Πάτρα: Ένοχη η θεία που αποπλάνησε την 8χρονη ανιψιά της

Πάτρα: Ένοχη η θεία που αποπλάνησε την 8χρονη ανιψιά της
Πάτρα: Ένοχη η θεία που αποπλάνησε την 8χρονη ανιψιά της

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το 2016 την Πάτρα, της 37χρονης που είχε κατηγορηθεί για παραγωγή και κατοχή πορνογραφικού υλικού και για αποπλάνηση της 8χρονης τότε ανιψιάς της, ζωντάνεψε χθες στο Εφετείο Πατρών
.


Την Τετάρτη βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο την έκρινε ένοχη αποφασίζοντας εξαγοράσιμη ποινή 5 χρόνων και χρηματικό πρόστιμο. Της αναγνωρίστηκε ο πρότερος έντιμος βίος και με τον συμψηφισμό των χρόνων που πέρασε στη φυλακή αφέθηκε ελεύθερη.


Συγκεκριμένα, η κατηγορία που αντιμετώπισε ήταν ότι ωθούσε την 8χρονη ανιψιά της σε πορνογραφική δράση και ότι κινηματογραφούσε την κόρη της αδερφής της, γυμνή, σε άσεμνες στάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Όλα τα κόλπα για να σταματήσετε τη διάρροια


.Η μητέρα της κατηγορούμενης


Η μητέρα της κατηγορούμενης, καταθέτοντας, στάθηκε στο γεγονός ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με καθυστερημένη νοημοσύνη, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να καταλάβει τι έκανε. Η ίδια μίλησε στο δικαστήριο για την τραγική ιστορία που έζησε μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, αφού ο σύζυγός της κακοποιούσε όλη την οικογένεια μέχρι που η αδελφή της και ο γαμπρός της τους φυγάδευσαν κρυφά από εκείνον.


Για την κατηγορούμενη ειπώθηκε από τους μάρτυρες ότι είναι άτομο που δε μπορεί κανείς να συνεννοηθεί εύκολα και που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι καλό και τι είναι κακό.


Η μητέρα της κατηγορούμενης κλήθηκε να εξηγήσει στο δικαστήριο γιατί δεν πήγε στην αστυνομία από τη στιγμή που είδε σε κάποιο τάμπλετ πορνογραφικό υλικό της εγγονής της. Πέρα από το συγκεκριμένο τάμπλετ, το οποίο εξαφανίστηκε, τέτοιο υλικό βρέθηκε και στο κινητό τηλέφωνο της κατηγορούμενης η οποία την ημέρα που συνελήφθη απο την αστυνομία ειχε στην τσάντα της μία ταινία πορνό.


Πηγή: patrastimes.gr

Διαβάστε Επίσης  Σαρωτική πυρκαγιά στη βόρεια Καλιφόρνια-Φόβοι για νεκρούς

Αφήστε μια απάντηση