Μία μόνο λέξη είναι αρκετή για να σπρώξει τον άνδρα που θέλεις κοντά σου

Μία μόνο λέξη είναι αρκετή για να σπρώξει τον άνδρα που θέλεις κοντά σου
Μία μόνο λέξη είναι αρκετή για να σπρώξει τον άνδρα που θέλεις κοντά σου
Μία λέξη, τεράστια η σημασία της: Ευφυΐα. Αυτό ακριβώς φαίνεται πως αναζητούν οι σύγχρονοι άνδρες από τη γυναίκα που με την οποία θα δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. 


.

Νέες επιστημονικές έρευνες, θέλουν τα αρσενικά να βάζουν στην άκρη την άψογη εξωτερική εμφάνιση και να εμβαθύνουν πολύ περισσότερο όσον αφορά στα στοιχεία εκείνα που θα τους σπρώξουν στο πλευρό μιας γυναίκας. 
Σύμφωνα με νέα έρευνα του εξελικτικού βιολόγου καθηγητή του Πανεπιστημίου του Cambridge, David Bainbridge, η ευφυΐα είναι εκείνη που θα καθορίσει το αν μια γυναίκα κρίνεται ως «κατάλληλη» για μητέρα των παιδιών ενός άνδρα. Ο ίδιος υποστηρίζει πως το να αποδειχθεί ένα θηλυκό ευφυές εξιτάρει τόσο πολύ τα αρσενικά που δύσκολα θα μπορούσαν να μην το σκεφτούν σοβαρά για μια ενδεχόμενη σχέση, γάμο και παιδιά! 
Τόνισε, μάλιστα, πως η ευφυΐα μιας γυναίκας «προδίδει» την ανατροφή της από έξυπνους γονείς και το γεγονός πως η ίδια έλαβε στα παιδικά της χρόνια τη φροντίδα που την έκανε αυτό ακριβώς που είναι σήμερα.
Τι συμβαίνει, όμως, με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας; Όπως αποδείχτηκε λίγη σημασία έχει η ωραία εμφάνιση ενός θηλυκού στα μάτια ενός άνδρα που σκέφτεται σοβαρά την οικογένεια.
Τα αρσενικά φέρονται να επιλέγουν γυναίκες καθαρά βάσει του μυαλού τους, αφήνοντας στην άκρη συγκεκριμένα χαρακτηριστικά –όπως οι σφριγηλοί γλουτοί και το μεγάλο στήθος- που τους τραβούν μεν το βλέμμα, δεν τους κάνουν δε να δουν μια γυναίκα σοβαρά μόνο και μόνο επειδή απλά υπάρχουν. 
Δεν χρειάζεται να πούμε πόσο ερωτεύσιμη μοιάζει στα μάτια ενός αρσενικού που δηλώνει έτοιμο για οικογένεια μια γυναίκα που συνδυάζει και την ομορφιά και την εξυπνάδα, σωστά; 
Διαβάστε Επίσης  ΤΟΥΡΤΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑ (Γλυκιές πρότάσεις για το Πάσχα)

Αφήστε μια απάντηση