Βούτυρο κακάο για σέξι λάμψη στο δέρμα χωρίς ραγάδες και ρυτίδες!

Βούτυρο κακάο για σέξι λάμψη στο δέρμα χωρίς ραγάδες και ρυτίδες!
Βούτυρο κακάο για σέξι λάμψη στο δέρμα χωρίς ραγάδες και ρυτίδες!

Το καλό με τα φυτικά λάδια
είναι ότι είναι οικονομικά με πανάκριβο αποτέλεσμα. Ένα τέτοιο λάδι είναι το βούτυρο κακάο. Έχει εκπληκτικές ιδιότητες πάνω στο γυναικείο δέρμα. Το κάνει στην κυριολεξία να λάμπει.

Δημιουργεί μια μεταξένια αίσθηση σε πρόσωπο και σώμα. Μυρίζει υπέροχα και προκαλεί λείανση σε ραγάδες και τραχιές πτυχές. Εξισορροπεί το δέρμα και του δίνει μια απίθανη αντιοξειδωτική τροφή . Λειτουργεί αποτοξινωτικά για την επιδερμίδα καθώς το κακάο, είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά, είναι δυναμίτης για την επιδερμίδα, με την έννοια ότι σου δίνει όσα περισσότερα μπορεί.

.Το λάδι από βούτυρο κακάο μπορεί να προστεθεί παντού
Στις κρέμες σώματος σας για εντείνει την ελαστικότητα του δέρματος σας και να πλημμυρίσετε από το ευωδιαστό λαχταριστό άρωμα του. Να το χρησιμοποιήσετε στις άκρες των μαλλιών σας για να κάνετε ελαστικότερες και πιο υγιής τις μπούκλες σας. Να το προσθέσετε στις μάσκες προσώπου σας ή να το βάλετε απλά σαν κρέμα νυκτός. Να το χρησιμοποιήσετε σκέτο για να επανορθώσει τις βλάβες του δέρματος σας μετά την πολύωρη έκθεση σας στον ήλιο.

Διαβάστε Επίσης  Τι πρέπει να τρώμε πριν και μετά το τρέξιμο;

Όχι μόνο θα σας γλυτώσει από το ενοχλητικό ξεφλούδισμα αλλά θα έχετε και μια σέξι υφή στο δέρμα χωρίς ανομοιoχρωμίες και ραγάδες. Σε καθημερινή βάση σαν κρέμα χεριών, καταπολεμά τις κηλίδες καθώς προσθέτει και λευκαντική δράση στα αποτελέσματα της.

Αν το απλώσετε σκέτο σε όλο το σώμα, μετά το ντους, έχετε ένα ιριδίζον αποτέλεσμα πλημμυρισμένο με το λαχταριστό άρωμα του κακάο. Αν το βάλετε κάτω από τα μάτια καταπολεμά ρυτίδες και μαύρους κύκλους.

Θεωρείται εξαιρετικό καλλυντικό αντιγήρανσης για τις πολύ ξηρές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Διεγείρει την δημιουργία κολλαγόνου και είναι απίστευτη τροφή για το δέρμα. Απορροφάται εύκολα. Του δίνει ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες για αυτό είναι ιδανικό για τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού με την ταλαιπωρία της θάλασσας αλλά και ιδανικό το χειμώνα κάτω από το ψύχος του χιονιού και την άθληση με σκι.

Για την βραδινή σας έξοδο μπορείτε να το απλώσετε στο ντεκολτέ και τους ώμους. Θα έχετε ένα εντυπωσιακό και σέξι λαμπερό αποτέλεσμα. Ιριδίζει και εντυπωσιάζει με μια φίνα αίσθηση θηλυκότητας αισθησιακή και αρωματισμένη. Ως μέσο πρόληψης, η εφαρμογή του προλαμβάνει στο μέγιστο τις ρυτίδες και τη χαλάρωση.

Διαβάστε Επίσης  Χάστε τα κιλά που θέλετε έτσι απλά...χωρίς στερήσεις και χωρίς γυμναστική

Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι ότι το βούτυρο κακάο αυξάνει την ερωτική και αισθησιακή διάσταση του εαυτού μας.

Μας κάνει και νιώθουμε όμορφες και το εκπέμπουμε. Ίσως σε αυτό οφείλεται το συστατικό της Φαινυλαιθυλαμίνης που περιέχει και η οποία προκαλεί και μια ευχάριστη, γλυκιά και απελευθερωτική διάθεση. Η Φαινυλαιθυλαμίνη είναι η ίδια ουσία που εκκρίνεται στον εγκέφαλο των ερωτευμένων. Το βούτυρο κακάο έχει επίσης άφθονη βιταμίνη Ε ενώ περιέχει πολυφαινόλες και φυτοστερόλες.

Πως συντηρείται:

Το βούτυρο κακάο δεν οξειδώνεται και γι’ αυτό δεν χρειάζεται συντήρηση στο ψυγείο. Αν θέλετε μπορείτε να το συντηρείτε στο ψυγείο σας, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Αυτό το κάνει ακόμη πιο εύκολο λάδι καθώς μπορείτε να το μετακινήσετε άφοβα. Παρόλο που είναι σταθερό μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα, ρευστοποιείται. Για μια γρήγορη και απλή εφαρμογή στο πρόσωπο αυτό του το χάρισμα, είναι ότι πρέπει για την ευκολία σας. Αν παρασκευάζετε κρέμες ή θέλετε να το αναμίξετε με άλλα έλαια, τότε επιλέξτε την ποσότητα που χρειάζεστε και λιώστε σε μπεν μαρί. Συνιστάται η αποθήκευση σε θερμοκρασίες κάτω των 25oC, σε σκοτεινό και ξηρό μέρος…
.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *