Η αστρολογία σου αποκαλύπτει ποια ζώδια νευριάζουν και με τι

  • Post category:ΖΩΔΙΑ
Η αστρολογία σου αποκαλύπτει ποια ζώδια νευριάζουν και με τι
Η αστρολογία σου αποκαλύπτει ποια ζώδια νευριάζουν και με τι

 

Κριός

Μύγα στο σπαθί του δεν δέχεται, ένας Κριός μπορεί να νευριάσει με τα πάντα και συνήθως προκαλεί τον θυμό για να ξεσπάσει. Να τα πει και να φύγει όλη η ένταση από μέσα του. Το ότι οι μπαταρίες τελείωσαν στο τηλεκοντρόλ είναι αφορμή για μεγάλο καυγά.

Ταύρος

Δεν μαλώνουν σχεδόν ποτέ, αλλά αυτό είναι και το αρνητικό γιατί όταν φτάσουν στα όρια τους θα γίνει το μεγάλο μπαμ. Καλύτερα να λείπετε εκείνη την στιγμή, γιατί θα γίνει ένας χαμός μεγάλος. Έχει υπομονή και ανοχή αλλά φροντίστε να μην τον φτάσετε και εσείς τα όρια του.

Δίδυμοι

Είναι νευρικά άτομα, δεν έχουν ησυχία πουθενά, όμως όταν κάποια λόγια τους πληγώνουν δεν εξωτερικεύουν το θυμό τους. Στεναχωριούνται πολύ και προτιμούν να ξεσπάσουν μόνοι τους. Ένας Δίδυμος δεν θα δείξει ποτέ στους άλλους ότι έχει πληγωθεί. Εκνευρίζεται πολύ αν όταν μιλάει, ο ακροατής δεν του δίνει σημασία, εκεί μπορεί να γίνει Τούρκος…

Καρκίνος

Συνεχώς γκρινιάζει και αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ συναισθηματικά ζώδια. Τα παίρνει όλα της μετρητοίς και αποζητά την προσοχή των άλλων με το να μουρμουρά συνέχεια. Όταν νευριάζει όμως θα δείτε ένα άλλο πρόσωπο, μπορεί να τα σπάσει όλα.

Λέων

Νευριάζει, κάνει ένα ξαφνικό ξέσπασμα και μετά γίνεται αρνάκι. Ο θυμός του δεν έχει διάρκεια και συνήθως εκρήγνυται απρόβλεπτα και για ασήμαντο λόγο. Θα βρει μια αφορμή και θα στήσει έναν καυγά, αλλά αν δεν δώσετε σημασία θα του περάσει και θα ξεχαστεί.

Διαβάστε Επίσης  Ποια είναι τα λάθη που κάνουν οι ερωτευμένοι ανάλογα με το ζώδιό τους;

Παρθένος

Μην πειράξετε έναν Παρθένο γιατί θα το μετανιώστε οικτρά. Δεν μιλάει, δεν μιλάει αλλά όταν τον πειράξει κάποιος θα ξεσπάσει για χρόνια, η αλήθεια είναι ότι νευριάζει μόνο για σημαντικούς λόγους. Είναι άτομο πολύ ήρεμο και εξαγριώνεται όταν δεν μπορεί να συνεννοηθεί κάποιος μαζί του.

Ζυγός

Η λέξη νεύρα είναι μια άγνωστη λέξη και συναίσθημα για έναν Ζυγό. Απεχθάνεται τις εντάσεις, τους καυγάδες και τα νεύρα. Αν το κάνει θα κρατήσει το πολύ για ένα δευτερόλεπτο και γιατί έχει νιώσει  πως τον αδικούν. Η αντίδραση είναι να φωνάξει λίγο, το πολύ πολύ να πετάξει και ένα τασάκι, μέχρι εκεί.

Σκορπιός

Δίπλα στη λέξη νεύρα θα έπρεπε να είχε το ζώδιο του Σκορπιού. Πολλά νεύρα, μπορεί να γίνει βίαιος και μέσα σε ένα σπίτι έχει την τάση να τα κάνει άνω κάτω. Μην τον προκαλέσετε, γιατί θα το μετανιώσετε πικρά. Και κάτι πολύ βασικό, τα νεύρα του έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια.

Τοξότης

Θα σας μπερδέψει πολύ. Για ένα ίδιο θέμα άλλοτε μπορεί να νευριάσει και άλλοτε να το περάσει αψήφιστα. Έχει εκρήξεις αλλά η αφορμή είναι άλλη από αυτή που αρχικά θα έπρεπε να τον ενοχλήσει. Σκαρφίζονται κάτι για να νευριάσουν και να ξεσπάσουν για κάτι άλλο, που δεν θα έχει καμία σχέση από αυτό που ουσιαστικά τους εξοργίζει. Άκρη δεν θα βγάλετε, το μόνο σίγουρο.

Διαβάστε Επίσης  Αυτά τα 3 ζώδια θα είναι γεμάτα γκαντεμιά μέσα στο 2018!

Αιγόκερως

Δεν θα νευριάσει, είναι πειθαρχημένο ζώδιο, είναι φανατικός οπαδός των επιχειρημάτων και του διαλόγου. Θα κουβεντιάσει και θα θελήσει για αυτό που τον ενόχλησε να βρείτε μια λύση από κοινού. Δεν είναι έτσι μια ζωή, θα έχει και τις εξάρσεις του, αλλά μετά από μια ένταση, θέλει να μιλήσει για να μη μείνει η πικρία μέσα του.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι στο θυμό τους είναι ικανοί να τους ακούσει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Θα φωνάξουν, θα χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι αλλά όλο αυτό είναι σαν μια φούσκα που ξεφουσκώνει. Ένας άλλος άνθρωπος μετά, θα νιώσει ότι είπε αυτά που είχε να πει και θα συνεχίσει να σας μιλά κανονικά.

Ιχθύες

Σπάνια θα δείτε τα νεύρα του Ιχθύ. Μπορεί να θυμώσει εύκολα, ακόμη και από ένα σχόλιο που μπορεί να τους πει κάποιος. Δεν θα το δείξουν όμως, θα το κρατήσουν μέσα τους, και συνήθως τα βάζουν και ξεσπούν τα νεύρα τους σε ανύποπτο χρόνο πάνω σε ανθρώπους που δεν τους έχουν κάνει απολύτως τίποτε.

 

Πηγή: Astrologos

Αφήστε μια απάντηση