Λιποαναρρόφηση με VASER ( VASER Lipo )

Λιποαναρρόφηση με VASER ( VASER Lipo )
Λιποαναρρόφηση με VASER ( VASER Lipo )


.

Η Λιποαναρρόφηση με Vaser, είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος, η οποία με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, απομακρύνει το ανεπιθύμητο συσσωρευμένο λίπος από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος (κοιλιά, μηροί, γλουτοί, γόνατα, μπράτσα, πηγούνι, πλάτη, γάμπες κ.ά).

Το στοιχείο, που διαφοροποιεί την Vaser Lipo από την κλασική λιποαναρρόφηση, είναι η σύγχρονη τεχνολογία των υπερήχων που χρησιμοποιεί.
H τεχνολογία Vaser, παρέχει τη δυνατότητα διαχωρισμού του λίπους από άλλους ιστούς (νεύρα, αγγεία, συνδετικό ιστό) και ακολούθως τη ρευστοποίησή του. Το αποτέλεσμα είναι μικρότερος τραυματισμός των ιστών και ταχύτερη ανάρρωση.

Οι υποψήφιοι για την επέμβαση

Οι ιδανικοί υποψήφιοι, γυναίκες και άνδρες , θα πρέπει να
  • είναι υγιείς
  • να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες
Η λιποαναρρόφηση με Vaser, δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος, αλλά αφαίρεσης του τοπικά συσσωρευμένου λίπους.

Η επέμβαση

Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία, μέθη, επισκληρίδιο ή γενική αναισθησία.
Αρχικά, γίνεται έγχυση ειδικού υγρού τοπικής αναισθησίας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείται ένας λεπτόςκαθετήρας τιτανίου, που εκπέμπει κύματα υπερήχων για τη ρευστοποίηση του λίπους. Τέλος, αναρροφάται το λίπος με ειδικές κάνουλες.
Το λίπος που συλλέγεται, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές όπου υπάρχει έλλειψη, π.χ στήθος, γλουτοί, πρόσωπο κ.ά. ( βλ. μεταμόσχευση λίπους )
Επιπλέον, με την τεχνολογία Vaser επιτυγχάνεται η σύσφιξη του δέρματος και αποφεύγεται η χαλάρωση καθώς η ελεγχόμενη θερμική ενέργεια που εκλύεται, ενεργοποιεί την αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου από τα κύτταρα του συνδετικού ιστού (ινοβλάστες).
Η διάρκεια της επέμβασης, είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτήν της κλασικής λιποαναρρόφησης.

Διαβάστε Επίσης  Το χόμπι που κρατά τον εγκέφαλο νέο


.

Η περίοδος της αποθεραπείας

Θεωρείται απαραίτητη η εφαρμογή ειδικού ελαστικού ενδύματος άμεσα μετεγχειρητικά και για χρονικό διάστημα 3-4 εβδομάδων. Ο ήπιος πόνος, εάν υπάρχει, αντιμετωπίζεται με παυσίπονα, οι μελανιές εξαφανίζονται σε 10-14 ημέρες, ενώ το οίδημα υποχωρεί, σταδιακά, σε 4-6 εβδομάδες. Η επιστροφή σε ήπια δραστηριότητα, επιτρέπεται μετά από 3-4 ημέρες.

Τα αποτελέσματα της επέμβασης

Τα αποτελέσματα της επέμβασης είναι μόνιμα και δεν επηρεάζονται ακόμη και μετά από μικρή, σχετικά, αύξηση του σωματικού βάρους.
Η Vaser Lipo αποτελεί την ιδανική επιλογή εξάλειψης του τοπικού πάχους, που διαφορετικά δεν αντιμετωπίζεται, ούτε με δίαιτα, ούτε με άσκηση.
https://www.tasosanastasopoulos.gr
Διαβάστε Επίσης  Το νερό είναι το πιο πολύτιμο αγαθό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *