8 σημάδια ότι ο σύντροφός σου είναι ο κατάλληλος!

8 σημάδια ότι ο σύντροφός σου είναι ο κατάλληλος!Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι από τη φύση τους δύσκολες και περίπλοκες ακριβώς όπως και οι άνθρωποι. Έτσι, ενώ μπορεί να είσαι με έναν άνθρωπο για πολύ καιρό ξαφνικά, κάποιες φορές με ασήμαντη αφορμή, μπορεί να καταλάβεις ότι τελικά δεν ταιριάζετε καθόλου. Υπάρχει άραγε κάποια μαγική συνταγή που μπορεί να σε προφυλάξει από τέτοιες καταστάσεις. Η απάντηση είναι μάλλον αρνητική. Ωστόσο, υπάρχει μια μαγική συνταγή για να ανακαλύψεις αν ο άνθρωπός σου είναι όντως αυτό που ψάχνεις και κατάλληλος για εσένα. Πως θα το κάνεις αυτό; Απλά θα το ελέγξεις εξετάζοντας τα παρακάτω σημάδια. 
Οι ειδικοί στα ραντεβού και τις σχέσεις πιστεύουν ότι κάποια πολύ απλά πράγματα και κινήσεις μπορούν να σου αποκαλύψουν πολλά και σημαντικά στοιχεία για την πρόοδο της σχέσης σου! 


.
Το test της εξόδουΑν καταφέρει και περάσει αυτό το test τότε είσαι πολύ τυχερός και βρίσκεσαι σε πολύ καλό σημείο. Πρόκειται για κάτι πολύ απλό που σχετίζεται με την έξοδό σας. Όταν βγείτε έξω σε κάποιο μαγαζί κοιτάζει γύρω να δει αν σας κοιτάζει κάποιος ή ποιος μπορεί να σας δει ή δεν τον/την νοιάζει τι συμβαίνει γύρω σας και είναι προσηλωμένος σε εσάς; Αν συμβαίνει το δεύτερο τότε το ταίρι σας περνάει το test με απόλυτη επιτυχία. Εάν πάλι συμβαίνει το δεύτερο τότε θα πρέπει να σε ανησυχήσει λιγάκι και να αναθεωρήσεις κάποιες πεποιθήσεις σου.


Δεν σε κρατάει πίσω


Κάποιος που νοιάζεται πραγματικά για εσένα, σε στηρίζει στην επίτευξη των στόχων σου και χαίρεται ειλικρινά για τις επιτυχίες σου είναι κάποιος που δεν σε κρατάει πίσω. Στις σχέσεις που δεν είναι υγιείς συχνά παρατηρείται ο ένας σύντροφος να σαμποτάρει τον άλλο. Αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα με πράξεις αλλά και με ψυχολογική πίεση. 


Όταν ο σύντροφός σου είναι ευτυχισμένος με τη ζωή του τότε είναι πιο πιθανό να μπορεί να σε στηρίξει και να χαρεί για τα επιτεύγματά σου. 

Δεν θέλει να σε αλλάξει


Όταν ακούς την καρδιά σου θα πάρεις την κατάλληλη απόφαση αν ο σύντροφος σου είναι ο ιδανικός για εσένα ή όχι. Αυτό είναι γνωστό και ως «διαίσθηση», που είναι δηλαδή το μήνυμα της καρδιάς προς εσένα. Σχεδόν ο καθένας μπορεί να σκεφτεί και να ανακαλέσει στην μνήμη του κάποια στιγμή που δεν την ακολούθησε και δεν του βγήκε σε καλό. Όταν αισθάνεσαι καλά, συμβαίνει καθώς αισθάνεσαι ότι ο σύντροφός σου είναι υπομονετικός και αληθινός, σε αντιμετωπίζει με ακριβώς τον ίδιο τρόπο όταν είστε μόνοι και όταν είστε έξω. Αυτά είναι δείγματα ότι σε δέχεται ακριβώς όπως είσαι. Αν πάλι ανακαλύψεις το αντίθετο τότε καλύτερα να απομακρυνθείς. Είναι χαρακτηριστικό ανθρώπων που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και ποτέ δεν θα σε δεχτούν όπως είσαι.


.


Ταιριάζει στη ζωή σουΈνα από τα σχεδόν σίγουρα σημάδια που φανερώνουν ότι η σχέση σου θα κρατήσει και ότι είναι ο κατάλληλος είναι το αν ταιριάζει στη ζωή σου. Προσπάθησε να τον φανταστείς σε διάφορες εκφάνσεις της ζωής με πολλούς ανθρώπους και όχι μόνο στα πλαίσια της σχέσης. Ανακάλυψε αν ταιριάζει με τους φίλους, την οικογένεια και τον περίγυρό σου. Αν έχετε κοινά ενδιαφέροντα, δραστηριότητες να κάνετε μαζί και προτιμήσεις. Αν συμβαίνουν τα παραπάνω τότε είσαι στο σωστό δρόμο.


Σε ακούει


Σε όλες τις επαφές με άλλους ανθρώπους είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να ακούς και να σε ακούν. Όταν ο σύντροφος σου ακούει σημαίνει ότι δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για τα όσα έχεις να πεις. Επίσης οι άνθρωποι που ακούνε θυμούνται και τα όσα έχεις πει. Αν έχει αυτό το πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό τότε πας πολύ καλά. 


Από την άλλη αν το ταίρι σου μονοπωλεί τη συζήτηση, μιλά συνέχεια για τον εαυτό του, δεν σε ακούει καθόλου και δεν δίνει σημασία σε όσα λες είναι πολύ κακό σημάδι. Μεταφράζεται ως έλλειψη ενδιαφέροντος, δεν σε αντιμετωπίζει ως κάτι σημαντικό για τη ζωή του.

Είναι χαρούμενος όταν είσαι και εσύΦυσικά πολλοί θεωρούν το ιδανικό να βγαίνεις με έναν άνθρωπο που θέλει να σε κάνει χαρούμενο και εσύ το ίδιο. Τα ζευγάρια όμως που έχουν ως κυρίαρχο στόχο να ευχαριστήσουν αποκλειστικά το σύντροφό τους και βάζουν τις ανάγκες του πάνω ή στο ίδιο επίπεδο με τις δικές τους τείνουν να ζουν μια ζωή με συμβιβασμούς αλλά και αλληλοκατανόηση. Έτσι, όχι μόνο επικοινωνούν καλύτερα αλλά είναι πιο ευτυχισμένοι από αυτούς που ο καθένας νοιάζεται για τους δικούς του σκοπούς.


Σε παρηγορεί όταν δεν είσαι καλά


Ένα από τα σημαντικότερα σημάδια που αποκαλύπτουν αν το πρόσωπο με το οποίο βγαίνεις είναι σωστό είναι το πώς σε αντιμετωπίζουν όταν δεν είσαι καλά. Είναι συμπονετικός; Σταματάει ό, τι κάνει για να σου δώσει προσοχή; Μπορεί να φαίνεται απλό αλλά αυτό είναι πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό για να αναγνωρίσεις το είδος του ανθρώπου που είναι μαζί σου. Αν σε επικρίνει όταν δεν είσαι καλά ή σου λέει πως ότι αισθάνεσαι είναι ανόητο ή αντιδράς υπερβολικά θα πρέπει να προσέξεις.


.
Έχει όριαΚάτι επίσης εξέχουσας σημασίας είναι να έχει το ταίρι σου όρια. Τα όρια είναι σημαντικά, διότι σημαίνει ότι κάποιος δεν είναι ένα πιεστικός, και μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου και να σου πει τι τον ενοχλεί.. Όταν είμαστε δυσαρεστημένοι και δεν λέμε τίποτα, η δυσαρέσκεια μας συσσωρεύεται και βράζει. Ορισμένες γυναίκες προτιμούν τον άνδρα να αναλάβει την ευθύνη. Άλλες θέλουν ο άνθρωπος να είναι πιο παθητικός. Έτσι πρέπει να σκεφτείς τις αξίες σου. Στις υγιείς σχέσεις, η ανάπτυξη κώδικα επικοινωνίας είναι πολύ σημαντικός. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *