Κτηνωδία στο Ηράκλειο: Έγδαραν και ακρωτηρίασαν κουταβάκια

Κτηνωδία στο Ηράκλειο: Έγδαραν και ακρωτηρίασαν κουταβάκια
Κτηνωδία στο Ηράκλειο: Έγδαραν και ακρωτηρίασαν κουταβάκια

Ένα σοκαριστικό, περιστατικό κτηνωδίας σημειώθηκε στο Κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ηράκλειο. Ειδικότερα, σύμφωνα με το μέλος της Ζωόφιλης Δράσης Πόπη Μαραβελάκη, δέκα μικρά κουταβάκια 2 έως 2,5 μηνών εντοπίστηκαν στο κοιμητήριο, εκ των οποίων τα δύο με γδαρμένα πόδια και ακρωτηριασμένα μέλη.


.Σύμφωνα με τις καταγγελίες, κάποιος κυκλοφορούσε στο κοιμητήριο με μαχαίρι, και έβαλε στόχο τα κουταβάκια. 

Όπως αναφέρει και σε ανάρτησή της στη σελίδα της Ζωόφιλης Δράσης στο Facebook κάποιος έχει γδάρει με μαχαίρι τα δύο από τα οκτώ κουταβάκια. Τα σκυλάκια μεταφέρθηκαν από μέλη της Δράσης στο κτηνιατρείο της κ. Τσατσάκη.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζωόφιλη Δράση κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να βρεθούν σπίτια να τα φιλοξενήσουν.  Η Ζωόφιλη Δράση, κάνει έκκληση, καθώς τα υπόλοιπα οκτώ κουταβάκια παραμένουν στο χώρο του κοιμητηρίου, και είναι σε κίνδυνο. 


Πηγή: flashnews.gr

Διαβάστε Επίσης  Εμβόλιο: Τι προβλέπεται για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού – Τι δικαίωμα δίνεται στους εργοδότες Νόμος του κράτους γίνεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός μετά την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας από την Ολομέλεια της Βουλής. Τι προβλέπεται και ποιες διατάξεις προκάλεσαν έντονη πολιτική αντιπαράθεση και προβληματισμό για το τι μέλλει γενέσθαι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *