Κατερίνα Γερονικολού: Full ερωτευμένη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Κατερίνα Γερονικολού: Full ερωτευμένη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!
Κατερίνα Γερονικολού: Full ερωτευμένη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

O Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού όπως όλα δείχνουν είναι μαζί, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τίποτα ακόμη.


.



Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, η πανέμορφη ηθοποιός δηλώνει στον φιλικό της κύκλο ότι είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ, παρά το γεγονός ότι τόσο εκείνη όσο και ο γνωστός ηθοποιός κρύβουν επιμελώς την προσωπική τους ζωή.




Οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία The Bachelor περνούν αρκετό χρόνο μαζί, χωρίς να κοινοποιούν στα social media τις μεταξύ τους στιγμές, ενώ παράλληλα προετοιμάζονται για μία ακόμη επαγγελματική συνεργασία, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασίες για το The Bachelor 3.


Τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο Ιούνιο, ενώ οι πρώτες συναντήσεις της παραγωγής με το καστ των ηθοποιών πραγματοποιήθηκαν λίγες μέρες πριν από το Πάσχα, την ίδια χρονική στιγμή που φούντωναν οι φήμες ότι η Κατερίνα και ο Γιάννης είναι μαζί.


 Να θυμίσουμε πως η ταλαντούχα ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει και στο θέατρο, ερμηνεύοντας τον θρυλικό ρόλο της «Λίζας Πετροβασίλη» στο Χτυποκάρδια στο Θρανίο, το οποίο θα ανέβει την επόμενη σεζόν, σε σκηνοθεσία του Λάκη Λαζόπουλου.


Διαβάστε Επίσης  Δον Θεόδωρος Γκριέγκο: Ο πρώτος Έλληνας που πάτησε το πόδι του στο έδαφος των σημερινών ΗΠΑ το 1528


.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *