Είναι πραγματικά έτοιμος για συγκατοίκηση;

Είναι πραγματικά έτοιμος για συγκατοίκηση;
Είναι πραγματικά έτοιμος για συγκατοίκηση;
Μπορεί να είναι έτοιμος, μπορεί όμως και όχι! Μην παίρνεις φόρα γιατί κι εσύ μπορεί να μην είσαι έτοιμη! Η συγκατοίκηση είναι μια απόφαση που θέλει σκέψη και προσαρμοστικότητα. Παρακάτω θα

βρείτε μερικές προϋποθέσεις οι οποίες σας κάνουν εσάς και τον αγαπημένο σας κατάλληλους υποψηφίους για μια συγκατοίκηση.


.

Είστε απόλυτα άνετη με το σύντροφό σας
Από τη στιγμή που είστε καιρό με τον σύντροφό σας, σίγουρα έχετε αποκτήσει άνεση μεταξύ σας. Η συγκατοίκηση όμως προϋποθέτει κάτι παραπάνω. Εάν δεν έχετε πρόβλημα να σας δει ο σύντροφός σας ατημέλητη και όχι σεξουαλική(φορώντας φόρμες κλπ.), τότε σίγουρα έχετε περάσει το πιο σημαντικό στάδιο της συγκατοίκησης.
Κοιμάστε συχνά μαζί
Εάν διανύετε τη σχέση σας με το να κοιμάστε ο ένας στο σπίτι του άλλου, τότε σίγουρα θα μπορείτε να περάσετε στο μεγάλο βήμα. Διότι θα έχετε μάθει τα «κουσούρια» του και αυτός τα δικά σας.
Σας αρέσουν τα ίδια πράγματα
Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία όχι μόνο σε μία συγκατοίκηση, αλλά και σε μία σχέση γενικότερα είναι τα κοινά ενδιαφέροντα. Εάν το έχετε καταφέρει αυτό θα μπορείτε να έχετε μια αρμονική συγκατοίκηση, όπου ο ένας δεν θα ενοχλεί τον άλλον με τις συνήθειές του.

Διαβάστε Επίσης  Το αγγούρι και οι υγιεινές του ιδιότητες


.

Αφήστε μια απάντηση