Τατουάζ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Τατουάζ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!
Τατουάζ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!
Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο Τατουάζ όπως αναφέρει το TV Έθνος! Η Άννα επιστρέφει στο Λονδίνο παρά τη θέληση της, ενώ την ίδια ώρα η Τατιάνα επιλέγει το ξωκλήσι που θα γίνει ο γάμος της με

τον Τόνυ. Εκείνος ξεγελά τη μητέρα του λέγοντάς της πως αρχίζει να του περνά ο έρωτας για την Τατιάνα.

Ο Θεοχάρης με την Ηρώ έρχονται πολύ κοντά και περνούν μια νύχτα πάθους. Ο Νικόλας διαλύεται ψυχολογικά όταν μαθαίνει ότι εντοπίστηκε το πτώμα της Ειρήνης και ορκίζεται εκδίκηση.


.

Εν τω μεταξύ, η Άννα μαθαίνει για τον γάμο του Τόνυ και του αποκαλύπτει το τατουάζ της, ομολογώντας του πως δεν ξεπέρασε ποτέ τον Άλεξ. Η Μαργκώ βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.


Ο Τόνυ την πείθει πως ο Στρατηγός είναι αυτός που έχει φυτέψει κοριούς προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις της και την καθησυχάζει, ενώ ο ίδιος προετοιμάζεται για τις μεγάλες αποκαλύψεις και το τελικό βήμα που θα ανατρέψει τα πάντα…
Η σχέση μητέρας και γιου φθάνει πλέον σε οριακό σημείο, καθώς ο νεαρός Νίβεν δεν κάνει πίσω στις αποκαλύψεις. Την ίδια ώρα η Ελένη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. η κατάσταση της Ελένης διαρκώς επιδεινώνεται και ο Ορφέας αντιδρά εκτός ελέγχου. Ο Θεοχάρης αποκαλύπτει στην Αμαλία πως έκανε έρωτα με την Ηρώ, όμως η αντίδρασή της δεν είναι η αναμενόμενη.
Η Άννα από το Λονδίνο τηλεφωνεί στον Αλεξ και του συμπαραστέκεται για το πρόβλημα της Ελένης. Ο Νικόλας αποφασίζει να αποκαλύψει τα πάντα για τη ζωή του, το παρελθόν του αλλά και την υγεία του στη Βέρα. Η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων πλησιάζει… Ο Τόνυ με αποδεικτικά στοιχεία επιτίθεται στη Μαργκώ και στον Στρατηγό , που με τρόμο βλέπουν ότι οι συνωμοσίες τους έχουν έρθει στο φως και πως ο Τόνυ δεν πρόκειται να σταματήσει τις αποκαλύψεις.
Οι προσπάθειες της Μαργκώ να θέσει και πάλι τον γιο της υπό τον έλεγχο της, προσπαθώντας να τον ρίξει και πάλι στην κοκαΐνη, πέφτουν για πρώτη φορά στο κενό. Ο Νικόλας αποκαλύπτει στη Βέρα ένα μεγάλο μυστικό, έπειτα από επιμονή της. Το νέο ξέσπασμα του Ορφέα δημιουργεί νέες υποψίες για τη δράση του, ενώ μια απίθανη σύμπτωση θα φέρει και πάλι τον Άλεξ αντιμέτωπο με τις αλήθειες που τον χώρισαν από την Άννα.
Διαβάστε Επίσης  Κάνε την ελεύθερη σχέση, μόνιμο ερωτικό δεσμό, με οδηγό το ζώδιό του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *