Έρχεται το 2ο Hautes Grecians για να «απογειώσει» την ελληνική Υψηλή Ραπτική

Έρχεται το 2ο Hautes Grecians για να «απογειώσει» την ελληνική Υψηλή Ραπτική
Έρχεται το 2ο Hautes Grecians για να «απογειώσει» την ελληνική Υψηλή Ραπτική
Μία μοναδική «εμπειρία πτήσης» θα ζήσουν όσοι θα παρευρεθούν στο 2ο Hautes Grecians που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».


.

Το project που μας γέμισε ενθουσιασμό πριν μερικούς μήνες έρχεται και πάλι σε λίγες μέρες για να «απογειώσει» την ελληνική Υψηλή Ραπτική.
Το Hautes Grecians έχει σκοπό τη στήριξη της μοναδικότητας της ελληνικής υψηλής ραπτικής και την παρουσίαση του ταλέντου των Ελλήνων σχεδιαστών και στο εξωτερικό. Το concept βασίζεται στην ιστορία του ενδύματος στην Ελλάδα και πώς αυτό ερμηνεύεται σήμερα από τους σύγχρονους σχεδιαστές. Η κατεύθυνση είναι το Μοναδικό, το Πολύτιμο, το Χειροποίητο.
To 1o show διοργανώθηκε την 25η Οκτωβρίου 2017 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. 800 καλεσμένοι παρακολούθησαν το show & διασκέδασαν στο πάρτι, όπου παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι του ξένου τύπου.


 Το επόμενο event διοργανώνεται στις 30 Μαϊου 2018, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». 4 Έλληνες καταξιωμένοι σχεδιαστές θα προβάλουν τις κολεξιόν τους με ενδύματα υψηλής ραπτικής.


.



H φετινή διοργάνωση του Hautes Grecians στηρίζει τους σκοπούς του Συλλόγου Ελπίδα με την διάθεση 400 προσκλήσεων προς πώληση. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις προσκλήσεις θα διατεθεί εξολοκλήρου για τους σκοπούς του Συλλόγου Ελπίδα (κόστος πρόσκλησης 30€).


Στη φετινή γιορτή της Υψηλής Ραπτικής θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους οι Vassilis Emmanuel Zoulias, Atelier Loukia, Laskaris και Deux Hommes, 4 καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές που έχουν «χτίσει» την ελληνική μόδα και ενώνουν τις δυνάμεις τους και μαζί με τη Βασιλική Γραμμένου, ένα νέο κορίτσι που ξεκινάει το ταξίδι του στο Fashion Design.


.

Διαβάστε Επίσης  Θρίαμβος για την Ελένη Φουρέιρα: No1 σε ολόκληρη την Ισπανία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *