Μεταγωγή στις φυλακές της Τρίπολης και της Θήβας για το ζευγάρι από τη Λέρο που κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του

Μεταγωγή στις φυλακές της Τρίπολης και της Θήβας για το ζευγάρι από τη Λέρο που κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του
Στις φυλακές της Τρίπολης και της Θήβας αντίστοιχα θα μεταφερθεί το ζευγάρι από τη Λέρο που κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά τα παιδιά του. 

Την Παρασκευή το απόγευμα και με ομόφωνη απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και της τακτικής ανακρίτριας και οι δύο κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.


.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ζευγάρι ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για αποπλάνηση παιδιού, κατά μόνας και κατά συναυτουργία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, για απλή συνέργεια κατ’ εξακολούθηση στην πράξη αυτή, για ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά μόνας και κατά συναυτουργία, κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.
Τη φροντίδα των παιδιών όπως έχει γίνει γνωστό θα αναλάβει το Χαμόγελο του Παιδιού που θα τα φιλοξενήσει σε μία από τις δομές του. 
Για την υπεράσπιση του ζευγαριού χρειάστηκε να διοριστούν συνήγοροι καθώς κανένας δικηγόρος δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση τους.
Στην κατάθεσή της η 47χρονη μητέρα φέρεται να ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις της, ενώ ο 52χρονος αρνήθηκε το γεγονός της σεξουαλικής κακοποίησης και υποστήριξε ότι έδειχνε στην κόρη του τη σεξουαλική πράξη ενώ δήλωσε πώς δεν αισθάνεται ψυχολογικά καλά και ζήτησε να τον δει ειδικός γιατρός.

Διαβάστε Επίσης  Αλέκος Φασιανός, πάντα πιστός στην ελληνική παραδοσιακή τέχνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *