Ουρανός στον Ταύρο από 15 Μαΐου-Προβλέψεις για τα ζώδια

Ουρανός στον Ταύρο από 15 Μαΐου-Προβλέψεις για τα ζώδια
Ουρανός στον Ταύρο από 15 Μαΐου-Προβλέψεις για τα ζώδια


.

Ο Ουρανός στον Ταύρο ως 26 Απριλίου 2026





ΚΡΙΟΣ



Ο τομέας που θα πληγεί περισσότερο για εσένα φίλε Κριέ με την νέα θέση του Ουρανού στον Ταύρο θα είναι των οικονομικών σου. Θα έχεις σημαντικές διαφοροποιήσεις στο εισόδημα σου, μεγαλύτερη ρευστότητα από ότι συνήθως και τα πιθανά σενάρια είναι ή τα οικονομικά σου να εκτιναχθούν ξαφνικά και απρόβλεπτα με μία καλύτερη θέση που μπορεί να σου δοθεί στα επαγγελματικά σου ή ακόμη και με το να κερδίσεις ένα τυχερό παιχνίδι ή να πάρεις ένα ρίσκο που θα σου βγει. Αυτές θα είναι οι θετικές εξελίξεις γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις και όσο πιθανό είναι να αυξήσεις τα χρήματα σου άλλο τόσο είναι πιθανό και να τα μειώσεις. Σε αισθηματικό επίπεδο θα έρθεις αντιμέτωπος με μία γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις και να ερωτευτείς σφόδρα. Αν είσαι ελεύθερος έχει καλώς αν όμως όχι πρέπει να εξετάσεις πολύ καλά τα δεδομένα σου προτού αποφασίσεις να φύγεις από το δεσμό που ήδη έχεις.


ΤΑΥΡΟΣ


Με τον Ουρανό να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου αυτό που αλλάζει είναι ο τρόπος που βλέπεις τον ίδιο σου τον εαυτό και τα πράγματα στο σύνολο τους. Ενώ από την φύση σου δεν είσαι και το πιο επαναστατικό ζώδιο τώρα θα θελήσεις να αλλάξεις όλα σου τα δεδομένα. Θα αντισταθείς στα δεδομένα της ζωής σου και θα θελήσεις να αλλάξεις τις συνθήκες της ζωής σου ή να απαλλαχτείς από οτιδήποτε σε περιορίζει. Ο Ουρανός στο ζώδιο σου έρχεται να σου τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια σου και όσο κι αν δεν σου αρέσουν οι αλλαγές τώρα και θα θελήσεις να τις κάνεις αλλά και θα τις καλοδεχτείς. Θα αναζητήσεις περισσότερη ανεξαρτησία και αυτονομία ενώ από την άλλη πλευρά θα μπορέσεις τώρα να βάλεις τέλος σε σχέσεις ή συνεργασίες που μπορεί να σε καταπιέζουν και δεν είχες μέχρι τώρα την θέληση ακόμη και την δύναμη να το κάνεις. Σε αισθηματικό επίπεδο μπορεί να υπάρξουν ξαφνικοί έρωτες ή γάμοι, ακόμη και χωρισμοί. Όλα αυτά τα σενάρια είναι πιθανά για το ζώδιο σου. 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ο ουρανός κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου και σου φέρνει αλλαγές σχετικές με τον συναισθηματικό σου κόσμο και την ψυχολογία σου γενικότερα. Αρχίζεις και ασχολείσαι περισσότερο με τις βαθύτερες ανάγκες σου και ψάχνεις περισσότερο να βρεις πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις που σε εκφράζουν και αγγίζουν την ψυχή σου. Ναι μεν θα θελήσεις να αλλάξεις τα πράγματα γύρω σου αλλά προς το παρόν θα βιώσεις μία φάση προετοιμασίας αυτής της αλλαγής και όχι δραστικής ενεργοποίησης. Θα δουλέψεις με έναν πιο εσωτερικό τρόπο και τα σχέδια σου για το επαγγελματικό σου μέλλον και ότι έχει να κάνει με την σχέση σου, τα όνειρα σου και την διαίσθηση σου. Να γνωρίζεις ότι η διαίσθηση σου μπορεί να οξυνθεί μέσα στα επόμενα χρόνια και να σε βοηθήσει σημαντικά στις αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις είτε σχετικά με την πορεία των επαγγελματικών σου είτε με την πορεία μίας σημαντικής σου σχέσης. Επίσης αυτά τα χρόνια που ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Ταύρο θα μπορέσεις να απαλλαγείς μια καλή από εμμονές, φόβους και γενικότερα από σχέσεις και καταστάσεις που σε κρατούν εγκλωβισμένο. 


.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Με τον ερχομό του Ουρανού στον Ταύρο έρχεται και για σένα μία περίοδος σχετικής ηρεμίας αγαπητέ Καρκίνε. Σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό που προκαλούσε αναπάντεχες και βίαιες αλλαγές στην ζωή σου τώρα όλα έρχονται και καταλαγιάζουν. Ο φιλικός σου κύκλος και ο ευρύτερα κοινωνικός είναι αυτός που θα επηρεαστεί περισσότερο. Φίλοι που θεωρούσες μέχρι τώρα δεδομένους μπορεί να αποδειχτούν ότι δεν άξιζαν να είναι στο πλευρό σου αλλά και ανθρώπους που μέχρι τώρα δεν τους είχες δώσει καμία απολύτως σημασία έρχονται να σταθούν δίπλα σου και να σε υποστηρίξουν. Σε επαγγελματικό επίπεδο αλλάζουν οι προτεραιότητες σου αλλά και οι στόχοι σου. Εύθραυστες θα είναι οι ισορροπίες και θα δημιουργηθούν ανατροπές, αλλά τώρα πιο ήπιες από ότι το προηγούμενο διάστημα. Αντιθέτως, τα οικονομικά σου δεν δείχνουν να επηρεάζονται άμεσα και μπορεί να έχουν μία σταθερότητα ή ακόμη και να σου προκύψει ένα κέρδος από άσχετη με την εργασία σου πηγή.


ΛΕΩΝ


Ο Ουρανός στην νέα του θέση στο ζώδιο του Ταύρου εστιάζει την προσοχή σου στον τομέα της καριέρας σου και των ευρύτερων επαγγελματικών σου. Είναι θετικό το διάστημα αυτό καθώς ακόμη κι αν θελήσεις να αλλάξεις δουλειά η τύχη θα είναι με το μέρος σου για να το κάνεις και να έχεις και την προσδοκώμενη επιτυχία. Καθώς γενικότερα σαν άνθρωπος δεν έχεις την πυγμή και την διάθεση για αλλαγές, η σταθερότητα σε διακρίνει σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου, τώρα ήρθε ο καιρός που θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα ασχοληθείς με την επαγγελματική δραστηριότητα που σε γεμίζει, αψηφώντας τους οικονομικούς κινδύνους. Γενικά θα έχεις μεγάλη κινητικότητα και δραστηριότητα αυτό το χρονικό διάστημα και είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για εσένα να αποκτήσεις αυτά που ονειρεύεσαι και κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Το πλανητικό σκηνικό με τον Ουρανό να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο σε οπλίζει με θάρρος και αρκετές νέες ιδέες. Τώρα θα νιώσεις πιο ελεύθερος από ότι συνήθως, θα έχεις την διάθεση να πειραματιστείς σε νέα πράγματα που αφορούν την δουλειά σου, σπουδές ή ακόμη και να ταξιδέψεις λίγο περισσότερο γι αυτά και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο σου. Δεν είναι όμως και καθόλου απίθανο να αλλάξεις πλεύση στην ζωή σου και να ασχοληθείς με άλλο επάγγελμα ή ακόμη και να ασχοληθείς με τις σπουδές σου από την αρχή. Το μυαλό σου θα είναι ανοιχτό σε νέα δεδομένα και προκλήσεις και καλά θα κάνεις να μην αφήσεις την ανασφάλεια σου να σταθεί εμπόδιο. Μετάτρεψε το άγχος που έχεις σε δράση για να έχεις σημαντικά αποτελέσματα. Σε οικονομικό επίπεδο, οι εξελίξεις των γύρω σου ίσως επηρεάσουν και την δική σου οικονομική πορεία. Αρκέσου σε ότι μπορείς να εισπράξεις και δες το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα. Με διορθωτικές και τονωτικές ενέργειες θα διευκολύνεις την πορεία σου και θα επεκτείνεις τα σχέδια σου- για τους τολμηρούς αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και στο εξωτερικό. 

ΖΥΓΟΣ



Ο τομέας των οικονομικών σου είναι αυτός που θα επηρεαστεί περισσότερο με την παρουσία του Ουρανό στον Ταύρο. Η καλυτέρευση του οικονομικού σου τομέα είναι κάτι που επιθυμείς εδώ και καιρό αλλά τώρα που ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις θα σου φέρει περισσότερες ευθύνες και δεσμεύσεις πράγμα που από τη μία δεν θέλεις και από την άλλη δεν έχεις και την ψυχική δύναμη να το υποστείς. Θα κερδίσεις χρήματα και είναι πολύ πιθανό να λάβεις κάποια κληρονομιά που μέχρι τώρα δεν περίμενες. Θα έχεις εισροή χρημάτων χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αυτή θα προέρχεται απαραίτητα από την δουλειά σου. Στον αισθηματικό σου τομέα μην σπαταλάς άδικα τις δυνάμεις σου σε άσκοπες ενέργειες ειδικά αν είσαι αδέσμευτος και επιδιώκεις να δημιουργήσεις μία σχέση. Δες πιο καλοπροαίρετα τους ανθρώπους και άφησε το ένστικτο σου να εμπιστευτεί έναν άνθρωπο και να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό. Μην γίνεσαι εγωιστής και δώσε στους άλλους την ευκαιρία να σε γνωρίσουν καλύτερα. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Η νέα θέση του Ουρανού στον Ταύρο επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σου! Έτσι λοιπόν από τις 15 Μαΐου και μετά μπορεί να διακρίνεις νευράκια, ένταση και προβληματάκια στην αισθηματική σου σχέση και ίσως και η δική σου συμπεριφορά θα είναι αρκετά ευερέθιστη και απαιτητική. Θα υπάρξουν στιγμές που θα μετανιώνεις για όσα λες και κάνεις και άλλες που θα θέλεις να τελειώσεις μία σημαντική σου σχέση μια καλή και να μην ξαναασχοληθείς μαζί της. Αυτά τα χρόνια μπορεί να μπουν στην ζωή σου άτομα που δεν περίμενες καν να ασχοληθείς και με καταστάσεις και συνεργασίες που ούτε καν είχες φανταστεί ότι μπορεί να σε ενδιέφεραν. Επίσης είναι πιθανό να πάρεις την απόφαση για έναν γάμο με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις ξαφνικά ή ακόμη και για να δώσεις ένα τέλος σε μία σχέση ή συνεργασία που πλέον δεν σε γεμίζει. Να γνωρίζεις πως καλό θα είναι ότι αποφάσεις πάρεις να τις εξετάσεις καλά προτού οδηγηθείς σε αυτές γιατί με την παρουσία του Ουρανού σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου μπορεί να πράξεις εν βρασμώ και μετά να το μετανιώσεις. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα σε οδηγήσει σε κούραση, εξάντληση και διάθεση για απομόνωση. Η δουλειά, οι υποχρεώσεις αλλά ακόμα και οι άνθρωποι της καθημερινότητάς σου θα νιώσεις πως σε έχουν κουράσει με τις απαιτήσεις τους αλλά και τις περίεργες συμπεριφορές τους και το ποτήρι θα νιώθεις πως έχει αρχίσει να ξεχειλίζει! Σκέψου με ηρεμία τί είναι αυτό που θέλεις από την δουλειά σου, διασφάλισε καλύτερα «μέσα» για επίτευξη των στόχων σου και μην στέκεσαι στο πρόβλημα αυτό καθεαυτό. Επίσης αυτό το χρονικό διάστημα δεν αποκλείεται να βρεις διεξόδους σε εναλλακτικές θεραπείες και να ανοίξεις νέους δρόμους βλέποντας την ζωή σου διαφορετικά, πιο σφαιρικά και ίσως και ουσιαστικά! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Ο Ουρανός από την νέα του θέση στον Ταύρο θα προκαλέσει αλλαγές στον τομέα της ερωτικής σου ζωής. Το πάθος ξυπνά μέσα σου και η ανάγκη ελευθερίας και συναισθηματικής έκφρασης μπορεί να σε κάνει να ζήσεις ένα θυελλώδη ερωτικό δεσμό. Είναι πολύ πιθανό να βρεις την συναισθηματική σου ταυτότητα μέσα από αναπάντεχες συμπτώσεις και να ερωτευτείς κεραυνοβόλα, οδηγώντας την ζωή σου σε μία «αιώνια» δέσμευση. Τώρα ήρθε η ώρα που θα ελευθερωθείς από προκαταλήψεις και ενοχές που σε κρατούσαν πίσω και θα αναζητήσεις την χαρά της ζωής μέσα από διάφορες και νέες διαφορετικές δραστηριότητες. Επίσης θα πάρεις πολύ μεγάλη χαρά από ζητήματα που σχετίζονται με παιδιά. Ίσως ο ερχομός ενός νέου μέλους της οικογένειας σου να σε βρει μεν απροετοίμαστο αλλά είναι βέβαιο ότι θα σε κάνει τόσο χαρούμενο όσο τίποτε άλλο στην ζωή σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα υπάρξουν αλλαγές και ανατροπές στην καθημερινότητά σου και σε ότι σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι αλλά και την καριέρα σου. Μπορεί να προκύψει μία μετακόμιση, μία αλλαγή στο σπίτι ή ακόμα και ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένεια, που θα δώσει χαρά! Τώρα θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις στα επαγγελματικά, στα κοινωνικά και στα προσωπικά σου θέματα. Ο Ουρανός από αυτήν την θέση δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην δημιουργική σου σκέψη ιδιαίτερα σε ότι αφορά την έκφραση του συναισθήματος σου. Οι ξαφνικές εναλλαγές στην συμπεριφορά σου και στα συναισθήματά σου ωστόσο μπορεί από εδώ και στο εξής να προκαλέσουν και κάποιες τριβές με συγγενικά σου πρόσωπα. Μην οπισθοχωρήσεις όσο κι αν κάτι τέτοιο σε πληγώνει. Ψάξε και βρες αυτό που σε κάνει εσένα χαρούμενο και ισορροπημένο και μην εμμένεις σε παγιωμένες απόψεις που μόνο στασιμότητα μπορούν να σου προσφέρουν. 


ΙΧΘΥΣ


Ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου σου δίνει έμπνευση και δημιουργικότητα! Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις που θα έχεις αυτό το διάστημα θα σου δώσουν ευκαιρίες ενώ νέες προτάσεις και απρόσμενες ανατρεπτικές αλλά και ευχάριστες εξελίξεις θα σε ωθήσουν να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου και να αναλάβεις δράση. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για επικοινωνίες και συναντήσεις με φίλους, συγγενικά πρόσωπα αλλά και με επαγγελματικούς συνεργάτες. Ευχάριστες εκπλήξεις θα σου τονώνουν κάθε τόσο το ηθικό και θα σε χαροποιούν. Αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνείς τις ιδέες σου, μπορεί να κάνεις νέα σχέδια και ταξίδια ή ακόμη και η δουλειά σου να σχετίζεται με ταξίδια ή και γενικώς να κάνεις αλλαγές στην δουλειά σου όχι όμως με βίαιο αλλά με ένα γλυκό και ήπιο τρόπο που θα σου φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και σε οικονομικό επίπεδο.

Διαβάστε Επίσης  Όταν θέλεις να βρεις λύση σε πρόβλημα περίπλοκο…


.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *