Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

Tι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 4 ως 10/6/2018.

ΚΡΙΟΣΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στους Ιχθείς ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σου, κοινωνική η στάση σου. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα δώσει ένα αεράτο και ελκυστικό στυλ στην εικόνα σου, αν προσεγγίσεις θα βρεις θετική αντίδραση και ανταπόκριση, κάνε τα απαιτούμενα βήματα. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο θα σου ανοίξει ενδεχόμενο σταθερής σχέσης, στο κλείσιμο της εβδομάδας ίσως να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις.


.ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τη Σελήνη να κάνει την εμφάνιση της στους Ιχθείς θα θελήσεις να δώσεις μια πιο χαλαρή και απελευθερωμένη νότα στη σχέση σου, στόχος σου θα είναι να ξεφύγεις από τα προκαθορισμένα και τα προβλέψιμα. Μεταστροφή θα κάνουν οι βλέψεις και οι επιθυμίες σου, θα εστιάσεις στην έλξη και στην χημεία, θα προσπαθήσεις να τονώσεις τα αισθήματα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε εφοδιάσει με δυναμισμό θα είσαι σε θέση να καθοδηγήσεις και να βγεις μπροστά από τα γεγονότα.

ΤΑΥΡΟΣΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και μετέπειτα στο ζώδιο σου δεν αποκλείεται να μιλήσεις με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για επαφές και συναντήσεις, σου δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψεις λόγω ανασφαλειών. Αν είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση κάνε το βήμα να δοκιμάσεις και να πειραματιστείς, μην αφήσεις τις αναστολές και τις επιφυλάξεις να σου δημιουργήσουν φραγμούς. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, δώσε ώθηση στη ροη των γεγονότων.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις συναισθηματικά και να κατοχυρώσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή θα έχει θετική επίδραση επάνω σου, ηρεμείς και ανανεώνεσαι ψυχολογικά, οι πράξεις σου θα κάνουν το ταίρι σου να σε εμπιστευτεί, θα υπάρξουν μεταξύ σας θερμές εκδηλώσεις ίσως και αποκαλυπτικά λόγια. 

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και να απαλλαγείς από το αρνητικό παρελθόν, θα έχεις τη δύναμη να δώσεις οριστικό τέλος σε καταστάσεις που σας απογοήτευσαν. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή θα τονώσει την ανάγκη σου για ελευθερία επιλογών, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής διαγράφοντας παλιά πρόσωπα και βάζοντας στην καθημερινότητα σου καινούργια.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς αυθορμητισμό θα φέρει στις ενέργειες σου, πέρνα σε προτάσεις, δείξε τα πραγματικά σου αισθήματα. Με τη Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σε συμβουλεύω να αφήσεις να κυλήσουν να γεγονότα χωρίς παρεμβάσεις και πιέσεις, προσπάθησε να αποφύγεις τις αγχωμένες σκέψεις ή ενέργειες. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα στρώσει έδαφος για συζητήσεις που ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσουν τα μπερδεμένα ζητήματα, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να σιγουρευτείς. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Βγαίνεις από τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς και μετέπειτα στον Κριό θα δώσουν μια απελευθερωμένη όψη στη στάση σου. Θα νιώσεις ζωτικότητα και ενθουσιασμό, θα έχεις το θάρρος να προσεγγίσεις με τρόπο άμεσο και αποφασιστικό. Με το άτομο που θα ξεκινήσεις συστηματικές επαφές δε θα απογοητευτείς, τα γεγονότα θα φέρουν θετικές εξελίξεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο παίρνεις την απόφαση να σταθεροποιήσεις την προσωπική σου ζωή.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να προσεγγίσεις το ταίρι σου με θερμές εκδηλώσεις. Μια ευχάριστη πρόταση θα είναι ιδιαιτέρως αναζωογονητική, σε συμβουλεύω να τη δεχτείς. Προσπάθησε να εστιάσεις στις όμορφες στιγμές που θα προκύψουν, κράτα ελεγχόμενη την παρορμητικότητα σου. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα απέφυγε τα βιαστικά και αρνητικά συμπεράσματα.


ΛΕΩΝ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό και το εξάγωνο της με τον Ήλιο και τον Ερμή αλλαγές θα φέρουν στον τρόπο σκέψης σου. Θα θελήσεις να ανανεωθείς και να βγεις από την αδράνεια, η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις, ουσιαστικά θα ανοιχτεί δρόμος για νέα αρχή. Θα έχεις την αυτοπεποίθηση και το θάρρος να προσεγγίσεις, οι προτάσεις που θα κάνεις θα στρώσουν πρόσφορο έδαφος για έναρξη σχέσης που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις πιέσεις και τις εμμονές, οι εσωτερικοί σου διχασμοί ίσως να κάνουν ευάλωτη την ψυχολογία σου, υποσυνείδητα συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, προσοχή στις εξάρσεις. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή θα σε βοηθήσει να κινηθείς με χαλαρότητα και ανανεωμένη διάθεση, αν προσπαθήσεις να θερμάνεις το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα τα καταφέρεις. 

Διαβάστε Επίσης  Πώς κάνει το κάθε ζώδιο πρόταση γάμου


.ΠΑΡΘΕΝΟΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα σου χαρίσει ενθουσιασμό, θα σε εξιτάρει το ενδιαφέρον που θα σου δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα νιώσεις πως μεταξύ σας υπάρχει έλξη και χημεία, με την Σελήνη στον Κριό είναι πολύ πιθανόν να κάνεις το βήμα να προχωρήσεις σε σταθερή σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για μια σχέση με αληθινά αμοιβαία και σταθερά αισθήματα, ουσιαστικά θα σε αποτρέψει από τις επιπόλαιες επιλογές.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα υπάρξει κίνδυνος να παρερμηνεύσεις, προσοχή στις εικασίες σου. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ίσως να μην μπορέσεις να ρεγουλάρεις τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις, δε θα βρίσκεται σε ισορροπία ο εσωτερικός σου κόσμος, προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και όχι εγωκεντρικά. Σου δίνω τη συμβουλή να εστιάσεις στη θετική και αισιόδοξη όψη των γεγονότων, μη δώσεις έκταση σε ανασφάλειες και αμφιβολίες. 


ΖΥΓΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αναποφασιστικότητα θα σε διακρίνει, δε θα έχεις σταθεροποιημένα θέλω. Ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να εμπιστευτείς και να πιστέψεις, αμφιβολίες θα σας απασχολήσουν. Προσπάθησε να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες, απέφυγε τις υπερβολές. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό, δυναμική και ανανεωμένη θα είναι η στάση σου, ίσως να μην λείψουν οι ανατρεπτικές αποφάσεις.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα βγάλει στην επιφάνεια τη συναισθηματική και ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σου, ίσως να σε ρίξει σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις. Η διαίσθηση σου θα είναι έντονη ωστόσο με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα τις υποψίες σας καλό θα είναι να τις επιβεβαιώσεις με αποδείξεις και όχι με επιφανειακές ενδείξεις. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα προσοχή σε τάσεις κτητικότητας, σε ένταση θα βρίσκονται τα συναισθήματα σου, μη δημιουργήσεις σκηνές ζήλειας. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με απελευθερωμένες ενέργειες θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε ωθήσει στο να κινηθείς με αυθορμητισμό. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα πιθανόν να μπερδευτείς συναισθηματικά, με αυτά που θα ακούσεις ίσως να μην είσαι σε θέση να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, καλό θα είναι να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα. Με τη Σελήνη στον Ταύρο θα εστιάσεις στην ανάγκη σου για σταθερότητα ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ενδεχομένως να κάνει κάπως απαιτητική τη στάση σου, προσοχή σε ζήλιες και σε αμφιβολίες, καλό θα είναι να περιορίσεις τον καχύποπτο τρόπο σκέψης. Προσπάθησε να αποφύγεις τις πιέσεις και τα καβγαδάκια, σου δίνω τη συμβουλή να μην δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος για αρνητικές ανατροπές. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή θα αρχίσεις να ισορροπείς συναισθηματικά. 

ΤΟΞΟΤΗΣΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ζωηρές θα είναι οι διαθέσεις σου μέσα στην εβδομάδα, ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα αυθόρμητα και διαισθαντικά. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ίσως να υπάρξει έλλειψη εμπιστοσύνης, ωστόσο με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα πάρεις την απόφαση να φλερτάρεις, ίσως να διεκδικήσεις πρόσωπο που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες, προσέγγισε, προχώρα σε ουσιαστικές προτάσεις.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ίσως να νιώσεις ένα είδος συναισθηματικής πίεσης, προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις, να διαπιστώσεις και όχι να ξεσπάσεις ή να βγάλεις άτοπα συμπεράσματα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή θα ηρεμήσεις και θα προχωρήσεις σε ουσιαστικές συζητήσεις, θα μπορέσεις να χειριστείς το ταίρι σου με κατανόηση και συγκαταβατικότητα. 

Διαβάστε Επίσης  Ποιο «κακό συνήθειο» του ζωδίου σου πρέπει επειγόντως να σταματήσεις;


.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες, η εμφάνιση της στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και να κατασταλάξεις. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις την αυτοπεποίθηση σου ακμαία, σου δίνω τη συμβουλή να μην αρνηθείς να προχωρήσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ανοιχτεί δίοδος επικοινωνίας. Σε παροτρύνω να κάνεις το μεγάλο βήμα να ρισκάρεις, ξέχνα το απογοητευτικό παρελθόν και δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στην προσωπική σου ζωή.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα προσοχή σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με αμφιβολίες και υποψίες, προσπάθησε να μην παγιδευτείς σε εικασίες που δεν έχουν βάσιμη απόδειξη. Σου δίνω τη συμβουλή να μην φορτώσεις τη σκέψη σου με αρνητικές εκδοχές που θα σε κάνουν να χάσεις την εμπιστοσύνη που έχεις στο ταίρι σου. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή θα σε βοηθήσει να αντιληφτείς με καθαρή σκέψη, βγαίνεις από την άρνηση και την αμφιβολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και λίγο αργότερα σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή δε θα τρενάρεις άλλο την κατάσταση, φεύγουν οι δισταγμοί και οι επιφυλάξεις, θα το εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου. Περνάς σε άμεσες προσεγγίσεις, θα καταφέρεις να το κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μέσα στην εβδομάδα θα πάρεις ριζικές αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά. Κάνε το βήμα να ξεκινήσεις νέα σχέση ωστόσο οι ενέργειες σου θα πρέπει να είναι συνειδητές και οι προσδοκίες σου ρεαλιστικές.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον ερχομό της Σελήνης σους Ιχθείς θα αναζητήσεις χαλαρότητα, προσπάθησε να αποφύγεις τις ανασφάλειες, δείξε στο ταίρι σου την απαιτουμένη εμπιστοσύνη. Κάτι θα σε ωθήσει στο να σταθεροποιήσεις το πρόσωπο που αγαπάς, θα θελήσεις να το κατοχυρώσεις δίπλα σου, ωστόσο η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ίσως να σου δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με το αν η μεταξύ σας αγάπη είναι αμοιβαία, μη δώσεις έκταση στις αμφισβητήσεις. 


.

ΙΧΘΥΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς θα ενθουσιαστείς, θα γεμίσει ο συναισθηματικός σου κόσμος, σε ορισμένες περιπτώσεις η λογική δε θα είναι ικανή να φρενάρει τις διαθέσεις σου. Οδηγός των πράξεων σου θα είναι το συναίσθημα, προσοχή στις παρορμητικές προσεγγίσεις και αποφάσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε ωθήσει στο να ρισκάρεις, θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να βγεις οπωσδήποτε από την αδράνεια και να δώσεις καινούργιο νόημα στην προσωπική σου ζωή.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα ενισχύσει την αισθαντικότητα και τη διαίσθηση σου, ωστόσο με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στην εσωτερική σύγχυση και στις παραποιήσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή η στάση και τα λόγια σου θα είναι ανέμελα και απελευθερωμένα, πρόσεξε τι ακριβώς θα τάξεις στο ταίρι σου. Φεύγουν οι εντάσεις και οι προβληματισμοί, επιθυμία σου θα είναι να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *