Εξαφανίστηκε; 3 λάθη που σίγουρα έκανες (και καλό θα ήταν να μην ξανακάνεις)

Ήρθε η ώρα να πεις ένα βροντερό «όχι» στο ghosting
Ήρθε η ώρα να πεις ένα βροντερό «όχι» στο ghosting

Λοιπόν, ένα από τα σημεία των καιρών είναι σίγουρα και το ghosting. Είναι η κατάσταση η οποία το αντικείμενο του πόθου σου εξαφανίζεται χωρίς καμία προειδοποίηση με σένα να μένεις μπουκάλα.
Συγνώμη που θα στο πω, αλλά έχεις κάνει κι εσύ τα λάθη σου. Τα οποία είναι ολέθρια. Παρακάτω σου έχω τα τρία βασικά. Για να μην τα ξανακάνεις από εδώ και πέρα.


.


Δεν έκανες σχέδια

Επειδή οι περισσότερες σχέσεις πια, είτε ξεκινούν είτε εξελίσσονται μέσω chatting, θα πρέπει να ξέρεις, ότι η πολλή κουβέντα καταντάει ανιαρή. Γενικότερα, δεν τόλμησες να προτείνεις κάτι, γεγονός που εκείνον τον βόλεψε γιατί πιθανότατα να βαριόταν να κάνει εκείνος πρόταση. Όσο λοιπόν άφηνες το χρόνο να περνάει, η κατάσταση στο chat έγινε συνήθεια, γεγονός που τελικά κατάστρεψε οποιαδήποτε πιθανότητα για σχέση. Προφανέστατα και θα εξαφανιστεί μιας και θα βρει κάποια άλλη να ασχοληθεί. Η οποία ίσως και να ήταν πιο θαρραλέα και να επεδίωξε περισσότερες τετ-α-τετ συναντήσεις.

Δεν έκανες ερωτήσεις

Μα πώς γίνεται να μάθεις κάποιον και να μπεις στην ψυχοσύνθεσή του αν δεν του κάνεις ερωτήσεις; Προσπάθησε λοιπόν να μην μιλάς συνέχεια και μόνο για τον εαυτό σου, και δώσε λίγη παραπάνω σημασία στον άλλο. Έτσι και κινήσεις θα μπορέσεις να προβλέψεις, και ευτράπελα να αποτρέψεις. Απλό!

Διαβάστε Επίσης  Φαίη Σκορδά: "Τι ξεφτίλα έχω πάθει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο"!


Δεν κράτησες το μυστήριο

Α ναι, ακόμη ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε εμείς τα κορίτσια. Τα έδωσες όλα με την μία φίλη μου. Ξανοίχτηκες. Δεν κράτησες τίποτα για μετά και εκείνος βαρέθηκε. Καλώς ή κακώς ένα μυστήριο θα πρέπει να διατηρείται. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Έχε το στο νου σου για την επόμενη φορά.
https://www.queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *