Άγριο φονικό στα Τρίκαλα: Έσφαξε τη γυναίκα του μετά από καβγά(video)

Άγριο φονικό στα Τρίκαλα: Έσφαξε τη γυναίκα του μετά από καβγά
Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων το μεσημέρι της Δευτέρας, με θύμα μια μητέρα τριών παιδιών, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της.


.

Μπροστά στα έντρομα μάτια της 4χρονης κόρης του και του 4χρονου εγγονιού του, παιδί της μεγάλης κόρης του, ένας 52χρονος πήρε το μαχαίρι και σκότωσε τη γυναίκα του. Μάλιστα, ήταν τέτοιο το μένος του, που της κατάφερε πολλά χτυπήματα στο λαιμό και στην κοιλιά. Όπως αναφέρουν οι γείτονες, το άγριο φονικό έλαβε χώρα μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν οι δυο τους.

Τα δύο παιδιά που είδαν το έγκλημα, έτρεξαν έξω από το σπίτι της οικογένειας και ειδοποίησαν τους γείτονες.
Το θύμα ήταν 45 ετών, μητέρα τριών παιδιών και νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ καταγόταν από το Γοργογύρι Τρικάλων.
Ο άνδρας ομολόγησε το έγκλημα και συνελήφθη, ενώ ανακρίνεται από τους Αστυνομικούς.
Ο δράστης, που είχε μάντρα με οικοδομικά υλικά, έχει συλληφθεί . Μετά το έγκλημά του, ήταν αυτός που ειδοποίησε τη μεγάλη  κόρη. Φέρεται να της είπε «έλα να μαγειρέψεις για τη μάνα σου τώρα». 


Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι  ο 50χρονος, που σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή,  είχε καλέσει τη γυναίκα του στο σπίτι προκειμένου να συζητήσουν σε μια προσπάθεια να τα ξαναβρούν. Ωστόσο, όταν εκείνη πήγε στο σπίτι,  εκείνος δεν άργησε να πάρει ένα κουζινομάχαιρο και να την χτυπήσει στην κοιλιά και τον θώρακα, κόβοντας γρήγορα το νήμα της ζωής της. 


Σύμφωνα με όσα είπε στο trikalaola.gr ο πεθερός της μεγάλης κόρης της οικογένειας κ. Γιώργος Χαρακόπουλος (κρατάει και τα παιδιά της οικογένειας τώρα) το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα πριν λίγες μέρες τον άντρα της και δολοφόνο , καθώς οι καυγάδες ήταν συχνοί και κατέληγαν σε ξυλοδαρμό.


«Την ζήλευε υπερβολικά και χωρίς λόγο», λέει στην κάμερα ο κ. Χαρακόπουλος.

Διαβάστε Επίσης  Ποιο κατοικίδιο ταιριάζει στα ζώδια;


.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *