Τι ρόλο παίζει ο αστεροειδής του έρωτα σε κάθε ζώδιο

Τι ρόλο παίζει ο αστεροειδής του έρωτα σε κάθε ζώδιο
Τι ρόλο παίζει ο αστεροειδής του έρωτα σε κάθε ζώδιο

Στην αστρολογία, ο Έρως είναι ένα μικρό ουράνιο σώμα που αποκαλύπτει, ανάλογα με τη θέση του στα ζώδια όταν γεννήθηκες, πώς λειτουργεί η σεξουαλικότητά σου και πώς θες τον σύντροφό σου στο καθαρά ερωτικό επίπεδο. Επίσης, σου δείχνει ποιά σεξουαλικότητα εμπνέεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει.



Λέγεται Έρως και είναι ένας μικρός αστεροειδής, ένας βράχος σε σχήμα πατάτας που περιπλανιέται στο διάστημα. Ο 433, όπως λέγεται στην αστρονομία, ήταν ο πρώτος αστεροειδής πάνω στον οποίο η NASA προσγείωσε ένα ερευνητικό διαστημικό όχημα για να τον μελετήσει. Όμως ο Έρως δεν είναι σημαντικός μόνο για την επιστήμη του διαστήματος. Η αστρολογία τού έχει δώσει έναν βασικό ρόλο εδώ και πολλά χρόνια.

Η θέση του στον γενέθλιο χάρτη αποκαλύπτει την ένταση των ερωτικών συναισθημάτων μας και ποιο είδος γνωριμίας μπορεί να ανάψει το σεξουαλικό πάθος. Αν, σε έναν γενέθλιο χάρτη, ο Άρης δείχνει τον τρόπο έκφρασης της σεξουαλικότητας, ο Αφροδίτη τον ρομαντισμό και η Σελήνη τα συναισθήματα, ο Έρως είναι ο δείκτης της σωματικής έλξης. Δεν έχει σχέση με τη διάρκεια ή τις άλλες παραμέτρους μιας σχέσης, μιλάει μόνο για ερωτισμό. Όταν η σεξουαλική έλξη είναι ισχυρή, σίγουρα ο Έρως έχει βάλει το χεράκι του. Για παράδειγμα, αν στα γενέθλια ωροσκόπια των δύο συντρόφων βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, ή ο Έρως του ενός σχηματίζει τρίγωνο ή αντίθεση με την Αφροδίτη, τον Άρη ή τον Ωροσκόπο του άλλου, αυτό είναι μια ένδειξη έντονης ερωτικής έλξης. 

ΚΡΙΟΣ
Όσοι έχουν τον Έρωτα σε αυτό το ζώδιο παραδίνονται σε πάθη που ανάβουν και σβήνουν εξίσου γρήγορα. Βιώνουν τη στιγμή με έναν πολύ έντονο τρόπο. Δεν είναι ιδιαίτερα δοτικοί και αισθηματίες στη σεξουαλική τους έκφραση αλλά, για όσο κρατήσει, το πάθος δεν λείπει. Προτιμούν να έχουν εκείνοι τον ενεργό ρόλο στην κατάκτηση και συχνά αυτή η φάση τους ενδιαφέρει περισσότερο από τη …συνέχεια.

Αν είσαι άντρας: Ακόμα και στο κρεβάτι, θέλεις να νιώθεις πως είσαι γητευτής και κατακτητής. Ιδίως όταν υπάρχει και μια αίσθηση κινδύνου ή απαγορευμένου, το πάθος σου ανεβαίνει στο ζενίθ. Στο σεξ δεν ασχολείσαι και πολύ με τα προκαταρτικά, κάτι που, για να πούμε την αλήθεια, δεν ξετρελαίνει τις γυναίκες.
     
  Αν είσαι γυναίκα: Θέλεις να έχεις το πάνω χέρι στην κατάκτηση, κι όσο πιο δύσκολη είναι η περίπτωση που σου κίνησε το ενδιαφέρον, τόσο το καλύτερο. Έχεις ανάγκη από δράση, από καινούργια ερεθίσματα και αναζητάς διαρκώς μια νέα νίκη. Το ίδιο πάθος που δείχνεις στον έρωτα, το έχεις επίσης με τις φιλίες σου και με τη δουλειά σου.




 ΤΑΥΡΟΣ
Τα άτομα αυτά χαρακτηρίζονται από έντονο αισθησιασμό αλλά και κτητικότητα απέναντι στους συντρόφους τους. Η ασφάλεια στη σχέση λειτουργεί για εκείνους διεγερτικά, σε αντίθεση με την αίσθηση ότι ο άλλος δεν είναι δεδομένος. Μπορεί να είναι κάπως ακατέργαστοι στη σεξουαλική τους έκφραση και να μην θέλουν πολύπλοκα πράγματα στο σεξ. Συνήθως νιώθουν δυστυχισμένοι, αν δεν έχουν έναν μόνιμο σύντροφο.


Αν είσαι άντρας: Αντιμετωπίζεις τη σεξουαλική απόλαυση σαν να βρίσκεσαι μπροστά σε ένα πλουσιοπάροχο τραπέζι. Θέλεις να δοκιμάζεις πολλές και διαφορετικές γεύσεις με μεγάλες …μπουκιές. Όμως η λίμπιντό σου είναι από μόνη της ανεβασμένη και δεν χρειάζεται ιδιαίτερα πράγματα για να συντηρηθεί.

Αν είσαι γυναίκα: Έχεις μια έντονη σεξουαλικότητα. Αν αγαπήσεις κάποιον ή κάτι, θέλεις να είναι δικό σου και δεν το αφήνεις. Οι κατευθύνσεις σου είναι πάντα ξεκάθαρες: αναζητάς την απόλαυση και για σένα το σεξ είναι κάτι άμεσο, που θα το ευχαριστηθείς με όλες σου τις αισθήσεις, χωρίς διανοητικά μπερδέματα.


  
  ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Τα άτομα με αυτή τη θέση του Έρωτα αντιμετωπίζουν το σεξ με περιέργεια. Τους «ανάβει» ο γραπτός και προφορικός λόγος και συχνά ανταλλάσσουν γράμματα και μηνύματα, διαβάζουν ερωτική λογοτεχνία ή μιλούν και θέλουν να τους μιλούν στη διάρκεια του σεξ. Όμως, επειδή είναι εγκεφαλικοί τύποι, δυσκολεύονται να αφεθούν στον έρωτα. Μερικές φορές είναι σαν να γίνονται στο σεξ θεατές του εαυτού τους.

Αν είσαι άντρας: Εκείνο που σε γοητεύει πρώτα απ’ όλα σε μια γυναίκα είναι το μυαλό της. Μια ωραία συζήτηση είναι για σένα το πιο διεγερτικό προκαταρτικό. Κι εσύ με τη σειρά σου επιστρατεύεις το δικό του μυαλό, για να επινοήσεις διαφορετικούς τρόπους αλλά και τόπους ώστε να απολαύσετε τον έρωτα.
     
 Αν είσαι γυναίκα: Κάθε ερωτική σχέση σου σφραγίζεται από το μυαλό. Η επιθυμία σου ξυπνά μόνο αν βρίσκεσαι στο ίδιο μήκος κύματος με τον σύντροφό σου. Ωστόσο η ερωτική σου πίστη και το βάθος των συναισθημάτων σου εύκολα μπαίνουν σε δοκιμασία, αν κάποιος άλλος τραβήξει την προσοχή σου.
  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα άτομα με τον Έρωτα σε αυτό το ζώδιο, έχουν την ανάγκη από συναισθηματισμό και τρυφερότητα μέσα στη σεξουαλική πράξη. Για εκείνους το σεξ είναι ένα μέσον για ψυχική και αισθηματική ανανέωση. Καταλαβαίνουν διαισθητικά τις επιθυμίες του συντρόφου τους και πολλές φορές έχουν έντονα συναισθήματα κτητικότητας. Όμως δεν είναι πάντα πρόθυμοι να ανταποδώσουν την αποκλειστικότητα που απαιτούν από τον άλλο.

Διαβάστε Επίσης  Ριζότο με κουνουπίδι, πατάτες και μανιτάρια

Αν είσαι άντρας: Αν βρεις μια σύντροφο που να σου ξυπνά την αίσθηση της μητρικής, γεμάτης ασφάλειας αγκαλιάς, δεν θέλεις τίποτα άλλο. Το να ακουμπάς το κεφάλι στο στήθος της είναι για σένα ο παράδεισος. Η φαντασία και η επινοητικότητά σου στο σεξ σε κάνουν περιζήτητο στις γυναίκες.
     
Αν είσαι γυναίκα: Θέλεις μια σχέση ζωής, όπου να μπορείς να μοιράζεσαι τα πάντα: αγάπη, σεξ, ευτυχία, χαρές, λύπες. Μόνο αν υπάρχει αυτή η συνένωση λειτουργείς καλά στο σεξ. Όμως η πληθωρικότητα των συναισθημάτων σου μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα στον σύντροφό σου, κάνοντας τον να ασφυκτιά.




ΛΕΟΝΤΑΣ
Ένα μεγάλο διεγερτικό για τα άτομα που έχουν τον Έρωτα σε αυτή τη θέση, είναι το να βλέπουν τον ερωτικό πόθο που έχει ο σύντροφός τους για εκείνους. Πραγματικά ζουν για την αγάπη, το φλερτ και την έλξη και μπορεί να είναι πιο πιστοί από πολλά ζώδια. Με την προϋπόθεση όμως ότι το πάθος στη σχέση τους παραμένει ζωντανό, διαφορετικά θα το αναζητήσουν αλλού.

.

Αν είσαι άντρας: Εκείνο που ζητάς από μια ερωτική σύντροφο είναι να σε θαυμάζει και να σε λατρεύει. Αν τα κάνει καλά, θα πάρεις αμέσως φωτιά και όσο αυτή τροφοδοτείται με τον αφοσιωμένο θαυμασμό της, το πάθος σου δεν θα σβήσει. Το ερώτημα όμως είναι πώς λειτουργείς χωρίς εκδηλώσεις λατρείας.
     
 Αν είσαι γυναίκα: Ο άντρας που θα βρίσκεται στο πλευρό σου δεν πρέπει να σου δείχνει απλώς ότι σε αγαπά αλλά ότι σε λατρεύει. Θέλεις να είσαι ο βασικός σκοπός της ύπαρξής του, και όλα τα άλλα να βρίσκονται στο περιθώριο. Καμιά φορά, όταν η σχέση σου είναι «πεσμένη» μπορεί να καταφύγεις σε αθώα φλερτ με άλλους.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το διανοητικό συνταίριασμα είναι πολύ σημαντικό για όσους έχουν τον Έρωτα σε αυτό το ζώδιο. Γενικά είναι ευαίσθητοι και τρυφεροί εραστές, που κάνουν πολλά για να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους. Συχνά όμως πρέπει να ξεπεράσουν τις ιδιορρυθμίες και τη συστολή τους, για να αφεθούν και οι ίδιοι στην απόλαυση. Τότε συνδυάζουν δημιουργικά την ερωτική ασυδοσία με την «παρθενίσια» αγνότητα.

Αν είσαι άντρας: Θέλεις μια γυναίκα ρομαντική και …συνεργάσιμη. Σπάνια όμως αφήνεσαι εντελώς ελεύθερος. Δυστυχώς για εσένα, η εγκεφαλικότητα και η αυτοσυγκράτηση σου στερούν ένα μέρος της ερωτικής απόλαυσης. Όταν όμως καταφέρνεις να χαλαρώσεις και να «μπεις στο κλίμα», τα δίνεις όλα.
     
 Αν είσαι γυναίκα: Όταν καταφέρνεις να απελευθερωθείς από τη λογική, βιώνεις το αληθινό πάθος, παρόλο που κρατάς και κάποια ίχνη αυτοελέγχου. Απολαμβάνεις τη σωματική επαφή και θεωρείς το σεξ απαραίτητο για να είσαι καλά, ψυχικά και σωματικά, δύσκολα όμως αφήνεσαι στον ερωτισμό σου ολοκληρωτικά.




 ΖΥΓΟΣ
Η θέση αυτή του Έρωτα κάνει το άτομο να θέλει μια συντροφικά ισότιμη σχέση, αλλά στην πράξη συχνά ξεχνά τις δικές του σεξουαλικές ανάγκες, γιατί συγκεντρώνεται σε εκείνες του συντρόφου του. Σεξουαλικό διεγερτικό για εκείνον είναι η επικοινωνία. Παράλληλα είναι τόσο εθισμένος στο να ερωτεύεται που μπορεί, όταν μια σχέση «κατακαθίσει», να χάνει τον ενδιαφέρον του.

.

Αν είσαι άντρας: Είσαι εκλεπτυσμένος, έχεις έντονη φαντασία και ασχολείσαι ιδιαίτερα με την ικανοποίηση της συντρόφου σου. Καμιά φορά όμως χάνεις την απόλαυση του «εδώ και τώρα», παρασυρμένος από τις ανομολόγητες φαντασιώσεις σου για αλλαγές σεξουαλικών ρόλων ή ανταλλαγές ζευγαριών.
     
 Αν είσαι γυναίκα: Εδώ ο Έρως σε οδηγεί στην επιδίωξη της τελειότητας. Μπορεί να ερωτευτείς κάποιον από τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά, όχι από επιπολαιότητα αλλά γιατί πιστεύεις πως όποιος είναι ωραίος απ’ έξω, είναι κι από μέσα. Ο ερωτισμός σου τρέφεται από τη σαγήνη, την εκλέπτυνση και τον ρομαντισμό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Τα άτομα με τον Έρωτα σε αυτή τη θέση θέλουν να έρχονται πολύ κοντά στον άλλο, σωματικά και ψυχικά. Έχουν εθισμό στον ερωτισμό και με έναν πρόθυμο σύντροφο μπορούν να κάνουν τα πάντα. Όσο περισσότερη ένταση και πάθος έχει η σχέση, τόσο το καλύτερο. Ο ζωικός μαγνητισμός τους είναι ανεβασμένος και μπορούν εύκολα να διαισθανθούν τις επιθυμίες του άλλου.

 Αν είσαι άντρας: Θέλεις να βιώνεις έντονες συγκινήσεις και για εσένα στο σεξ δεν υπάρχουν περιορισμοί και απαγορεύσεις. Είσαι κτητικός και παθιασμένος. Όταν …πάρεις μπρος, έχοντας και από τη σύντροφό σου την ανάλογη ανταπόκριση, οι εμπνεύσεις αλλά και οι δυνάμεις σου είναι ανεξάντλητες.
     
 Αν είσαι γυναίκα: Αγαπάς τις έντονες συγκινήσεις. Θέλεις να κυριαρχείς και να έχεις δικό σου τον άλλον, και στο σώμα και στην ψυχή. Αναγνωρίζεις από ένστικτο το έτερό σου ήμισυ και όταν ερωτεύεσαι είσαι βέβαιη ότι οι καρδιές σας από δω και πέρα θα χτυπάνε μαζί. Τότε υφαίνεις το δίχτυ της γοητείας σου και τον τυλίγεις.




 ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα άτομα με τον Έρωτα σε αυτή τη θέση δεν είναι πολύ του… ρομαντισμού και της τρυφερότητας. Για εκείνους, πιο αφροδισιακή επίδραση έχουν η διασκέδαση και το γέλιο. Θεωρούν σημαντική τη σεξουαλική εξερεύνηση και την ελευθερία, καθώς και την ειλικρίνεια. Τα τεχνάσματα και τα «τσαλίμια» τούς δυσαρεστούν. Ο Έρως στον Τοξότη μπορεί επίσης να δείχνει πάθος για γνώση, νέες εμπειρίες, ταξίδια και εξερευνήσεις.

Διαβάστε Επίσης  Ζάχαρη, καρδιακή νόσος & καρκίνος: Τι αποκαλύπτει έρευνα που έμεινε κρυμμένη για 40 χρόνια

Αν είσαι άντρας: Ξέρεις να γοητεύεις και ο έρωτας μαζί σου είναι αρκετά περιπετειώδης. Έχεις φαντασία στο κρεβάτι και δίνεις την αίσθηση ότι ανοίγεσαι και συναισθηματικά. Αλλά αυτό μπορεί είναι παραπλανητικό για τη σύντροφό σου, καθώς για σένα το σεξ δεν συνεπάγεται μια ιδιαίτερη δέσμευση.
     
 Αν είσαι γυναίκα: Το βέλος του Έρωτα σε πετυχαίνει μόνο αν εκείνος είναι δυναμικός, περιπετειώδης, γεμάτος ζωντάνια. Ζεις τα συναισθήματά σου με αυθορμητισμό, πληθωρικότητα, αρκετή περιέργεια και πολύ πάθος. Αλλά η αγάπη είναι για σένα πάνω απ’ όλα φιλία και διασκέδαση, χωρίς περιπλοκές και δράματα.


 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το άτομο είναι αισθησιακό και γήινο στις σεξουαλικές του επιθυμίες. Έχει δυνατή αλλά ελεγχόμενη λίμπιντο. Με κυβερνήτη τον Κρόνο, ο Αιγόκερως θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο, όχι απαραιτήτως των άλλων αλλά του εαυτού του. Πολλοί άνθρωποι με τον Έρωτα στον Κριό κατευθύνουν την επιθυμία τους στο να πετύχουν κάτι σημαντικό, άσχετο με τα ερωτικά ζητήματα.

Αν είσαι άντρας: Είσαι επιλεκτικός και προχωράς μόνο αν ένα πρόσωπο ανταποκρίνεται στα κριτήριά σου. Παρόλο που μπορείς να εκπλήξεις τη σύντροφό σου με το πάθος και την αντοχή σου, δυσκολεύεσαι να αφήσεις ελεύθερη τη φαντασία σου, καθώς πάντα θέλεις να διατηρείς τον έλεγχο.
     
 Αν είσαι γυναίκα: Δεν αφήνεσαι να παρασυρθείς από πάθη και κεραυνοβόλους έρωτες, αλλά από τον άντρα που θα σου δημιουργήσει κάποιες βεβαιότητες: δύναμη, αποφασιστικότητα και ακόμα καλύτερα λίγη εξουσία. Όμως είναι λάθος να σε θεωρήσει κανείς ψυχρή γυναίκα, επειδή δεν συμβιβάζεσαι. Απαιτείς το καλύτερο, γιατί δίνεις κι εσύ το καλύτερο.


 ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτοί οι εραστές έλκονται από το ασυνήθιστο και τους συναρπάζει η ποικιλία. Η αποστασιοποίηση του Υδροχόου μπορεί να σημαίνει ότι βρίσκουν τη σεξουαλικότητα σε σενάρια εξ αποστάσεως, τύπου …ιντερνετικό σεξ, παράλληλα με τα εξ επαφής. Η επινοητικότητα στον ερωτισμό είναι ένα από τα ατού αυτής της θέσης. Και με το ανοιχτό μυαλό τους, μπορούν να παρασύρουν και τον σύντροφό τους σε αντίστοιχες δημιουργικές εμπνεύσεις.


Αν είσαι άντρας: Το πάθος σου σε συνεπαίρνει αλλά όση ένταση έχει, τόσο του λείπει η διάρκεια. Με άλλα λόγια, ο πόθος σου για μια γυναίκα ξεθυμαίνει εύκολα. Χρειάζεσαι μια σύντροφο διατεθειμένη να συμμετάσχει στις πρωτότυπες ιδέες σου στο σεξ, ώστε να διατηρείται το ενδιαφέρον σου.


    Αν είσαι γυναίκα: Εκείνος πρέπει να ξέρει να σε εκπλήξει, να σε αιφνιδιάσει. Μόνο έτσι μπορείς να ελευθερώσεις την ερωτική σου φόρτιση. Ο έρωτας πρέπει να ωθείται από τη φαντασία. Διαφορετικά, μπορεί να παραιτηθείς από αυτόν και να διοχετεύσεις τη σεξουαλική σου ενέργεια σε ένα δημιουργικό επάγγελμα, που θα σε γεμίζει.

.

  ΙΧΘΥΕΣ
Τα άτομα με τον Έρωτα σε αυτή τη θέση είναι σαν χαμαιλέοντες, καθώς προσαρμόζονται στον σύντροφό τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν σεξουαλικές προτιμήσεις ή έντονη προσωπικότητα. Απλώς εκδηλώνουν την «ψαρίσια» ικανότητά τους να καταλαβαίνουν τον άλλον και να μπαίνουν στη θέση του μέσα από έναν σεξουαλικό τρόπο. Όταν ο σύντροφός τους εκφράζεται με αυτοπεποίθηση, είναι κι εκείνοι πιο άνετοι.

 Αν είσαι άντρας: Ο αισθησιασμός σου είναι έντονος και θέλεις να γίνεις ένα με την ερωτική σου σύντροφο, στο σώμα και στην ψυχή. Έχεις ανεξάντλητες φαντασιώσεις, αλλά θέλεις και μια γυναίκα που να μπορεί να σε ακολουθήσει στα αντισυμβατικά σεξουαλικά μονοπάτια σου.
     
  Αν είσαι γυναίκα: Η φαντασία και το όνειρο κυριαρχούν σε αυτό το ζώδιο. Μπορείς να μετατρέψεις τον πιο μέτριο άντρα σε παραμυθένιο πρίγκιπα, φτάνει να σε κάνει να ζεις σε ένα ρομαντικό και ονειροπόλο κλίμα. Τρυφερή και αισθησιακή ταυτόχρονα, με τις ευαίσθητες κεραίες σου ξέρεις να πιάνεις κάθε του επιθυμία και να την ικανοποιείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *