Αυτοί οι άνδρες είναι οι κατάλληλοι για γάμο

Αυτοί οι άνδρες είναι οι κατάλληλοι για γάμο

Κοινωνιολόγοι από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης πραγματοποίησαν μία παράξενη έρευνα, θέλοντας να διαπιστώσουν ποιοι άνδρες είναι οι καλύτεροι για γάμο.

Όπως αναφέρεται στη μελέτη, το ύψος επηρεάζει τη λειτουργία της σχέσης, καθώς και την σταθερότητά της, ενώ -σύμφωνα με τους ερευνητές- τα ποσοστά διαζυγίων στους κοντούς άνδρες είναι σημαντικά χαμηλότερα από εκείνα των ανδρών με μέτριο ή μεγάλο ύψος.

Διαβάστε Επίσης  Πίεση: Ποια η σχέση με τους καρδιακούς παλμούς

Με λίγα λόγια, οι ψηλοί – και σύμφωνα με το στερεότυπο – πιο γοητευτικοί άντρες, τείνουν να έχουν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους και να βγαίνουν περισσότερα ραντεβού. Κατά συνέπεια, είναι πιο επιρρεπείς σε εξωσυζυγικές σχέσεις που θα μπορούσαν να απειλήσουν τον γάμο τους.


Αντιθέτως, οι άνδρες με χαμηλότερο ύψος κάνουν πιο σταθερούς γάμους. Είναι συνεπείς στη σχέση τους και στις υποχρεώσεις τους και κυρίως δεν συνηθίζουν να αργούν τα βράδια.


Την ίδια ώρα, ωστόσο, φαίνεται ότι οι ψηλοί άνδρες είναι πιθανότερο κατά 30% να κάνουν περισσότερες δουλειές στο σπίτι, οι πιο κοντοί όμως είναι καλύτεροι σύζυγοι πιθανότατα, γιατί βγάζουν περισσότερα χρήματα απ΄ ότι οι γυναίκες τους.


Σύμφωνα με τους Αμερικανούς κοινωνιολόγους, οι κοντοί άνδρες, σε γενικές γραμμές, φαίνεται πως χρησιμοποιούν πιθανότατα το χρήμα για να αντισταθμίσουν ό,τι τους «λείπει» σε … ύψος.

Διαβάστε Επίσης  Ερωτικές Νύχτες με Επιλεγμένα Βότανα

Αφήστε μια απάντηση