Ναταλία Δραγούμη: Θα αποχωρήσει από το «Έλα στη θέση μου»;

Ναταλία Δραγούμη: Θα αποχωρήσει από το «Έλα στη θέση μου»;
Ναταλία Δραγούμη: Θα αποχωρήσει από το «Έλα στη θέση μου»;

Συνέντευξη στο TV Έθνος παραχώρησε η Ναταλία Δραγούμη η οποία αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τη σειρά «Έλα στη θέση μου» και αποκάλυψε αν θα συνεχίσει και του χρόνου ή θα αποχωρήσει.


.




Ποιες εξελίξεις αναμένονται μέχρι τα τέλη Ιουνίου, οπότε και πέφτει για φέτος η αυλαία του σίριαλ;


Δεν θα σας πω τι θα δείτε, γιατί το σενάριο στηρίζεται στις ανατροπές. Αυτό που έχω να πω για τον ρόλο μου είναι ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα για τη Μένη. Έχει αρχίσει η… κατρακύλα. Η Μένη διδάσκεται ότι στη ζωή δεν μπορείς να είσαι πάντα ο δυνατός.





Η συνεργασία σας με τη σειρά θα συνεχιστεί και από Σεπτέμβριο;


Δεν το ξέρω, δεν έχουμε αποφασίσει και σύντομα θα αρχίσουν συζητήσεις.


Παρακολουθούσατε τη σειρά πριν ενταχθείτε στο καστ;


Ήξερα περί τίνος πρόκειται και γενικά είμαι ενήμερη για όλες τις τηλεοπτικές δουλειές. Γνώριζα ότι είναι μια καλογυρισμένη σειρά, είχα δει κάποια αποσπάσματα.


Περιγράψτε μας τον ρόλο της Μένης Σουλτς που υποδύεστε…


Υποδύομαι μια παντοδύναμη γυναίκα επιχειρηματία Ελληνογερμανίδα με πολλά γερμανικά χαρακτηριστικά, που αγαπάει την Ελλάδα και είναι εθισμένη στον τζόγο. Δεν εννοώ ότι παίζει χαρτιά. Είναι ο τύπος γυναίκας που αν στη ζωή της δεν τζογάρει με τη δουλειά, τζογάρει με τα συναισθήματα και με όλα. Όλη της η ζωή είναι μια συμφωνία Κλείνει συμφωνίες. Έτσι παίζει τα στοιχήματά της. Έχει κάνει και τα παιδιά της έτσι. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της. Έχει αγαπήσει τον Πανικό αληθινά, αλλά έχει αγαπήσει και το τίμιο και αυθεντικό στον Λεωνίδα Παίζει και τον έρωτα με τους κανόνες του τζόγου.


Η Σουλτς είναι καλή στις συμφωνίες. Εσείς;Όχι, καθόλου, θα ήθελα πάρα πολύ να έχω κάποιον δίπλα μου να κλείνει τις συμφωνίες. Κάποτε είχα. Δεν είμαι σκληρή. Είμαι οργανωτική και συνεπής. Δεν έχω καμία σχέση με τζόγο.


Η κρίση πώς σας έχει επηρεάσει;


Με έχει επηρεάσει όσο και τους υπόλοιπους, έχω αλλάξει τα δεδομένα Δεν μπορείς να ζεις λέγοντας παλιά έκανα αυτό. Πρέπει να κάνεις delete και reset με τα τωρινά δεδομένα για να το διαχειριστείς. Τώρα παίζεις με καινούργιους κανόνες, έχω υπάρξει τυχερή γιατί μέσα στην κρίση έχουν γίνει παραπάνω πράγματα απ’ ό,τι παλιά.

Διαβάστε Επίσης  Γιατί πρέπει να τρως τουλάχιστον 3 χουρμάδες την ημέρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *