Οι Έλληνες Anonymous αντεπιτέθηκαν στους Τούρκους χάκερ

Anonymous  χάκερ
Οι Έλληνες Anonymous αντεπιτέθηκαν στους Τούρκους χάκερ

Η ομάδα χάκερ Anonymous Greece μετά το μπαράζ επιθέσεων που δέχθηκαν ελληνικές ιστοσελίδες από Τούρκους χάκερ τις περασμένες ημέρες πραγματοποίησε τη δική της αντεπίθεση.Όπως ισχυρίζεται η ομάδα, σε ανάρτησή της στην ιστοσελίδα medium.com, περισσότεροι από 12.987 σέρβερ και ρούτερ της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Turk Telecom έχουν χακαριστεί και έχουν περάσει υπό τον έλεγχο της ομάδας των Anonymous Greece, προκειμένου, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή για επιθέσεις.
«Είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μία μεγαλειώδη επίθεση στη χώρα σας χρησιμοποιώντας τις δικές σας διευθύνσεις IP» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Πρώτο θύμα μιας τέτοιας επίθεσης φέρεται να είναι το τοπικό δίκτυο και η ιστοσελίδα του τουρκικού καναλιού Top Channel 24. «Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι ίδιοι σας οι σέρβερ και τα ρούτερ σας επιτίθενται σε δικό σας κανάλι» σχολιάζουν σαρκαστικά.Οι Έλληνες χάκερ απαντούν στις αιτιάσεις των Τούρκων χάκερ για τους οκτώ στρατιωτικούς οι οποίοι πέρασαν στην Ελλάδα και έχουν αιτηθεί άσυλο, αλλά και για τους δύο Έλληνες κρατούμενους.


Κατηγορούν, μάλιστα, τον Ερντογάν ότι δολοφονεί Κούρδους και ότι σκοπός των επιχειρήσεών του στο Αφρίν είναι να ανασυστήσει το Ισλαμικό Κράτος. Διερωτώνται πώς είναι δυνατόν ο Τούρκος πρόεδρος να ψεύδεται στον λαό του και οι Τούρκοι χάκερ να τον υποστηρίζουν. 


Σημειώνουν ότι ο Ερντογάν θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στο ανατολικό ζήτημα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να το επιτύχει και θεωρεί ότι είναι παντοδύναμος, αγνοώντας το γεγονός ότι δολοφονεί παιδιά και αθώους ανθρώπους στο Αφρίν.


«Είστε Τρομοκράτες» υπογραμμίζουν.


Όσον αφορά στο θέμα των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών αναφέρουν ότι οι ίδιοι ζήτησαν άσυλο από την Ελλάδα και η Ελλάδα ως πολιτισμένη χώρα τούς το παρείχε. «Κάθε χώρα θα έπραττε ανάλογα» προσθέτουν.


Αναφερόμενοι, μάλιστα, στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, υπογραμμίζουν ότι διέσχισαν από λάθος τα σύνορα αποπροσανατολισμένοι από την πυκνή ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή και κατηγορούν τους Τούρκους ότι «εξαιτίας ενός λάθους τους κρατάτε φυλακισμένους για 63 μέρες». 


«Σκεφτείτε τώρα ποιος είναι πιο πολιτισμένος» τονίζουν.


Τέλος, προειδοποιούν ότι όσο οι τουρκικές εκλογές θα πλησιάζουν, οι επιθέσεις θα γίνονται εντονότερες.
πηγή:http://www.zougla.gr

Διαβάστε Επίσης  Ανέκδοτο:Απορία για το νεογέννητο…

.

Αφήστε μια απάντηση