Υπόθεση Λαγούδη: Στον εισαγγελέα κατέθεσε ο πρώην σύντροφός της

Υπόθεση Λαγούδη: Στον εισαγγελέα κατέθεσε ο πρώην σύντροφός της
Υπόθεση Λαγούδη: Στον εισαγγελέα κατέθεσε ο πρώην σύντροφός της

Στον εισαγγελέα Αγρινίου κλήθηκε πριν από λίγα 24ωρα προκειμένου να δώσει κατάθεση, ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».


Ο άνθρωπος αυτός, είχε δώσει κατά το παρελθόν καταθέσεις και στην αστυνομία Αγρινίου. Μετά τη λήψη καταθέσεων από άλλους ουσιώδεις μάρτυρες, ο εισαγγελέας Αγρινίου κάλεσε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, καθώς χρειάστηκε κάποιες επιπλέον εξηγήσεις για συγκεκριμένα ευρήματα.

Διαβάστε Επίσης  Οι κοινωνικές δράσεις διώχνουν το στρες και την άνοια

Δεν είναι γνωστό τι είπε στη νέα κατάθεσή του ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη, ούτε μπορεί κανείς να γνωρίζει τι θα προκύψει μετά από αυτή την κατάθεση.


Τέσσερις μήνες μετά τον φρικτό θάνατο που βρήκε η 44χρονη μέσα στο αυτοκίνητό της, η οικογένειά της δεν έχει σταματήσει να αναζητά τους δράστες, κάνοντας ξεκάθαρα λόγο για «εγκληματική ενέργεια» από ένα ή περισσότερα άτομα.


Η οικογένεια πιστεύει ότι το αυτοκίνητο αποτελεί πολύ σημαντικό πειστήριο και θέλει να εξαντλήσει κάθε προσπάθεια συλλογής δεδομένων.


Το όχημα μέσα στο οποίο κάηκε ζωντανή η 44χρονη μάνα τριών παιδιών, φυλάσσεται από τη Μεγάλη Πέμπτη σε μάνδρα της Αττικής, ενώ οι πραγματογνώμονες που έχει ορίσει η οικογένεια το κάνουν «φύλλο και φτερό» προκειμένου να εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια συλλογής δεδομένων.


Σε αυτό βοηθά και η ιατροδικαστής η κυρία Αστερία Παπαβδή, προκειμένου να γίνει τυχόν ταυτοποίηση γενετικών υλικών από τη συλλογή νέων στοιχείων.
Πηγή: star.gr

Διαβάστε Επίσης  Ο Μάνος Ιωάννου πάντρεψε την αγαπημένη του αδελφή!

.

Αφήστε μια απάντηση