Πράσινο Τσάι – Για Κάψιμο Λίπους Στην Κοιλιά Και Διατήρηση Του Βάρους

Πράσινο Τσάι – Για Κάψιμο Λίπους Στην Κοιλιά Και Διατήρηση Του Βάρους
Πράσινο Τσάι – Για Κάψιμο Λίπους Στην Κοιλιά Και Διατήρηση Του Βάρους

Μάλιστα. Μέχρι τώρα διαβάζαμε ότι το λίπος στην κοιλιά μπορεί να το εξαφανίσει μόνο ο πράσινος καφές. Ξεχάσαμε ότι εδώ και εκατοντάδες χρόνια χρησιμοποιούμε το πράσινο τσάι για να χάνουμε βάρος.

Υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι άτομα που πίνουν καθημερινά πράσινο τσάι, χάνουν περισσότερο λίπος από την κοιλιά. Η σύγκριση γίνεται με αυτούς που πίνουν μόνο νερό. Δεν σας δίνω πηγές. Υπάρχουν πολλές εκεί έξω που αναφέρουν σχεδόν τα ίδια πράγματα.

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι το πράσινο τσάι μπορεί να αυξήσει τις καύσεις στο σώμα σας. Πολύς κόσμος θεωρεί ότι αυτό συμβαίνει λόγω της καφεΐνης που περιέχει (σε μεγαλούτσικα ποσοστά).

 

Ναι. Θα μπορούσε να είναι και έτσι. Αν δείτε τα ποσοστά που περιέχει ένα απλό συμπλήρωμα Green Coffee που κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά, θα αλλάξετε γνώμη.

 

Ο λόγος για τον οποίο τοποθέτησα το πράσινο τσάι πρώτο στην λίστα μου με τα βότανα για αδυνάτισμα στην κοιλιά, είναι ότι περιέχει κατεχίνες η οποίες έχουν δείξει ότι μπορούν να χτυπήσουν το τοπικό πάχος και να αλλάξουν το σχήμα του σώματος σας.

Διαβάστε Επίσης  Άρκτιο-Arctium lappa: Ο γενικός καθαριστής του οργανισμού

Δεν ξέρω. Δεν ψήνομαι εύκολα.

Σίγουρα όμως θα το προσθέσω στην λίστα με τα ψώνια μου, γιατί είναι διεγερτικό, βοηθάει τον μεταβολισμό μου και γενικότερα μπορεί να διώξει τοξίνες και λίπος από το σώμα μου.

Δεν ψάχνω θαύματα. Μου αρκεί που μπορώ να το βρω εύκολα στο σούπερ μάρκετ και να το προσθέσω στο πρόγραμμα μου, κάπου εκεί πριν την προπόνηση.

Το Καλύτερο;

Υπάρχουν υποψίες ότι το πράσινο τσάι μπορεί να σας προστατέψει μετά από την διακοπή μιας δίαιτας και να μην πάρετε πάλι τα κιλά που χάσατε. Μου αρέσει αυτό. Δεν το πιστεύω, αλλά σαν ιδέα μου αρέσει. Μισό λεπτό να βάλω και ένα βελάκι στην λίστα μου για να σιγουρευτώ ότι δεν θα το προσπεράσω.

Χρήση: Αν το πάρετε κι εσείς από το Σ/Μ, χρησιμοποιείστε ένα σακουλάκι. Αν το αγοράσετε χύμα από κάποιο κατάστημα με βιολογικά προϊόντα, η ποσότητα σας είναι δυο με τέσσερα γραμμάρια (ανάλογα με το πόσο δυνατό το προτιμάτε) ή μια με δυο κουταλιές του γλυκού.

Διαβάστε Επίσης  Το βότανο που καταπολεμά τη φλεγμονή, ρυθμίζει το σάκχαρο και θωρακίζει τα οστά

Μην το βάζετε μέσα στο βραστό νερό. Αφήστε το (νερό) να κρυώσει πρώτα για τρία λεπτά και μετά ρίξτε το στο φλιτζάνι με το τσάι. Μετά από άλλα τρία λεπτά θα είναι έτοιμο. Δώστε του τον χρόνο του και μην το καίτε, για να μην καταστρέψετε τις κατεχίνες.

Δεν υπάρχει κατάλληλη ώρα ή στιγμή για να το απολαύσετε. Φροντίστε μόνο να μην κάνετε υπερβολές, γιατί η καφεΐνη θα σας τεντώσει τα νεύρα και δεν θέλουμε κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Δυο με τρία φλιτζανάκια την ημέρα είναι μια χαρά.

Σημείωση: Ξέχασα να αναφέρω ότι το πράσινο τσάι είναι το καλύτερο ίσως βότανο για αποτοξίνωση. Δεν πειράζει. Σε κάποιο άλλο άρθρο θα γράψω σχετικά. Σήμερα μας «καίει» το αδυνάτισμα. Έτσι δεν είναι;

Home

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *