Πως να αντιμετωπίσετε τη ναυτία του ταξιδιού

Πως να αντιμετωπίσετε τη ναυτία του ταξιδιού
Πως να αντιμετωπίσετε τη ναυτία του ταξιδιού
Οι διακοπές έφτασαν, μαζί και τα ταξίδια σε κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς.
Ότι μέσο και να επιλέξετε για τις μετακινήσεις σας, οι ναυτίες του ταξιδιού είναι εδώ και καραδοκούν.  Εμείς σας προτείνουμε απλούς τρόπους για να τις αντιμετωπίσετε.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ:Ξεκινήστε το ταξίδι σας με άδειο στομάχι.Φορέστε άνετα ρούχα.Προτιμήστε το μπροστινό κάθισμα και ανοίξτε λίγο το παράθυρο.
 

  
ΠΛΟΙΟ:Πάρτε μια δραμαμίνη πριν τον απόπλου.Κοιτάζετε τον ορίζοντα ή ακόμα καλύτερα κάποιο σταθερό σημείο όπως ένα νησί.Ξαπλώστε ανάσκελα με το σώμα στραμμένο προς την κατεύθυνση του πλοίου. Κλείστε τα μάτια και χαλαρώστε.
ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ:Προτιμήστε τις θέσεις κοντά στα φτερά του αεροπλάνου λόγω λιγότερων αναταρέξεων.Ένα ήπιο ηρεμιστικό εάν έχετε άγχος, ποτέ δεν έβλαψε.Μασάτε καραμέλες κατά τη διάρκεια της πτήσης.Αλλάζετε συχνά στάσεις και περπατάτε στο διάδρομο.Τοποθετήστε την πλάτη του αεροπλάνου σε κάθετη θέση και αποφύγετε τις απότομες κινήσεις του κεφαλιού.
Γενικά: Σε όλα τα μέσα αποφύγετε το διάβασμα. Αποφύγετε να καταναλώσετε λιπαρά τρόφιμα (κρέατα, τυριά, αλλαντικά κλπ), βαριά γλυκά ή πολύ κρύα αεριούχα αναψυκτικά. Καταναλώστε μικρές ποσότητες βιολογικών κατα προτίμηση τροφίμων, μαγειρεμένα με απλό τρόπο (ψάρι, ζυμαρικά ή ρύζι χωρίς σάλτσα κλπ).

Διαβάστε Επίσης  Απίστευτα ισχυρή φυσική μάσκα για τις ρυτίδες-Θεραπεύει και την ακμή

Καλό σας ταξίδι και καλού κακού, έχετε και μια χαρτοσακούλα μαζί σας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *