω βάση στην υγεία μου, και μετά να μπορέσω να αφοσιωθώ στο τραγούδι. Αλλωστε, όπως λέω πάντα, θα πεθάνω με το μικρόφωνο στο χέρι!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *