Γιάννα Τερζή: Το πικραμένο μήνυμα μετά τον αποκλεισμό από τη Eurovision “Ανεβήκαμε στη σκηνή και δώσαμε τις ψυχές μας”

Γιάννα Τερζή: Το πικραμένο μήνυμα μετά τον αποκλεισμό από τη Eurovision “Ανεβήκαμε στη σκηνή και δώσαμε τις ψυχές μας”
Eurovision ώρα μηδέν για την ελληνική συμμετοχή και την Γιάννα Τερζή. Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα εκπροσώπησε τη χώρα μας με το “Όνειρό μου” στη φετινή eurovision στη

Λισαβόνα, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου. Ιδιαίτερα συγκινημένη και πικραμένη μετά τον αποκλεισμό της, η Γιάννα Τερζή έστειλε το δικό της μήνυμα για όσα έζησε στη Λισαβόνα.


.

“Με τεράστια υπομονή απέναντι σε αμέτρητες αντιξοότητες και πολλά “όχι”, τυχαία ή μη, η ομάδα μου κι εγώ πιστέψαμε στο τραγούδι αυτό μέχρι και το τελευταίο κύτταρό μας. Με ενθουσιασμό και σκληρή δουλειά κάναμε τα αδύνατα δυνατά για μήνες, με ότι δεδομένα είχαμε. Αυτοί που ήταν 100% μαζί μας φάνηκαν, όπως φάνηκαν επίσης κι αυτοί που δεν ήταν. Σημασία για μένα δεν έχουν οι δεύτεροι, γιατί πολύ απλά δεν είναι “συμπαίκτες”. Για μένα σημασία έχει πως ανεβήκαμε στη σκηνή μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο και δώσαμε τις ψυχές μας, όπως ακριβώς έπρεπε να κάνουμε για εμάς και για εσάς! Σημασία έχετε όλοι εσείς που κάνατε το τραγούδι νούμερο ένα από την πρώτη στιγμή! Που το καταλάβατε. Και που ζήσατε μαζί μας το “Όνειρό Μας”! Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου εσείς και το τραγούδι μας, σας αγαπώ! Μην πληγώνεστε, να είστε περήφανοι! #OniroMou”, έγραψε χαρακτηριστικά.
Και συμπλήρωσε: “Αγαπητά media ακόμα δεν πιστεύω πόσο σύσσωμα αντιδράσατε απέναντι στην Ελληνική Συμμετοχή φέτος. Έφυγα για Λισαβόνα παίρνοντας μαζί μου όλη σας την αγάπη και τη στήριξη! Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!”
https://www.instagram.com/p/Bil04SKnZRp/?taken-by=yiannaterzififtififti.eu


.

Διαβάστε Επίσης  Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πήρε εξιτήριο μετά από 107 ημέρες νοσηλείας!

Αφήστε μια απάντηση