Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2018 για το ζώδιό σου!


.ΚΡΙΟΣΣτα αισθηματικά υπάρχει προβληματισμός και αυτό γιατί τα πράγματα χαρακτηρίζονται ασταθή ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Καρκίνο. Τη μια στιγμή υπάρχει ευνοϊκός αέρας και καταφέρνεις να επικοινωνήσεις καλά με το ταίρι σου λόγω του Ερμή που κινείται στους Διδύμους, ενώ την άλλη στιγμή κάτι γίνεται και αρχίζουν τα μπερδέματα. Μόνο με υπομονή και αγάπη μπορείς να εξισορροπήσεις την κατάσταση. Για εσένα που είσαι μόνος, σου προτείνεται να δώσεις μια ευκαιρία σε ένα άτομο που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον για να σε γνωρίσει καλύτερα κατά την διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου του μήνα. 


ΤΑΥΡΟΣ
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται όλο και καλύτερα, παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις. Με την Αφροδίτη να πορεύεται στον Καρκίνο μέχρι τις 14 Ιουνίου μην σε αναστατώνουν τα σκαμπανεβάσματα που θα προκαλέσει στην σχέση σου καθώς είναι επιφανειακά και εντελώς παροδικά. Η συζήτηση με κατανόηση θα είναι το κλειδί που ψάχνεις και ο Ερμής στους Διδύμους θα σε βοηθήσει για να το πετύχεις. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, ένα ενδιαφέρον και πολύ σαγηνευτικό πρόσωπο θα μπει ξαφνικά στη ζωή σου εκεί γύρω στο τέλος του μήνα, γι αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να το αναγνωρίσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙΣτον αισθηματικό τομέα, το πλανητικό σκηνικό με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιο σου στέλνει την εύνοιά του. Θα μπορέσεις να δεις την σχέση σου με λιγότερο εγωισμό και έτσι με πιο καθαρή ματιά, θα μπορέσεις να αναγνωρίσεις τα λάθη σου να τα συζητήσεις με το ταίρι σου και να τα διορθώσεις. Αυτό είναι πολύ καλό, γιατί θα νιώσεις αρμονία με τον ίδιο σου τον εαυτό και κατ’ επέκταση με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Τις τελευταίες μέρες του μήνα με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στις 29 στον Αιγόκερω πρέπει να προσέχεις πολύ γιατί από το πουθενά μπορεί να ξεσπάσει λεκτική «ανεμοθύελλα» ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Να έχεις το νου σου ώστε να το αποφύγεις. Αν δεν έχεις δεσμευτεί ακόμη, θα πρέπει να κάνεις πιο δραστικές κινήσεις και πιο έξυπνες επιλογές! Η Αφροδίτη στον Λέων κατά την διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθήμερου είναι ιδανική για να φλερτάρεις απροκάλυπτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΣτα αισθηματικά σου μην εμμένεις τόσο πολύ σε αυτά που θέλεις και διεκδικείς από τον σύντροφο σου αλλά προσπάθησε να καταλάβεις και την δική του πλευρά σχετικά με το ρόλο του στην σχέση σας. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και προσπάθησε να προσεγγίσεις την οπτική του συντρόφου σου μέσα από μια ουσιαστική συζήτηση που θα σας φέρει πιο κοντά. Παράλληλα, με τον τρόπο αυτό θα καταφέρεις να του επισημάνεις εκείνα που σε ενοχλούν και μέχρι τώρα έχουν περάσει απαρατήρητα από εκείνον. Εσύ που είσαι ένας ελεύθερος Καρκίνος έχεις όλη την εύνοια της Αφροδίτης από το ζώδιο σου για να βρεις το άλλο σου μισό, τουλάχιστον μέχρι τις 14 Ιουνίου αλλά ακόμη και αργότερα ο Ερμής που θα κινείται στο ζώδιο σου θα σου διευκολύνει πολύ τις επικοινωνίες σου και θα ανοίξει διόδους με το άτομο που σε ενδιαφέρει. 

Διαβάστε Επίσης  6 Λόγοι Για Τους Οποίους Πρέπει Να Πίνετε Νερό Με Κανέλα Καθημερινά!


.


ΛΕΩΝΣτα αισθηματικά είναι ένας καλός μήνας για να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον σύντροφό σου. Εδώ και καιρό αναλώνεσαι σε πράγματα ανούσια που μόνο τη διάθεση μπορούν να χαλάσουν. Με την βοήθεια της Αφροδίτης κατά την διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου στο ζώδιο σου σπάσε τη ρουτίνα και έτσι θα γλιτώσεις τον εκνευρισμό, αλλά και την …μουρμούρα! Αν είσαι μόνος, μην μένεις σπίτι. Επιδίωξε να βρεθείς με καλή παρέα και δεν θα χάσεις γιατί πού γρήγορα θα βρεις το άλλο σου μισό. Στις 29 του μήνα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Αιγόκερω να είσαι προσεχτικός γιατί μπορεί να εξαπατηθείς από επίδοξους εραστές! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΣτα αισθηματικά τα μαντάτα δεν είναι και τα καλύτερα αυτόν το μήνα για το ζώδιο σου αγαπητέ Παρθένε. Όχι γιατί προμηνύεται κάτι δυσάρεστο ή καταστροφικό, αλλά γιατί με την Αφροδίτη να κινείται στον Καρκίνο για το πρώτο δεκαπενθήμερο θα υπάρχει μια τάση για μουρμούρα και γκρίνια. Λόγια θα ειπωθούν που θα δοκιμάσουν τα όρια του εκνευρισμού σου και ίσως σε κάνουν να τον ξεπεράσεις κιόλας. Δεν χρειάζεται να δώσεις έκταση, γιατί μόνο κακό θα σου κάνει κάτι τέτοιο τόσο στην ψυχολογία σου όσο και στην σχέση σου. Αν είσαι μόνος, θα πρέπει να βρεις το κίνητρο για να βγεις από τη μιζέρια σου και να είσαι βέβαιος ότι το πλανητικό σκηνικό ιδιαίτερα κοντά στην Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 στους Διδύμους, θα σε ωφελήσει. 


ΖΥΓΟΣ


Στα αισθηματικά θα χρειαστεί να δώσεις λίγη ενέργεια παραπάνω από αυτήν που ήδη συνηθίζεις αγαπητέ Ζυγέ. Συζητήσεις επί των συζητήσεων θα κάνουν τα ψυχολογικά σου όρια να διευρυνθούν και ίσως να σε φτάσουν και στα άκρα κάποιες στιγμές μέσα στον μήνα. Ποιος είπε ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εύκολες; Απλά μην ξεχνάς ότι μέσα από αυτές αναπτύσσεσαι, εξελίσσεσαι και ωριμάζεις. Αποδέξου το και φέρσου ανάλογα. Εσύ που είσαι μόνος σου θα έχεις κάποιες κατακτήσεις το δεύτερο μισό του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Λέων, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι αξιόλογο τώρα στην ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι αισθηματικά δεν βρίσκεσαι σε ικανοποιητικό επίπεδο αγαπητέ Σκορπιέ με τον Δία να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σου και αυτό όχι από την σκοπιά των άλλων, αλλά από την δική σου. Μπορεί η σχέση να κυλάει καλά, αλλά παρουσιάζονται θέματα που η παρουσία τους κάνει έκδηλο ένα υπόβαθρο που είναι ρευστό. Υπάρχει ανάγκη για τάξη και ξεκαθάρισμα, έτσι ώστε να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν αξίζει. Είτε κάποιες καταστάσεις, είτε ακόμη και πρόσωπα… μην διστάσεις να το κάνεις τώρα που οι οιωνοί είναι θετικοί για ξεκαθαρίσματα. Από τα μέσα του μήνα και μετά με την Αφροδίτη να κινείται στον Λέων και να σε ευνοεί εσύ που είσαι αδέσμευτος έχεις καλές επιρροές για να βρεις κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σου. Να είσαι διαθέσιμος και να ξέρεις ότι θα σε προσεγγίσουν αρκετοί ενδιαφέροντες τύποι για να σε γνωρίσουν καλύτερα. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα αισθηματικά τα πράγματα θα είναι ήρεμα, αρκεί και εσύ να διατηρήσεις την αντίστοιχη στάση στην σχέση σου αγαπητέ Τοξότη. Με τον τρόπο του ο σύντροφός σου, σού δείχνει το ενδιαφέρον και την στήριξή του, για αυτό πάψε να το αγνοείς και να ζητάς κι άλλα. Κάποιες φορές μπορεί να καταλήξεις αχάριστος και άπληστος χωρίς να το καταλάβεις. Εκτίμησε αυτά που έχεις και μην γίνεσαι πλεονέκτης. Δες την πραγματικότητα και μόνο έτσι θα απολαύσεις ό,τι έχεις αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Οι ελεύθεροι Τοξότες φροντίστε να περάσετε καλά με όλα όσα έχετε και μην ψάχνετε να βρείτε τον πρίγκιπα των παραμυθιών γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει για να τον συναντήσετε!

Διαβάστε Επίσης  Κλείνουν οι μπάρες σε Μετρό-Ηλεκτρικό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ηλεκτρονικό εισιτήριο


.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΣτα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα με την Αφροδίτη να κινείται στον Καρκίνο κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου τα πράγματα έχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά θα πρέπει να κάνεις κάποιες παραδοχές. Όσο κρύβεσαι από τον εαυτό σου και από τα συναισθήματά σου δεν θα καταφέρεις να βρεις την πολυπόθητη ισορροπία στην σχέση σου. Αφέσου λοιπόν ελεύθερος και ξεδίπλωσε τόσο τα προτερήματα όσο και τα μειονεκτήματα σου απέναντι στο ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι και αυτός με την σειρά του θα σε αποδεχτεί όπως είσαι. Στην περίπτωση που είσαι μόνος, έχε υπόψη ότι μια απρόσμενη συνάντηση είναι ικανή να σου ανατρέψει τα μελλοντικά σου σχέδια… και μάλιστα προς το καλύτερο! Να είσαι προσεχτικός τις τελευταίες μέρες του μήνα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιο σου και μπορεί να σε παρασύρει σε τσακωμούς και εντάσεις με τους γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται σιγά σιγά αγαπητέ Υδροχόε. Με τον Ερμή στους Διδύμους μέχρι τις 12 και την Αφροδίτη στον Λέων από τις 14 και μετά θα υπάρχει εύνοια από το πλανητικό σκηνικό, ωστόσο μόνο αυτή δεν φτάνει. Η προσωπική σου πρωτοβουλία είναι αυτή που θα καθορίσει τις εξελίξεις στην σχέση σου και θα δείξει κατά πόσο μπορεί να αντέξει την φθορά του χρόνου. Να είσαι ειλικρινής τόσο με το ταίρι σου όσο και με τον εαυτό σου ώστε να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα που ζητάς από αυτόν. Από τις 26 και μετά που ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του είτε είσαι μόνος, είτε όχι κάνε την κίνησή σου που θα σε απελευθερώσει από την πίεση που νιώθεις. 

ΙΧΘΥΣΣτα αισθηματικά η τάση που έχεις να μοιράζεσαι τα πάντα με τον σύντροφό σου ίσως να μην είναι και τόσο καλή τελικά αγαπητέ Ιχθύ και ίσως κιόλας πρέπει να διαφοροποιήσεις την κατάσταση άμεσα. Προσπάθησε να κρατήσεις πράγματα για εσένα και φίλτραρε αυτά που θα πεις. Έτσι θα διατηρήσεις την ανεξαρτησία που τόσο χρειάζεσαι για να νιώθεις ελεύθερος. Εσύ που είσαι αδέσμευτος αυτόν μήνα, ιδιαίτερα από τις 18 και μετά που ο Ποσειδώνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του προσπάθησε να βρεις αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη και μην αναλώνεσαι άλλο σε υποκατάστατα.


.

Αφήστε μια απάντηση