Η αστρολογία μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πιο εύκολα το παιδί μας

Η αστρολογία μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πιο εύκολα το παιδί μας
Η αστρολογία μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πιο εύκολα το παιδί μας

Μικρά ανθρωπάκια έρχονται και ομορφαίνουν τη ζωή μας. Ανακαλύπτουμε πως έχουν ταλέντα και ιδιαιτερότητες που εμείς δεν έχουμε και απορούμε από που πηγάζουν. Η αστρολογία μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πιο εύκολα το παιδί μας, τόσο το χαρακτήρα του όσο και τις ανάγκες του.


Κριός Με παιδί Κριαράκι αυτό που σίγουρα πρέπει να περιμένετε είναι αμέτρητη δράση και βαβούρα. Μην ελπίζετε ότι με μια επίπληξη θα καταφέρετε να το καθίσετε ήσυχο. Είναι δυναμικό και ανεξάρτητο και το «εγώ» που είναι χαρακτηριστικό του ζωδίου του, αρχίζει να φαίνεται από τα πρώτα του βήματα. Χρειάζεται μια μικρή ώθηση ώστε να μάθει να παίζει ομαδικά, καθώς του είναι δύσκολο να μοιράζεται τα παιχνίδια του, ακόμα και αν θα πρόκειται για τα αδέρφια του. Του αρέσει να τραβάει την προσοχή και θα κάνει ότι μπορεί για να το πετύχει. Ασχολείται με ζήλο σε ότι του αρέσει, ενώ ότι δεν του αρέσει η αδιαφορία του είναι εμφανής.

.

Ταύρος Αμέτρητα χάδια και άφθονες αγκαλιές είναι το καλύτερο που μπορείτε να προσφέρετε στο μικρό Ταυράκι σας. Επιζητάει μόνιμα ότι σχετίζεται με συναισθήματα και νιώθει γαλήνιο και ήρεμο ακόμα και με ένα άγγιγμα. Δεν του αρέσουν οι δυνατοί θόρυβοι, η φασαρία ή οι καυγάδες. Επειδή του είναι σημαντικό να έχει ένα όμορφο περιβάλλον φροντίστε για την ηρεμία του. Αποζητάει ένα όμορφο δωμάτιο και εννοείται το καλό φαί. Θέλει να μαθαίνει καινούρια πράγματα, αλλά έχει ένα δικό του τρόπο να επεξεργάζεται νέες πληροφορίες και δε λειτουργεί κάτω από πίεση. Βρείτε του διασκεδαστικά παιχνίδια και δείτε το χαμόγελο μόνιμα στο προσωπάκι του.
Δίδυμοι Ξεκουραστείτε όσο προλαβαίνετε και ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας γιατί από την ώρα που θα έρθει το Διδυμάκι σας, ξεχάστε την ησυχία και το καθισιό. Αν μπορούσε να σας μιλήσει όσο το κυοφορούσατε, θα το έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση. Ομιλητικό στο έπακρο για αυτό και πιθανόν να μιλήσει από πολύ νωρίς, περίεργο, ακούραστο και ανήσυχο πνεύμα. Η διαρκής εξερεύνηση θα είναι η αγαπημένη του ασχολία, μαζί με άλλα πολλά που κάνουν τον κατάλογο να φαίνεται ατελείωτος. Είναι ευτυχισμένο όσο έχει πολλά ερεθίσματα, οπότε ίσως το σπίτι σας καταλήξει σε κινητό παιδότοπο. Ιδιαίτερα κοινωνικό και ενθουσιώδες, θα είναι το επίκεντρο σε ομαδικά παιχνίδια, κάνοντας τα άλλα παιδάκια να το ακολουθούν χωρίς καν να το προσπαθήσει.
Καρκίνος Δάκρυα… είναι η παγίδα που θα χρησιμοποιεί το μικρό σας Καρκινάκι για να τραβάει την προσοχή σας και να για να του κάνετε τα χατίρια. Αρκετά συναισθηματικό και ευαίσθητο, χρειάζεται να νιώθει ασφαλές και αποδεκτό. Η μνήμη του θα είναι χαρακτηριστική σε σημείο που θα σας καταπλήξει, για αυτό πρέπει να φροντίζετε για τις αναμνήσεις του. Κρατάει τα πάντα μέσα στο μυαλουδάκι του ευχάριστα ή όχι και είναι ικανό να σας χτυπάει μια ζωή, ακόμα και το ένα λεπτό που θα το αφήσετε μόνο στο άλλο δωμάτιο. Νιώθοντας προστασία μέσα στον οικογενειακό του χώρο, είναι ικανό να επιτύχει τα πάντα.
Λέων Εάν όταν ήσασταν μικροί δεν παίξατε αρκετά, ετοιμαστείτε για ατελείωτο παιχνίδι και χαρά. Πρόθυμα θα μοιράζεται μαζί σας τα παιχνίδια του και η δημιουργικότητά του θα ανακαλύπτει καινούρια για να μη νιώσετε βαρετά. Θέλει να νιώσετε ότι βρίσκεται ανάμεσά σας και αποζητάει την προσοχή, τον έπαινο και το θαυμασμό σας. Κάνει εύκολα φίλους, χωρίς βέβαια να ξεχνάει ότι είναι βασιλιάς, οπότε βάζει και τους κανόνες. Η γενναιοδωρία του θα σας καταπλήξει και αφού όπου βρίσκεται θα κερδίζει τις εντυπώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας κλέψει την καρδιά.
Παρθένος Τάξη, υπακοή, οργάνωση και μεθοδικότητα. Είναι τα συνθήματα για το Παρθενάκι σας. Χωρίς αυτά ετοιμαστείτε για άφθονη γκρίνια και κριτική. Δεν του αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές, καθώς θέλει το χρόνο του να προσαρμοστεί, οπότε περιορίστε ότι μπορεί να το επηρεάσει απότομα. Έχει τάση προς την τελειομανία και για αυτό καλό θα ήταν να μην του τακτοποιείται εσείς τα παιχνίδια αλλάζοντάς του τη σειρά που τα τοποθετεί. Λατρεύει την καθαριότητα, όπως και πολλές φορές θα το δείτε πρόθυμα να επιθυμεί να σας βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού χωρίς να ζητάει τα εύσημα, γιατί πάντα θα είναι ντροπαλό. Περνάει εξίσου καλά είτε είναι μόνο του, είτε με παρέα, αφού προσαρμόζεται εύκολα στις εκάστοτε συνθήκες.
Ζυγός Συγχαρητήρια! Η οικογένειά σας απέκτησε το δικό της μεσολαβητή. Το μικρό σας αγγελούδι γεννήθηκε για να γοητεύει τους πάντες και εννοείται εσείς δεν πρόκειται να ξεφύγετε. Το φωτεινό του χαμόγελο και η γλυκιά του διάθεση, δε γίνεται να μη σας τραβήξουν την προσοχή. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να το αφήσετε ανεξέλεγκτο, γιατί θα έχει μια τάση να ανακατεύει τα πάντα και τους πάντες, καθώς θα αλλάζει εύκολα γνώμη και μαζί με τη γνώμη και λεγόμενα. Φροντίστε με όμορφο τρόπο να το βοηθήσετε να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα, καθώς πάντα θα πιστεύει ότι έχει πάντα δίκιο μια που μότο του από παιδί μέχρι να μεγαλώσει θα είναι «πάντα δικαιώνομαι», για να μη βρεθείτε υπόλογοι για πράγματα που δεν είπατε.
Σκορπιός Μυστήριο και μυστικότητα, δύο λέξεις που αντιπροσωπεύουν απόλυτα το μικρό σας μπομπιράκι. Για ώρες θα προσπαθείτε να καταλάβετε τι είναι αυτό που μπορεί να το κάνει να κλαίει και ίσως να μη μάθετε και ποτέ. Αυτός θα είναι ο δικός του τρόπος για να είναι στο επίκεντρο της προσοχής και να ασχολείστε όλοι μαζί του. Φτιάχνουν το δικό τους πρόγραμμα το οποίο  περιμένουν ότι θα ακολουθήσετε, καθώς αρέσκονται να είναι αρχηγοί. Είναι αρκετά έξυπνα και πάντα ξέρουν τι θέλουν, αλλά και πως θα το έχουν. Λατρεύουν την καθαριότητα, για αυτό μην αμελήσετε την προσωπική του υγιεινή.
Τοξότης Το παιδί εξερευνητής… Ανεξάρτητο πνεύμα από τη γέννησή του, θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως παιδί σφουγγάρι καθώς θα θέλει να μάθει όσα μπορεί περισσότερα και να ανακαλύψει τα πάντα. Το τοξοτάκι σας χρειάζεται την ελευθερία του, οπότε αν θέλετε να είναι ευτυχισμένο κάντε μαζί του όσες βόλτες, εκδρομές ή ταξίδια μπορείτε. Το μόνο που μπορεί να το κάνει δυστυχισμένο είναι να το περιορίσετε στο χώρο και να μην έχει άφθονο χώρο να περιπλανηθεί. Αρκετά κοινωνικό, θα εντάσσεται εύκολα είτε στις παρέες του, είτε και στις δικές σας.
Αιγόκερως Αντίθετα από το τοξοτάκι, το μικρό σας αιγοκεράκι βλέπει τη ζωή πολύ σοβαρά και δε θέλει καθόλου την περιπέτεια. Πειθαρχημένο, μεθοδικό και οργανωμένο από τη στιγμή που έρχεται στον κόσμο. Θέλει όλα να γίνονται αργά, ώστε να μαθαίνει ακόμα και από τα λάθη. Θέλει να του δείχνετε ότι είναι σημαντικό, για αυτό μη διστάσετε να του αναθέσετε ευθύνες. Εννοείται να μην το παρακάνετε… όταν λέμε ευθύνες, εννοούμε να αρμόζουν στην ηλικία του. Από τη στιγμή που θα αρχίσει να μιλάει του αρέσει να φλυαρεί εκείνο, αλλά όχι οι υπόλοιποι. Η φιλοσοφία του είναι όταν μιλάει πρέπει να το ακούτε ακόμα και αν θα πει εκατό φορές τα ίδια, ενώ όταν μιλάνε οι υπόλοιποι απλώς το κουράζουν.
Υδροχόος Ίσως στην αρχή σας φανεί μοναχικό και απόμακρο, αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Χρειάζεται το χρόνο του για να προσαρμοστεί, καθώς ξέρει πάντα τι θέλει αλλά απαιτεί και να του ταιριάζει. Θαυμάσιος ομιλητής, απολαμβάνει να βρίσκεται με παρέα και οι δημιουργικές αναζητήσεις του δε θα έχουν τελειωμό. Κατά καιρούς θα είναι πεισματάρικο όταν δε θα γίνεται το δικό του, αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με όμορφο τρόπο και όχι φωνάζοντάς του, για να μην υιοθετήσει αυτή τη συμπεριφορά μεγαλώνοντας.
Ιχθύς
Το παιδί συναίσθημα… το γλυκό σας ψαράκι θα επηρεάζεται από τα πάντα και θα το δείχνει. Αρκετά συναισθηματικό, μπορεί να κλαψουρίζει χωρίς προφανή λόγο και θα προτιμάει να κρατάει μέσα του ότι το κάνει να πιέζεται συναισθηματικά παρά να το βγάλει προς τα έξω. Αυτό συνεπάγεται ή ότι θα πρέπει να κάνετε το μέντιουμ για να καταλάβετε ή απλά να φροντίσετε να το κρατάτε χαρούμενο. Του αρέσει το οικογενειακό περιβάλλον και δένεται αρκετά με τα άτομα που το περιβάλλουν. Ζητάει μόνιμα τη φροντίδα και την αγάπη σας, γιατί μόνο έτσι αισθάνεται ασφάλεια. Ευαίσθητα από τη φύση τους, τους είναι πολύ εύκολο να χαθούν στις σκέψεις τους και να κλειδώσουν έξω τον πραγματικό κόσμο.
Πηγή: virginialeousi.com

.

Διαβάστε Επίσης  Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες Προβλέψεις Μάϊου 2023 για όλα τα ζώδια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *