Οι βασιλικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν οι καλεσμένοι στον γάμο του Harry και της Meghan Markle

Οι βασιλικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν οι καλεσμένοι στον γάμο του Harry και της Meghan Markle

Λίγες ημέρες πριν τον γάμος της χρονιάς, οι καλεσμένοι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ίσως να είναι τελικά πιο αγχωμένοι από το ίδιο το ζευγάρι καθώς το πολυπόθητο προσκλητήριο για τον πριγκιπικό γάμο έρχεται και το άγχος που επιφέρει η ακολουθία του πρωτοκόλλου.
Οι καλεσμένοι θα πρέπει να διαβάσουν επτά σελίδες οδηγιών, τις οποίες καλούνται να ακολουθήσουν κατά γράμμα.


.Το ντύσιμο, η μετάβαση στην εκκλησία, το γαμήλιο δώρο αλλά ακόμα και η χρήση της τουαλέτας είναι καθορισμένα με κάθε λεπτομέρεια μέσα στις σελίδες αυτές.


Οι προσκεκλημένοι θα δώσουν ραντεβού στο Windsor Farm Shop, παίρνοντας μία από τις δύο προτεινόμενες διαδρομές και συνίσταται να μην ταξιδέψουν με τρένο ή λεωφορείο. Στο Windsor Farm Shop θα υποβληθούν σε ελέγχους ασφαλείας και θα κληθούν να δείξουν την ταυτότητά τους. Δεν θα πρέπει να έχουν μαζί τους χειραποσκευές παρά μόνο μία τσάντα και αδιάβροχο. Φυσικά, απαγορεύεται να έχουν μαζί τους κάμερες ή οτιδήποτε που μπορεί να καταγράψουν εικόνα.


Από εκεί, οι καλεσμένοι θα μεταφερθούν με λεωφορείο στο Κάστρο του Windsor.


«Πρέπει να σημειωθεί πως τα δώρα δεν μπορούν να μεταφερθούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου ή στην υποδοχή του Κάστρο του Windsor. Συνίσταται στους καλεσμένους να αναζητήσουν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την παράδοση δώρων στο Ανάκτορο του Κένσιγκτον», σημειώνεται.

Οι οδηγίες δεν έχουν αφήσει τίποτα στην τύχη του, καθώς περιγράφει μέχρι και το πότε μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «οι εγκαταστάσεις της τουαλέτας είναι διαθέσιμες για χρήση από τις 09:00 μέχρι τις 11:00, οπότε η χρήση της απαγορεύεται κατά την τελετή». Η τουαλέτα θα ανοίξει ξανά μετά τις 13:00.


Όσον αφορά το ενδυματολογικό κομμάτι, οι άντρες μπορούν να φορέσουν ένα πρωινό κοστούμι και οι γυναίκες πρωινό φόρεμα και καπέλο. Το ζευγάρι έχει ζητήσει από τους καλεσμένους να μην φορέσουν μετάλλια αλλά ούτε να φέρουν ξίφη.

Διαβάστε Επίσης  Πίτα με γαλοπούλα και πράσο | Άκης Πετρετζίκης


.

Η «ιδιαίτερη» απαίτηση για τα μετάλλια γίνεται μετά την εμφάνιση του David Beckham, ο οποίος έφτασε στον γάμο της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, έχοντας καρφιτσωμένο το μετάλλιό του στο στήθος.


Στον γάμο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry έχουν προσκληθεί 600 καλεσμένοι, από τους οποίους μόνο οι 200, οι πιο στενοί φίλοι και οι οικογένειες του ζευγαριού θα συνεχίσουν μετά τον γάμο.

Διαβάστε Επίσης  Νηστίσιμη συνταγή: Σαλιγκάρια γιαχνί μια συνταγή του μοναχού Επιφάνιου


.

Αφήστε μια απάντηση