Δέκα Μικροί Μήτσοι: Έρχεται νέο επεισόδιο με guest εμφανίσεις!

Δέκα Μικροί Μήτσοι: Έρχεται νέο επεισόδιο με guest εμφανίσεις!
Δέκα Μικροί Μήτσοι: Έρχεται νέο επεισόδιο με guest εμφανίσεις!

Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι αφού γιόρτασαν την εργατική Πρωτομαγιά, ξαναχτυπούν με νέο επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί το Σάββατο 5 Μαΐου στις 21:00, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.


Ας πάρουμε μια μικρή γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε:


Οι Βλάχοι προσπαθώντας απεγνωσμένα να ξεφύγουν από τη μιζέρια και τα χρέη τους, ψάχνουν να βρουν τι γάμοι γίνονται στη γειτονιά για να εντυπωσιάσουν με τα νοικιασμένα-για δύο ώρες-ρούχα και παπούτσια τους.


Ο Ισοβίτης κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του σε αυτό το επεισόδιο με τον συγκρατούμενό του (Σωτήρη Καλυβάτση), σχολιάζοντας την ελληνική πραγματικότητα με το δικό τους τρόπο.

Η Πλούσια 
μονολογεί για την κακή της τύχη που τη βρήκε με την αριστερή κυβέρνηση και ξεκινάει τα μαθήματα φτώχειας με την Ελενίτσα ώστε να μάθει πώς είναι να περνάς το μήνα με 500 ευρώ.










Ίντριγκα και δολοπλοκίες για τους Γέρους, αφού η Γριά αποκαλύπτει στο Γέρο τον «ειδικό» της ρόλο στο σκάνδαλο Novartis.


Η Μάνα αδυνατεί να συμπαθήσει τη νέα αγαπημένη της κόρης της, Όσλο (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), της οποίας η πληθωρική προσωπικότητα δημιουργεί εντάσεις άνευ προηγουμένου στην οικογένεια.


Οι Θεσσαλονικείς αφού έχουν κηρύξει εμπάργκο σε ό,τι έχει κίτρινο χρώμα εν όψει τελικού κυπέλλου με την ΑΕΚ, παίρνουν ηρεμιστικά χάπια και βλέπουν τον αγώνα με άλλο μάτι.

Διαβάστε Επίσης  H Chiara Ferragni εμπνέεται τη Minnie Mouse και δημιουργεί τα πιο ονειρεμένα loafers!



Στο Κομμωτήριο, ένα χώρο που γεννιούνται νέες εικαστικές ιδέες για δημιουργία ενός Φεστιβάλ Βούρτσας, θα γίνουμε μάρτυρες μιας ερωτικής εξομολόγησης, ενώ θα έχουμε μια σούπερ guest εμφάνιση…








Ο Μούτσος και ο Σκαραβαίος διαλέγονται για τα προβλήματα που τους δημιουργεί η έντονη σεξουαλική τους ζωή, ενώ ένας από τους δύο ονειρεύεται να γίνει δήμαρχος.


Ο Τζίμης γοητευμένος με την Καρδιτσιώτισσα (Τζένη Θεωνά), που ήρθε αποφασισμένη να βλαχέψει τους Αθηναίους από το πόστο της παρουσιάστριας πρωινής ζώνης, αλλάζει ρόλους με τον Κερατσινιώτη (Μάνο Ιωάννου) και του ζητάει να του κάνει μαθήματα για το πως θα γίνει μάγκας για να την κατακτήσει.

Διαβάστε Επίσης  Γιατί οι άντρες δε ζητάνε συγγνώμη;



Ο Φευγουλέας προσπαθεί να χωνέψει ότι έχει αναρχικό γιο (Σταύρος Σβήγκος) και δίχως να του αποκαλύψει το παραμικρό, του παραδίδει μαθήματα αγνού πατριωτισμού.








Τέλος, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το τι συμβαίνει στην Κόλαση καθώς το Υπερπέραν επιστρέφει δυνατά. Καραμανλής και Παπανδρέου κρύβονται από τον Μητσοτάκη σε έναν απολαυστικό διπλό ρόλο από τον Λάκη Λαζόπουλο.


.




πηγή:govastileto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *