Θέλω κάποιον που είναι σε σχέση – Τι να κάνω

Θέλω κάποιον που είναι σε σχέση – Τι να κάνω
Θέλω κάποιον που είναι σε σχέση – Τι να κάνω


.

Αισθάνεστε ήδη μία κάποια ενοχή αφού γνωρίζετε ότι σκέφτεστε κάτι το οποίο δεν είναι αποδεκτό από το σύνολο και σε οποιονδήποτε θα προσπαθούσατε να το εξομολογηθείτε το πιο πιθανό είναι να το χαρακτήριζε με άσχημο τρόπο στην προσπάθειά του να σας αλλάξει γνώμη. Η αλήθεια είναι πως οποιαδήποτε άποψη και αν έχουμε για το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στην καθεμία από εμάς. Κάποιοι θα θεωρούσαν ανήθικη ακόμα και τη σκέψη και άλλοι πάλι θα τη έβρισκαν τελείως αδιάφορη. Στην πραγματικότητα όταν συνειδητοποιήσουμε ότι θέλουμε έναν άνθρωπο που βρίσκεται ήδη μέσα σε μία σχέση βάζουμε τον εαυτό μας ξαφνικά σε πολύ δύσκολη θέση. Η λογική μας με το συναίσθημα μας βρίσκονται ακριβώς απέναντι και χάνεται τελείως η ισορροπία. Αυτό που πρέπει να επιθυμούμε είναι να βρούμε τον καλύτερο τρόπο να χειριστούμε την κατάσταση ώστε να μην δημιουργήσουμε τόσο εαυτό μας όσο και στους άλλους μεγαλύτερο πρόβλημα. Με το να θεωρήσουμε ότι και μόνο η σκέψη μας είναι ανήθικη και να την καταχωνιάσουμε κάπου στην άκρη του μυαλού δεν πετυχαίνουμε απολύτως τίποτα, αφού δεν είναι καθόλου περίεργο να ξαναβγεί στην επιφάνεια και τότε να μην μπορούμε να μαζέψουμε τίποτα.
Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τις πιθανές συνέπειες που μπορεί να έχεις σε εμάς η περίπτωση να διαχειριστούμε λάθος μία τέτοια κατάσταση. Αρχικά θα λέγαμε πως το καλύτερο για να τα έχουμε πάντα καλά με τον εαυτό μας είναι να φροντίζουμε να μην κάνουμε στους άλλους ότι δεν μας αρέσει εμάς να μας κάνουν. Η καθαρή μας συνείδηση είναι αυτή που μας επιτρέπει να έχουμε μία πιο όμορφη και ισορροπημένη ζωή. Επειδή όμως μερικές φορές  «λουζόμαστε» κάποια πράγματα που είχαμε βιαστεί να αποκλείσουμε στο παρελθόν, καλό είναι να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις σωστά και με καθαρή σκέψη αφού η ζωή μας φυλάει κάποιες εκπλήξεις που ούτε καν είχαμε διανοηθεί. Ακόμα λοιπόν κι όταν βρισκόμαστε μπροστά σε μία κατάσταση που δεν είχαμε ποτέ σκεφτεί πως θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε δεν σημαίνει ότι μπορούμε απλά να την προσπεράσουμε. Θέλω κάποιον που είναι σε σχέση! Τι να κάνω; Παρακάτω θα δείτε κάποιες φιλικές συμβουλές που ίσως σας βοηθήσουν να βγείτε από αυτό το αδιέξοδο που πιστεύετε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεστε. Όλα τα προβλήματα έχουν τις λύσεις τους αρκεί να δούμε τα πράγματα λίγο πιο καθαρά και από όλες τις πλευρές. είναι πολύ λογικό αυτή τη στιγμή να παλεύετε με τα συναισθήματά σας ή ακόμα και να πιστεύετε πως ήρθε το τέλος του κόσμου! Μην ξεχνάμε όμως πως είμαστε γυναίκες και η αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων είναι κομμάτι της φύσης μας. Έτσι λοιπόν μην αγχώνεστε και ρίξτε μία ματιά παρακάτω ώστε να διαχειριστείτε την κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο.


.

Θέλω κάποιον που είναι σε σχέση -Σκέψεις
Μπορεί προς στιγμή να έχετε πανικοβληθεί και να θεωρείται πως δεν μπορείτε να βρείτε κάποια λύση ώστε να νιώσετε καλύτερα. Η αλήθεια είναι πως όταν αισθανθούμε ότι θέλουμε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι σε σχέση απογοητευόμαστε, νιώθουμε εγκλωβισμένες στα συναισθήματά μας και ταλαντευόμαστε μεταξύ της ηθικής και της ανηθικότητας. Όσο βαρύ κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο οποιαδήποτε γυναίκα έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση δεν μπορεί να αφήσει στην άκρη το κομμάτι της ηθικής. Δηλαδή, το πόσο σωστό είναι να θέλουμε έναν άνθρωπο που είναι με μία άλλη γυναίκα. Σε οποιαδήποτε από εμάς μπορεί να συμβεί αλλά δεν έχουμε όλες τη δυνατότητα να σκεφτούμε με καθαρό μυαλό ισορροπώντας τη λογική μας με το συναίσθημά μας. Όταν γνωρίζουμε πως το συναίσθημα ίσως μας οδηγήσει σε έναν δρόμο τον οποίο δεν θα μπορούμε να περπατήσουμε και θα είναι αρκετά κουραστικός, τότε έρχεται η λογική για να μας ταρακουνήσει και να μας θυμίσει πως μας αξίζει μία σχέση πιο ισορροπημένη και όμορφη χωρίς κούραση και ταλαιπωρία. Κάποιες γυναίκες έχουν αφεθεί στο συναίσθημα τους να ζήσουν μία παράνομη σχέση. Τις περισσότερες φορές οι συνέπειες δεν ήταν καθόλου ευχάριστες στην ψυχολογία τους. Δεν είναι όμως καθόλου παράξενο ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε σχέση να πολιορκεί και εσάς με έναν ιδιαίτερα κολακευτικό τρόπο. Εκεί ακριβώς δημιουργείται το μπέρδεμα το οποίο φέρνει τη λογική σας στην αντίθετη πλευρά από το συναίσθημά σας.
Θέλω κάποιον που είναι σε σχέση! Αυτό που σκέφτεστε είναι αν θα πρέπει να αφήσετε να συμβεί κάτι παραπάνω ή αν πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να το αποφύγετε. Θα λέγαμε πως η δεύτερη περίπτωση είναι και η πιο ασφαλής. Υπάρχουν κάποια πράγματα που όταν βρεθούμε σε μία τέτοια θέση δεν τα σκεφτόμαστε από την αρχή. Καμιά φορά εμείς οι γυναίκες θέλουμε κάποιον που είναι σε σχέση ακόμα και αν δεν έχουμε δει το παραμικρό από αυτόν. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία αφού το ότι εμείς καταλήξαμε πως θέλουμε κάποιον ο οποίος είναι σε σχέση, δημιουργεί μία σύγχυση στο μυαλό μας και σίγουρα σκεφτόμαστε το αν θα πρέπει να το δείξουμε ή όχι. Τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάμε από έναν άνθρωπο που έχει σχέση; Περιμένουμε να χωρίσει για να μπορούμε να του εκφράσουμε ακόμα καλύτερα τα συναισθήματά μας ή φλερτάρουμε ακόμα και αν γνωρίζουμε πως βρίσκεται σε σχέση; Άσχετα με την προσωπική μας άποψη πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα νιώσαμε έντονα συναισθήματα από την αρχή για κάποιον και έπειτα μάθαμε ότι τελικά είναι σε σχέση. Ακόμα και αν η προσωπική μας ηθική δεν μας επιτρέπει να μπλεκόμαστε σε τέτοιου είδους καταστάσεις Δεν είναι δύσκολο να αισθανθούμε κάτι που τη συγκεκριμένη στιγμή μας ξεπερνάει.


.

Θέλω κάποιον που είναι σε σχέση – Φιλική συμβουλή
Όσο κι αν τα συναισθήματά μας είναι έντονα για αυτόν τον άνθρωπο δεν σημαίνει πως τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως στην πραγματικότητα θα επιθυμούσαμε. Δεν είναι περίεργο να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο σε σχέση και στη συνέχεια να καταλήξουμε μαζί. Το θέμα είναι πως για να  ζήσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε και μας αξίζει με κάποιον άνθρωπο θα πρέπει τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα! Με το να βιώνουμε τόσο μπερδεμένες καταστάσεις το μόνο που μπορούμε να πετύχουμε είναι να βρεθούμε σε ψυχολογικό αδιέξοδο, ακόμα και να αποκτήσουμε μία συμπεριφορά που δεν μας αντιπροσωπεύει. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που έχουν παραδεχτεί ότι προχώρησαν με έναν άνθρωπο ο οποίος είχε σχέση και τελικά δεν αναγνωρίζουν πια τον ίδιο τους τον εαυτό. Τα συναισθήματα πολλές φορές φαίνονται ανεξέλεγκτα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Μεγαλώνοντας μαθαίνουμε να τα ελέγχουμε και, κατά κάποιο τρόπο, να τα τιθασεύουμε. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είμαστε αυθόρμητοι χαρακτήρες. Ο έλεγχος των συναισθημάτων μας μας βοηθάει, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, να εξελιχθούμε και να πάρουμε πιο σωστές αποφάσεις για τη ζωή μας. Αν όλους μας χαρακτήριζε μόνο η συναισθηματική μας πλευρά σκεφτείτε πόσο δύσκολα θα ήταν τότε τα πράγματα.
Μπορεί λοιπόν αυτή τη στιγμή να βρίσκεστε σε μία δύσκολη κατάσταση με πεσμένη ψυχολογία, αλλά αυτό που χρειάζεστε είναι χρόνος! Αυτός θα σας δείξει ποιος θα ήταν ο καλύτερος δρόμος που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε. Κάποιες φορές τα συναισθήματά μας είναι άμεσα συνδεδεμένα με τον ενθουσιασμό. Σκεφτείτε όμως πως αυτός περνάει γρήγορα. Έτσι λοιπόν πριν αποφασίσετε να βρεθείτε σε μία κατάσταση που ίσως να μην μπορείτε τελικά να διαχειριστείτε, δώστε χρόνο στον εαυτό σας να βρει την καλύτερη λύση. Η λογική θα σταθεί πολύτιμος σύμμαχος ώστε να δείτε τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία. Να καταλάβετε τι είναι αυτό τελικά που ζητάτε από τη ζωή σας σε συναισθηματικό επίπεδο. Πώς έχετε φανταστεί την καθημερινότητά σας! Μην ξεχνάτε ότι απολαμβάνουμε να αφήνουμε τα συναισθήματά μας ελεύθερα, αλλά μόνο σε υγιείς καταστάσεις αφού μόνο τότε θα μπορέσουμε να προσφέρουμε αλλά και να δεχτούμε!
Διαβάστε Επίσης  Μπάρες δημητριακών με μέλι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *