Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Το “The Wall” μπορεί να αλλάξει η ζωή των ανθρώπων»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Το “The Wall” μπορεί να αλλάξει η ζωή των ανθρώπων»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στο «7 μέρες tv» και μίλησε για το νέο τηλεπαιχνίδι «The Wall» που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1.Πίσω από τον… τοίχο κρύβονται σημαντικά ποσά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή των συμμετεχόντων, ανθρώπων της διπλανής πόρτας, οι οποίοι συγκίνησαν τον παρουσιαστή.


.Τι σας γοήτευσε στο συγκεκριμένο κόνσεπτ και επιλέξατε να το παρουσιάσετε;


«Αυτό που θα γοητεύσει όλους -όπως και εμένα- είναι οι ανατροπές. Το «The Wall» μπορεί να αλλάξει η ζωή των ανθρώπων πάρα πολύ γρήγορα και πάρα πολύ εύκολα. Δεν χρειάζεται μόνο να είσαι καλός στις ερωτήσεις, γιατί μπορεί και να μην είσαι καλός στις ερωτήσεις και η τύχη να σε βοηθήσει να κερδίσεις χρήματα. Υπήρξαν άνθρωποι που απάντησαν σε περισσότερες ερωτήσεις από κάποιους άλλους και πήραν λιγότερα χρήματα από άλλους που δεν απάντησαν. Το αποτέλεσμα είναι ένας συμψηφισμός πραγμάτων και η μαγεία του παιχνιδιού είναι η ανατροπή».

Ο παρουσιαστής πού βρίσκεται μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό;


«Βρίσκεται στα καμαρίνια, το παιχνίδι βγαίνει μόνο του χωρίς εμένα! Ο παρουσιαστής είναι αυτός που νομίζω ότι είναι ο μαέστρος της όλης ιστορίας, προσπαθεί να εμψυχώσει τον κόσμο. Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολα τα γυρίσματα, επειδή όλες οι χώρες του κόσμου γυρίζουμε στην Πολωνία. Άρα το κοινό είναι ως επί το πλείστον Πολωνοί οι οποίοι έρχονται να παρακολουθήσουν ένα σόου χωρίς να γνωρίζουν τη γλώσσα μας».

Διαβάστε Επίσης  Πώς να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό με λιγότερες θερμίδες


.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *